- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 83
- 37
Boşver ne kaldı yarına.hayırlı haberle gel de ha bugün ha yarın farketmez.benim bugün idrar koyulaştı sonunda.. değer 2000e yaklaşmıştır sanırım.2gün önce 758di..Esim kabul etmiyo kuzum.illa yarin vercekmisiz.napayim bende bigun daha bekliyim bati.yArin ogleden sonra onunla beraber gidip veririm artik.
Bende öyle okumuştum da o yüzden yemek istemedim bugünBen transferden sonra yedi gün yedim.yediden sonrada kestim araştırmalarımda öyle diyodu.
Bir dilim arada yense bi zararı olmaz meyve sonuçta.ama heryerden günde iki dilim yazıyordu.ben günde 1 ananas yidim.abarttım azıcıkBende öyle okumuştum da o yüzden yemek istemedim bugün
Ayy valla kuzum bugunde hamileymis gibi geziniyorum ortaliklarda:)))yarin belki bunuda bulamam keyfini cikarayim bari:))))))Boşver ne kaldı yarına.hayırlı haberle gel de ha bugün ha yarın farketmez.benim bugün idrar koyulaştı sonunda.. değer 2000e yaklaşmıştır sanırım.2gün önce 758di..
Valla canım napip edip kullanmak gerek ilaçları. ..bir şey soracağım.
doktor bana opudan sonra 10 gün kullanmak üzere vaginadan progestan verdi ama ben 5 gün zor kullandım çalıştığım için zor oluyor. bir şey olur mu bıraktığım için?
Nasip ya yapcak bişey yok.. ama ya varsa nolcak 9 ay var önünde daha..Ayy valla kuzum bugunde hamileymis gibi geziniyorum ortaliklarda:)))yarin belki bunuda bulamam keyfini cikarayim bari:))))))
Ananas transferden sonra tutunmayı sağlıyor Can'ım...Ananasın nasıl bi faydası varki?
Kullan Can'ım elinden geldiğince progesteron çok önemli tutunma için..bir şey soracağım.
doktor bana opudan sonra 10 gün kullanmak üzere vaginadan progestan verdi ama ben 5 gün zor kullandım çalıştığım için zor oluyor. bir şey olur mu bıraktığım için?
O bebeğin tutunmasi icin cok onemli. Kullanmayi kesmemen lazimbir şey soracağım.
Ayy keske olsada raziyim ben aylari beklemeye..5 yildir bekliyoruz 9 ayimi bekleyemicem...Nasip ya yapcak bişey yok.. ama ya varsa nolcak 9 ay var önünde daha..
İnşallahhh ya.. bizde şu Perşembe'yi sağ Salim atlasak bi iyi olcak. Günler geçmek bilmiyor..Ayy keske olsada raziyim ben aylari beklemeye..5 yildir bekliyoruz 9 ayimi bekleyemicem...
Kullanmam lazım cnm ben de opu dan beri iğne kullanıyorumbir şey soracağım.
Sadece iğne mi kullandın.ben hem vajinal kullandım hem iğne.ama artık iğnem 3günde 1..Kullanmam lazım cnm ben de opu dan beri iğne kullanıyorum
Yaaaa öğrendiğim iyi oldu bende yerim bu durumdaAnanas transferden sonra tutunmayı sağlıyor Can'ım...
7gün yeniyor ama..Yaaaa öğrendiğim iyi oldu bende yerim bu durumda
Transfer gününden itibaren mi7gün yeniyor ama..
Valla ya sonucu ogrenmek bi dert keseyi gormek kalp atisini duymak ayri bi dert.herhalde dort aya kadar bitmicrk sikintilar.napalim rabbim yeterki dermansiz dert vermesin.seninki guzel bekleyislerr.ben.igne 5 gun vurundum ya bana niye biraktirdiki acaba doktorumİnşallahhh ya.. bizde şu Perşembe'yi sağ Salim atlasak bi iyi olcak. Günler geçmek bilmiyor..
Hap kullandim iki tane onları bıraktım progestan 2 ampul vuruyorum her gün dr öyle istedi benim de ilk ya bilmiyorum ne veriliyor açıkçasıSadece iğne mi kullandın.ben hem vajinal kullandım hem iğne.ama artık iğnem 3günde 1..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?