2016 Aralık Anneleri

Bata 4 gün kaldı 1 nisan :KK43: sadece göğüslerim acıyor 1 haftadır da bel ağrım var. Nedense her ay bat yaklaştıkça ümitsizliğim artıyor :KK43:

Kızlar bugun baktımm ve bu şekilde görnüyor. Sonuç pozitif mi sizce

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    48,1 KB · Görüntüleme: 117
Kizlar slm. Malesef ben kırmızı kart gördüm. Artikin önümüzdeki maçlara bakacağız.:KK4:
hamislere hayırli sağlıklı bir 9 ay diliyorum.bekleyenlerede hayırlısı olsun diyelim. Ben artık ocakaayına talibim:-)

E bnmde 24 subat nasil oluo 10 aralik oluo tahmini dogum tari 31 kasim olmasi

valla canım ben adetime 1 gün kala test yaptım silik çıktı hemen gidip kan verdim 12,49 çıktı sonra 1 gün geçtigindede 52,15 çıktı. 29 mart yani bugün de 367 çıktı. bu degerler göre ortalama 4 haftalık oluyor. daha haftaya çarşamba keseyi görmek için çagırdı doktor. ben geç döllenme oldu sanıyorum çünkü ilk gün çok düşük çıktı hch. o yüzden 10 gün geç güşünüyorum herşeyi. tabi hayırlısı bakalım haftaya çarşamba belli olur inşallah.

valla canım ben adetime 1 gün kala test yaptım silik çıktı hemen gidip kan verdim 12,49 çıktı sonra 1 gün geçtigindede 52,15 çıktı. 29 mart yani bugün de 367 çıktı. bu degerler göre ortalama 4 haftalık oluyor. daha haftaya çarşamba keseyi görmek için çagırdı doktor. ben geç döllenme oldu sanıyorum çünkü ilk gün çok düşük çıktı hch. o yüzden 10 gün geç güşünüyorum herşeyi. tabi hayırlısı bakalım haftaya çarşamba belli olur inşallah.
hımmm şimdi anladım cnm hayırlıs olsun :KK66:

X