Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10. Gün 60 küsür muydu canım.Kizlar sabah hastaneye gittim. 12. Gun degerim 135
Allahim insallah hakilesindir canim da banada umut olursun. Benimde 3. Gun orta kalite ama. Ayy nolur hamile oldugunu soyle. Bende istihareye yattim gecen gun bissuru beyaz selpak gordum paket paket. Aksamda hamilelik testi yaptigimi gordum pozitifti. Sonra kan testi yaptiriyorum 147 falan cikiyodu sonucum. Allahim insallah yarabbim3. Gun embriyosu canim
Maşallah cnm hayırlı olsunKizlar sabah hastaneye gittim. 12. Gun degerim 135
Canim senin 10.gunse degerin masallah cok guzel dun yazamadim yarin da artar degerin ins bende dr dan geldim basladim bakalim histereskopi yapilacak obur adette transfermis bakalim10. Gün 60 küsür muydu canım.
Nie 10.günü onemsemedi o da yüksek yaniAma dr um 10. Gun degerimi onemsemedi 14. Gunde birdaha yapilacak dedi
Canim bukadar sorgulucagina gidip kan versene.bende idrarda pozitif ciksa baska testle hic ugrasmadan kan veririm valla..9.gunum esim alip yollucak simdi baska testler
Ayy inşallah bebiş vardır bu testi bende ilk defa görüyorumKizlar ben hamile miyim simdi?biri bisey desin delircem.9.gun bugun
Aaaaa super gozun aydinnnKizlar sabah hastaneye gittim. 12. Gun degerim 135
Yarin vericem bugun sikcam disimi.Ne zamn kan vereceksin ben bile heyecanlandım valla cnm
Yarin vercem 10. Gun ivin dayamam okadarAyy inşallah bebiş vardır bu testi bende ilk defa görüyorum
Ne zaman kan vereceksin canım?pazartesi mi
Ay insallah.. bu sefer okadar umutsuzdum ki bianda kalbim pirpir etmeye basladi..Allahim insallah hakilesindir canim da banada umut olursun. Benimde 3. Gun orta kalite ama. Ayy nolur hamile oldugunu soyle. Bende istihareye yattim gecen gun bissuru beyaz selpak gordum paket paket. Aksamda hamilelik testi yaptigimi gordum pozitifti. Sonra kan testi yaptiriyorum 147 falan cikiyodu sonucum. Allahim insallah yarabbim
Korkuyorum canim kanda dusuk cikarsa diye.. yarin 10. Gunum ozmn yapcam. Totem yaptim ilkinde 9. Gun test yapmistim ugur getirmedi ondan yarin yaptircam.Canim bukadar sorgulucagina gidip kan versene.bende idrarda pozitif ciksa baska testle hic ugrasmadan kan veririm valla..
Güzel haberlerle dönersin insAy
Yarin vercem 10. Gun ivin dayamam okadar
Insallah canim cok saol..Güzel haberlerle dönersin ins
Sizin hikayeniz beni cok etkilemişti umarım mutlu sonla biter
Hadi bakalım gözün aydın halay yaramisInsallah canim cok saol..
Benimde 6. Günüm bugün. Ama hicbi sekilde idrar testi yapmayi düşünmüyorum:/ hicbi belirti va yok. Ağrım bile yok. Cok ara ara kasığımdan vajinaya ordan sol bacağıma ağrı iniyo okadarAy insallah.. bu sefer okadar umutsuzdum ki bianda kalbim pirpir etmeye basladi..