Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Progesteronun yüksekse ondandır.çünkü ona göre ayarlarlarValla ya sonucu ogrenmek bi dert keseyi gormek kalp atisini duymak ayri bi dert.herhalde dort aya kadar bitmicrk sikintilar.napalim rabbim yeterki dermansiz dert vermesin.seninki guzel bekleyislerr.ben.igne 5 gun vurundum ya bana niye biraktirdiki acaba doktorum
İnşallah Can'ım.herşey yolunda olucak merak etme canını da sıkma relax ol lütfen.yeğenimizin gergin bi vücuda transfer edilmesini istemiyoruz.bir olur paralarız seniKizlae gremedm kac gndr naslsn iz bende pazartesi kontrolm var ins hersey normal ckarda trasfer gnu verrdoktor artk ck skldim ya
Can'ım senin transfer tarihin ne zamandı? Bizim Şen'le aynı deil haftamız ya.ben mi yanlış hesaplıyorum. Yoksa.Hap kullandim iki tane onları bıraktım progestan 2 ampul vuruyorum her gün dr öyle istedi benim de ilk ya bilmiyorum ne veriliyor açıkçası
Niye kaç ki değerin beğenmedi Hasan bey? Ben 125 değeri görünce valla hamile ilan ettim kendimi. Yedi düvele de duyurdum. Yarın medikale gidip 14. gün kan testimi yaptıracağım. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Hasan bey çok doğrucu davut beni çok ağlatmışlığı var. Takma sen onu.Hayirlisi tabiki. Bnm transfer oldu pozitifide gorduk bin sukur ama hasan bey gebelik lehine ama keseyi ve kalp atisini gormeden gebelik var diyemeyiz dedi bu nedenle ben hamileyim diyemedim hala
Ayy aynen valla..bizde de duymayan kalmadı.. avm deki güvenlikçiler bile öğrendi kocam sayesinde.. dereyi görmeden paçayı mı sıvadık diyodum ama yanlış değilmişim allahtan.içimi rahatlattın..Niye kaç ki değerin beğenmedi Hasan bey? Ben 125 değeri görünce valla hamile ilan ettim kendimi. Yedi düvele de duyurdum. Yarın medikale gidip 14. gün kan testimi yaptıracağım. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Hasan bey çok doğrucu davut beni çok ağlatmışlığı var. Takma sen onu.
Hic bakilmadiki progestana:))) yani opu oncesi bakildi oda gayet normaldi.5 gun vurun yeter tutuncaksa tutunur ozamana kadar zaten dedi.simdi jele devam ediyorumm.ammaann bi yarin olsada rahatlasam heeeProgesteronun yüksekse ondandır.çünkü ona göre ayarlarlar
Valla rahatla artık.ben bile meraktan ölüyorum s bi düşünemiyorum bile..Hic bakilmadiki progestana:))) yani opu oncesi bakildi oda gayet normaldi.5 gun vurun yeter tutuncaksa tutunur ozamana kadar zaten dedi.simdi jele devam ediyorumm.ammaann bi yarin olsada rahatlasam heee
3 eylül de yapıldı trasfer sen benden ondesin bi kaç gün heraldeCan'ım senin transfer tarihin ne zamandı? Bizim Şen'le aynı deil haftamız ya.ben mi yanlış hesaplıyorum. Yoksa.
Kullanmam lazım cnm ben de opu dan beri iğne kullanıyorum
O bebeğin tutunmasi icin cok onemli. Kullanmayi kesmemen lazim
Zaten ben progestan iğne kullanıyorum halen dr unu ara benceyok kan sulandırıcı iğne verdi 7 tane onu kullandım bitti de sadece progestan ı 10 gün kullanmadım daha erken bıraktım o sıkıntı olur mu şimdi meraklandım
Zaten ben progestan iğne kullanıyorum halen dr unu ara bence
Valla orasıni bilemem ama bence Drun la bu konuş için rahatlasın bence10 gün kullan bırak demişti o kadar sorun olur mu ya 5 günde bırakmam?
telaşa kapıldım.
Canim ekimdeyse transfer Rahmi hazirlasin diye vermiştir. Dr ne derse yapmak gerek ama çok da büyük problem oluşturmaz diye düşünüyorum ertelenmiş transfer olduğu için10 gün kullan bırak demişti o kadar sorun olur mu ya 5 günde bırakmam?
telaşa kapıldım.
Can'ım ben 11 gün Yaptırdım 199 bide 13 gün de 652 çıktı bende su an çok merak ediyorum. Ben Hasan beyi çok seviyorum bana hep güven verdi malum biraz az konuşuyor ama sorularıma yeterli cevap veriyor...ama dediğim gibi ben şu an hamileyim diyemiyorum ama siz diyin:)Niye kaç ki değerin beğenmedi Hasan bey? Ben 125 değeri görünce valla hamile ilan ettim kendimi. Yedi düvele de duyurdum. Yarın medikale gidip 14. gün kan testimi yaptıracağım. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alacağız. Hasan bey çok doğrucu davut beni çok ağlatmışlığı var. Takma sen onu.
Canim ekimdeyse transfer Rahmi hazirlasin diye vermiştir. Dr ne derse yapmak gerek ama çok da büyük problem oluşturmaz diye düşünüyorum ertelenmiş transfer olduğu için
Evet 31ağustos benim transfer.. ya bıktım kese kalp atışı rüyaları görmekten sende de oluyor mu?3 eylül de yapıldı trasfer sen benden ondesin bi kaç gün heralde