Cnm inş duaların kabul olur Rabbim gönlüne göre versin inşBenim de 30 u bat bel agrim var 1 haftadir cok siddetli baska biseyim yok bekleyip duruyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm inş duaların kabul olur Rabbim gönlüne göre versin inşBenim de 30 u bat bel agrim var 1 haftadir cok siddetli baska biseyim yok bekleyip duruyorumm
Amin canim ama yine olmadi sanirim test yapyim negatifCnm inş duaların kabul olur Rabbim gönlüne göre versin inş
cnm biliyorum zor durum, Rabbim hayırlı bir zamanda nasip etsinAmin canim ama yine olmadi sanirim test yapyim negatif
Ben varim 1 aralik gorunuyor ama kasim ortasina denk gelicek kismet olursa
Haftaya gitmeyi dusunuyorum daha erknKeseyi gordun.mu
Hosgeldin satin ne
hoş buldum canım satım 24 şubat.
E bnmde 24 subat nasil oluo 10 aralik oluo tahmini dogum tari 31 kasim olmasi
Kızlar bugun baktımm ve bu şekilde görnüyor. Sonuç pozitif mi sizce
bencede banım sat 6 mart eğer hamile olursam tahmini doğum tarihi 10.12.2016... baharmustafa arkadaşımız yanlış hesaplamış ....E bnmde 24 subat nasil oluo 10 aralik oluo tahmini dogum tari 31 kasim olmasi
hımmm şimdi anladım cnm hayırlıs olsunvalla canım ben adetime 1 gün kala test yaptım silik çıktı hemen gidip kan verdim 12,49 çıktı sonra 1 gün geçtigindede 52,15 çıktı. 29 mart yani bugün de 367 çıktı. bu degerler göre ortalama 4 haftalık oluyor. daha haftaya çarşamba keseyi görmek için çagırdı doktor. ben geç döllenme oldu sanıyorum çünkü ilk gün çok düşük çıktı hch. o yüzden 10 gün geç güşünüyorum herşeyi. tabi hayırlısı bakalım haftaya çarşamba belli olur inşallah.
yani gebelik var diyorsun dimi:) inanamıyorum çünkü. 21inde kanda gebelik negatifti, 29unda idrarda çıktı .benim daha açık çıkmışken kan sonucum 12,49 çıkmıştı canım.
canım git birdaha kan ver için rahat olsunyani gebelik var diyorsun dimi:) inanamıyorum çünkü. 21inde kanda gebelik negatifti, 29unda idrarda çıktı .
yani gebelik var diyorsun dimi:) inanamıyorum çünkü. 21inde kanda gebelik negatifti, 29unda idrarda çıktı .