- 1 Kasım 2013
- 2.958
- 2.409
- 333
Canim jel ve estrofem dengesini ayarlamak içindir bence. En doğrusunu yapmış eger öyleyseKizlar kimse progesteron ve e2 tahlili yapmadi mi transfer sonrasi?tek yapan ben miyim? Benden niye istedi ki doktor? Valla neye takacagimi sastim ben artik..
Neyse onemi kalmadi zaten. Tuttuysa suan dusmustur sanirim.Canim jel ve estrofem dengesini ayarlamak içindir bence. En doğrusunu yapmış eger öyleyse
Niye böyle bi kanıya vardın arkadşım.. Bazı doktorlar kafalarına göre kullandrmaz progestronu onun için görmek isterler.. Daha iyi ya ilgili işte ne güzelNeyse onemi kalmadi zaten. Tuttuysa suan dusmustur sanirim.
Valla ben dugunden geldim topuklularla bi dokturdumki dusmustur tuttuysa.. halay halay dedim cektim iste..Niye böyle bi kanıya vardın arkadşım.. Bazı doktorlar kafalarına göre kullandrmaz progestronu onun için görmek isterler.. Daha iyi ya ilgili işte ne güzel
Allah seni alemsin valla kaçıncı günündesin tutunma aşamasında değilse o da seninle çekmiştir halayıValla ben dugunden geldim topuklularla bi dokturdumki dusmustur tuttuysa.. halay halay dedim cektim iste..
Aboovv nettin gı senValla ben dugunden geldim topuklularla bi dokturdumki dusmustur tuttuysa.. halay halay dedim cektim iste..
Hayırlı akşamlar kızlartransferi ertelenler opudan sonra normal bir şekilde mi adet oldunuz? Benim bugün beşinci gün ve hiç yoğun bi kanamam olmadı. Normalde böyle olmazdı yoğun olurdu? Böyle bir durum yaşayan oldu mu merak ettim
Bu test ı ben ilk defa gördüm cnm nasıl bi şey bu yazmıyor mü içeriğindeKizlar ben hamile miyim simdi?biri bisey desin delircem.9.gun bugun
Canim hamilelik varsa arti cikiyo yoksa eksi.. burda bana 1-2 haftalik hamilelik diyo ama inanamadim yanlis olmasin..Bu test ı ben ilk defa gördüm cnm nasıl bi şey bu yazmıyor mü içeriğinde
Nie yanlış olsum cnm başka bi test al olmadı bi de öyle dene kaçıncı günün bugün cnmCanim hamilelik varsa arti cikiyo yoksa eksi.. burda bana 1-2 haftalik hamilelik diyo ama inanamadim yanlis olmasin..
9.gunum esim alip yollucak simdi baska testlerNie yanlış olsum cnm başka bi test al olmadı bi de öyle dene kaçıncı günün bugün cnm
Çok sevindim cnm ins pozitif tir9.gunum esim alip yollucak simdi baska testler
Bi de kaçıncı gün embriyosu cnm bende test yapmayı düşünüyorum da 6.günüm bugünÇok sevindim cnm ins pozitif tir
Ay insallah ya.. aksam okadar tepindim halay cektim.bide testi yapmama sebeb olan sabaha kadar midem yandi,bulandi.dedim noluyoÇok sevindim cnm ins pozitif tir
3. Gun embriyosu canimBi de kaçıncı gün embriyosu cnm bende test yapmayı düşünüyorum da 6.günüm bugün
Ne zamn kan vereceksin ben bile heyecanlandım valla cnm3. Gun embriyosu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?