- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 40
Sen nasılsın bakem?Gulce27 hadi inşallah güzel haber verirsin :)
sürpriz bebeklerimizin anneleri umudum8, simarik83 size de sevgiler.
hgnm inşallah hayırlısıyla transferin olsun, allah yardımcın olsun.
HILALCEEE bol şans dilerim, sağlıklı yumurtalar ve spermler buluşacak inşallah
opu, transfer olacak tüm arkadaşlara allahtan kolaylıklar dilerim.
transferden sonra 7. gün oldu bile, pazar test günüm sabretmeye çalışıyorum canım. biraz kasık ağrım oluyor arada, heyecanlı kaygılı bekliyorum işte :)Sen nasılsın bakem?
Kızlar sizlerin test tarihleri ne zaman? Test sonuçlarınızı bekliyoruz merakla
Ayyy inşallah güzel sonuçlarını yazarsın bize canım.transferden sonra 7. gün oldu bile, pazar test günüm sabretmeye çalışıyorum canım. biraz kasık ağrım oluyor arada, heyecanlı kaygılı bekliyorum işte :)
Canim nasılsın test gününe az kaldı. Güzel haberler vereceksin inşallahGulce27 hadi inşallah güzel haber verirsin :)
sürpriz bebeklerimizin anneleri umudum8, simarik83 size de sevgiler.
hgnm inşallah hayırlısıyla transferin olsun, allah yardımcın olsun.
HILALCEEE bol şans dilerim, sağlıklı yumurtalar ve spermler buluşacak inşallah
opu, transfer olacak tüm arkadaşlara allahtan kolaylıklar dilerim.
Yani işte ben böyleysem sen ne haldesindiryüksek çıkacak Allahın izniyle
Canim olacak insallah birkac tane bile bulunsa yetiyor benim kuzenimin de tese ile buldular iki tane cocuklari var simdi:)İnş canım benim rabbim dualariniz duyuyoo hepimize dua ediyorumm inankii esin örnek verecek eğer çıkış olsaydı örnek alıp Sperm bulucaz demislerdi şimdi sordum ameliyatta hala nasıl içim gidiyor eşime kendimden çok ona yanıyor içim
Hadi insallah buyuk buyuk degerler goreceksinnn.... Ben sonucuma internetten baktim. Ilk tahlil 4 saatte cikar dedi 1.5 saatte internetteydi. 2. Tahlil de 1 saat sonra cikti.Fenalardayım :)
dr medikal parka hasana tahsin sanisoğlu:)İnsallah canım guzel haberlerini bekliyorumm. Doktorun kim?
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi inşallah tık tık tık :)Ben Hacettepe'de çalışıyorum canım burada takibi daha kolay olur diye o yüzden kampüsteki hastanede verdik 1 gibi çıkıyor tahlil sonuçları herhalde çıkar o saate kadar :) bir de benim merakımı düşün
Hadi insallah Medical park bana ugurlu geldi sana da gelsin canimdr medikal parka hasana tahsin sanisoğlu:)
Çok sağol canm. Beklemedeyim. Embriyonun 1 tanesi 1.kaliteye yakınmış. Diğeri orta kalitede. 3 embriyonun gelişimi yavaşmış. Doktor belki 2 tane transfer eder inşallah bakalım.canim allah yardimcin olsun. ins transferin olur ve annesine tutunurlar dualarim seninle.
Hadi insallah buyuk buyuk degerler goreceksinnn.... Ben sonucuma internetten baktim. Ilk tahlil 4 saatte cikar dedi 1.5 saatte internetteydi. 2. Tahlil de 1 saat sonra cikti.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi inşallah tık tık tık :)
aminnnnnnnnnnnnnnnn canımmmm inşallahHadi insallah Medical park bana ugurlu geldi sana da gelsin canim
Haftaya pazartesi ama cuma yaptrcam dayanamıcam cnmKızlar sizlerin test tarihleri ne zaman? Test sonuçlarınızı bekliyoruz merakla
Canim Rabbim yardimcin olsun dualarim seninleMerhaba arkadaşlar dün kontrolüm vardı gittim doktor bi tane yumurta olmuş dedi belki 2 3 ay sonra onuda bulamayiz dedi erken menopoza girebilirmism sizlerden dua istiyorum cuma tekrar gidicem bakılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?