- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 36
Canim senden gelen güzel haber için bakıyorum Allahım ins bi sürü çıksın inşİnss canım benim esim girdi suan onu bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senden gelen güzel haber için bakıyorum Allahım ins bi sürü çıksın inşİnss canım benim esim girdi suan onu bekliyoruz
Hilal haber bekliyorum cnm yazarsın hemen
Ayyy neguzel insallah olumlu sonuclarida birlikte goruruz senin dondurulmus embriyo transferimi olcak peki canim benim 3.gun dondurulmuspapatyyaa123 tedaviye aynı gün başlıyoruz
simarik83 canm bugün transferim var. İptal olabilme ihtimali var diye yazmadım sana. Dua et lütfen bugün herkesin Allah yardımcısı olsun
Biz de sıra bekliyoruz cnm ben gireceğim birazdan hayırla sonuçlansin inşallah YaaaYazmazmiyim yarım saat oldu bekliyoruz siz naptiniz canım aklım sizden benimde
Olumsuz düşünce yooooook. Yüksek çıkacak bence çünkü çizgin çok belirgindi dün. Ayyyyy çok heyecan yaptım
Canim Allah yardimcin olsun. Dualarim seninlesimarik83 canm bugün transferim var. İptal olabilme ihtimali var diye yazmadım sana. Dua et lütfen bugün herkesin Allah yardımcısı olsun
İnşallah canm bu yolda olan herkes gibi çaba gösteriyorum. Bu son olur inşallah hepimizinAllah yardımcın olsun canım sen de çok çabaladın inşallah mükafatını alırsın.
Saol tatlımCanim Allah yardimcin olsun. Dualarim seninle
Ay canııııımmmm sen de bugün bebişine kavuşuyorsun eminim. Transfer sırasında dua etmeyi unutma canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah bebeğin bugünden itibaren seninle iyi bak ona Allah hepimize yardım etsinsimarik83 canm bugün transferim var. İptal olabilme ihtimali var diye yazmadım sana. Dua et lütfen bugün herkesin Allah yardımcısı olsun
Benim de esimde varikosel vardi canim. 2015 Mayıs ayında ameliyat oldu. 8 ay sonra aralik ayinda tupbebek tedavisine baslamaya karar verdigimiz ay hamile kaldim. Fakat malesef kalp atisi durdu 9. Haftada. Genetige gonderildi ve genetik bozukluk cikti. Biz de bol bol dinlendikten sonra genetik tanili tup bebek yapmak istedik. Allaha sukur hepsi genetik acidan normal cikti. Tamamen tesadufmus yani... Ameliyat sonrasi hemen de olabiliyor ama 1 sene icinde tamamen duzelecegini soylemisti doktor.Ya duzeldi ya da nasilsa tupbyaptircaz diye kafamiz rahatti o sekilde hamile kalmistim bilemiyorum. Sonrasinda normal denemedik hic. Simdiye kismetmis. Minnakım icimde kocaman olsun insallah
Allah yardımcın olsun. Sorunsuz olur inşallahsimarik83 canm bugün transferim var. İptal olabilme ihtimali var diye yazmadım sana. Dua et lütfen bugün herkesin Allah yardımcısı olsun
canim allah yardimcin olsun. ins transferin olur ve annesine tutunurlar dualarim seninle.simarik83 canm bugün transferim var. İptal olabilme ihtimali var diye yazmadım sana. Dua et lütfen bugün herkesin Allah yardımcısı olsun
Gulce27 sonuç ne zaman çıkacak acabaaaa ben ölcem meraktan da :))))
Biz de sıra bekliyoruz cnm ben gireceğim birazdan hayırla sonuçlansin inşallah Yaaa
Yani işte ben böyleysem sen ne haldesindir yüksek çıkacak Allahın izniyleBen Hacettepe'de çalışıyorum canım burada takibi daha kolay olur diye o yüzden kampüsteki hastanede verdik 1 gibi çıkıyor tahlil sonuçları herhalde çıkar o saate kadar :) bir de benim merakımı düşün