Yarin 6.günüm yapmak istiyorum ama korkuyorum da hafif ağrılarım var tutmadı diye üzülüyorum4.gün akşam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin 6.günüm yapmak istiyorum ama korkuyorum da hafif ağrılarım var tutmadı diye üzülüyorum4.gün akşam canım
Oyle canim ikiz oldu senin bence bugun kacinci gunun senin:))) ay doktor gerek yok dedi de vericem tabi:)) ikiz mi diyon sen bana:) inşallah öyledir :)
Benim ertelenmedi ama ilk kimyasaldan sonra gep az az geldi bikac ay..Hayırlı akşamlar kızlar transferi ertelenler opudan sonra normal bir şekilde mi adet oldunuz? Benim bugün beşinci gün ve hiç yoğun bi kanamam olmadı. Normalde böyle olmazdı yoğun olurdu? Böyle bir durum yaşayan oldu mu merak ettim
Bana haftada 1 yenile dediKızlar bu climara bant var ya ondan kullaniyorum. Normalde 3 günde bir degistiriliyo. Ama bugün yarısı çıktı yeni taksam sorun olur mu???
Bnimde kimyasal oldu transferin kacıncı günü adet oldun bnde adet olunca hemn ikinciyi denemk istiyorum dondurulmuşlarlaBu arada kizlar benimde kimyasal olmustu biliyosunuz ara verecektim dondurulmuslar icin ama vazgectim adet oldum bugun ve bu adette tekrar baslama karari aldim.bu ay cikmadan tekrar transferimi olmus olacagim insallah..
Hadi hayrlı olsun canım yeniden heyecan yaşayacaksın ne güzell inşallahh bu kez bebişinz gelir canımmBu arada kizlar benimde kimyasal olmustu biliyosunuz ara verecektim dondurulmuslar icin ama vazgectim adet oldum bugun ve bu adette tekrar baslama karari aldim.bu ay cikmadan tekrar transferimi olmus olacagim insallah..
Hmm olabiliyor demek ki canım sağolasın. Rabbim yüzünü güldürsün inşallahBenim ertelenmedi ama ilk kimyasaldan sonra gep az az geldi bikac ay..
Sorun olmaz ozaman dmiiiBana haftada 1 yenile dedi
Sağolasın canım haklısın vücutta ne yapacağını bilemiyor. Yoğun olacak diye beklerken doğum kontrol ilacına iki gün geç başladım ama sıkıntı olmaz herhalde. Senin de inşallah bu transfer de Rabbim hayırlı bebişler nasip etsin inşallahCanim herkeste farkli oluyo benimde cok yogun ve daha sancili olmustu,kisiden kisiye degisiyo,bir suru ilac kullaniyorruz hirmonlar vucudun butun dengesi degisiyo iste EmlHll
Cümlemizin canim..Hmm olabiliyor demek ki canım sağolasın. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
Canim 23unde transfer olmustum kimyasal oldugu icin pazartesine kadarda ilaclara devam etmistim kesinlesene kadar bugunde geldi.2tane dondurulmusum var onlari transfer ettirecegim.senin bu ilk miydi kimyasalin nedeni icin bisey soyledimi doktorunBnimde kimyasal oldu transferin kacıncı günü adet oldun bnde adet olunca hemn ikinciyi denemk istiyorum dondurulmuşlarla
Bnde 25de olmuştum bugun ikinci kanı verdım degerim 13ten 4e düşmüş doktrumla yarn konuşcam bikezde aşılamada böyle olmustu ilaclari braktm bnde inşallah hemn olurum benimde ikitane dondurulmuşum var sana bi sebep söyledimi doktorunCanim 23unde transfer olmustum kimyasal oldugu icin pazartesine kadarda ilaclara devam etmistim kesinlesene kadar bugunde geldi.2tane dondurulmusum var onlari transfer ettirecegim.senin bu ilk miydi kimyasalin nedeni icin bisey soyledimi doktorun
10. Gun canım. İnşallah öyle olur :)Oyle canim ikiz oldu senin bence bugun kacinci gunun senin
Yok canim sebebi pgt de cikabilir dedi sagliksizmis embriyo.ama bende cikolata kistide var kucuk 2tane.oncesindede dogal yoldan bikere kimyasal olmustu.simdide bu oldu insallah son olurBnde 25de olmuştum bugun ikinci kanı verdım degerim 13ten 4e düşmüş doktrumla yarn konuşcam bikezde aşılamada böyle olmustu ilaclari braktm bnde inşallah hemn olurum benimde ikitane dondurulmuşum var sana bi sebep söyledimi doktorun
Inşallah son olur allah gönlüne göre versin hakkmızda hayrlsiYok canim sebebi pgt de cikabilir dedi sagliksizmis embriyo.ama bende cikolata kistide var kucuk 2tane.oncesindede dogal yoldan bikere kimyasal olmustu.simdide bu oldu insallah son olur