2016 Aralık Anneleri

Aaaa canım çok geçmiş olsun dinlen boş bol. Ama Doğum olsa bile şakın canını sıkma arkadaşım 33+3 de Doğum yaptı sadece 1 gece 2 gün kaldı küvozde. Sende sıkma canını. Herşey olacağına varır. Bolca yat dinlen magnezyum Zaten alır kasılmaları bir miktar ayaklarını da biraz yıkarda tut. Bebeğin hareketlerine de dikkat et.

Ay aynı benim ki. Misafirlikte diyelimki kola ikram edildi hemen ordan Sen içmiyorsn yasak sana diye atlıyor. halbuki zaten içmicem. İlk şeker yüklemesinde 140 yani sınırda çıkmıştı. Araştırmış kendi kendine beni diyete soktu eve ekmek almadı. Yine misafirlikte kahvaltı da patates kızartması yicem birazcik Sen alma diye'müdahale eden biri. ay yaşayan bilir. Balık yemeye gideceğiz. Benim yiyeceğim Balığı seçiyor ama kendi balık yemiyor. Yine de çok şükür. İlk zamanlarda ki kadar çok karışmıyor.

Sagol canim. Kizim var yatmak zor ama olabildigince yatacagim. Moralim cok bozuk. Hersey yolundaydi ne guzel. Rabbim herseyin hayirlisini versin.

Böyle yaptığı için de bebek minicik kaldı :))
Neyse çok şükür bugünümze

Vaaaaaay :) bence sen netten annenin psikolojisinin bebeği etkileşimiyle ilgili makaleler gönder kocana :))

Banada ole dedi bebegim catin cok iyi harika bi dogumun olck dedi. Oturup dusununce dikis falan bi tuhaf oluyorum. Kucuk olsun diyorum kayip gelsin dikissiz igne ilacsiz doguruveriyim diorum cikinca zaten allahin izniyle kg sunuda alir boyuda buyur. Yani ben sok oldum muayenede. Biz hep ayni dr gidioduk onda duzenli kg artisi ve boyu cikiodu. Bu son kontrolde dr degistirdim ben bu drun normali destekledigini bildigim icin ayni hastane ama baska dr . En son ki acile gttigimde denk gelmistik o kdr motive edici konustuki onla devam etmeye karar verdik. Zaten benm dr gece nobetlerine kalmiodu kadindan numara istedik onu bile gerek gorup vermemisti. Bide dogum sekli falan konusmak istedim hicde bole tesvik edici bi konusmasi yoktu onu an belirleriz blmem ne gbi. Son kontrolde zaten degistirmek istiodum. Cunku dogumumu bile yaptiramickti zaten. Simdi bu dr cok memnunm. Sanki komsu gbi sohbet edebliosun. Oturdum herseyi bastan sona konustum . Istedigin zaman ara dedi numarasinida verdi daha ne olsun normalide desteklio. Hic takilma yani bak bi kere dr degstim farkli bi olcumle karsilastim onunda sebebi artik bebegin bi kisminin kanala yonelmis olmasi. Hic onemsemedim bile. Dogru cikms olsa nolckki. Haftasi tamamlandiktn sonra 2500 dogsa nolur hic bse olmaz gece gunduz doyururz allahin izniyle zayif bebek daha cabuk kg alir bunu unutma. . Hicde takilma dedigin gbi ne yersen ye o aldigi kdr alio. Bn kg dusurcek bse yapmadimki ayni.kahvaltida yumurtadir peynirdir aksam sut muz . 8 10 tane mandalina yerim ben cok sewiorjm.mandalinayi. daha ne yicm oglen ogunu atlamam yerim. Aksam yerim. Ekstra kg dusurcek bisey yapmadim. Bakalim dogsunlar tam net gorcez bakalm:)

Sagol canim. Kizim var yatmak zor ama olabildigince yatacagim. Moralim cok bozuk. Hersey yolundaydi ne guzel. Rabbim herseyin hayirlisini versin.
Kızın varsa gerçekten anlıyorum. Benim de kızım var 3 yaşında doktor bana yat dese be yaparım bilmiyorum. Yatarak hikaye oluşturma yada tavanda gölge yapma gibi oyunlar oynayabilirsiniz belki

Hadiya ne iyi bir Doktor öyle. Benim de İlk doktorum öyleydi. Watshaptan soru dahi sorabiliyordm. Ama doğum ücretini duyunca değiştirdim. 3 Bin lira çok fazla geldi. Allah m sağlık versin öyle ekstra yapacklari birşey yoktu pakette. ki arkadaş orda 5 bine vip paketi kullandı tercih meselesi tabi.
Normal doğum benim küçüğümde yaptı 24 yaşında , ablam da. Onlar yapabildyse bende yaparım diyorum.ay artık öyle bunaldım ki. Telefona kk 'nın uygulamasını indirmiştim kaldırıp bir daha girmeym diye karar alacaktım yapamadım :) burada olmasa çatlarm.

Aaa nie girmiomussunnn bizim ne gunahimizz varr kizz.. bunalma bunalck bse yok bebegim. Sabret kucagina alinca kg mu takmicksinn

Ya benimki cidden oyle ben ne sikayette bulunsam ondada oluyor ya aynisi. Dedim benmi hamileyim senmi?

Merhaba kizlar..Benimde gecen hafta 36+1 de 3050 gr di..bugün bebeğim hareket etmediği için endişeden başka hastaneye gittim..buseferde 2800 gr dedi..dedim geçen hafta 3050 gr di nasil olur..dedi bizim makineler yeni yanilma olmaz dedi..canim sıkıldı tabiki çünkü haftaya sezeryan tarihi vermisti kendi doktorum..hangisi doğru bilemedik..ins haftaya kadar 3300 olur..

DEgisiyo ya biseler oluyo yani.ben hic tenezzul edip tekrar baskasina gidiyim baktiriyim bile demedim yani. 100 gr dogcak degil sonucta. Hic takilmayin o yuzden kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…