- 1 Kasım 2013
- 2.958
- 2.409
- 333
Canım bildiğin adet sancısı çektim. Bide bende azıcık beta bile mide bulantısı yapıyo. Bu transferde tescilledim bunu. Kanama da crinon jel renkli geldi, ki o normalmis gebelik olsa da olmasa da. Diğer iki transfer de yoğun göğüs ağrısı oldu. Bunda henüz bugün başladı. Ki onlar da pozitifti. İkincisi kimyasal.Ouyy ouyy masallah. Belirti kanama vs oldu mu peki
Ay inşallah kuzum. Adet başladı mı. Öylesine mi gidiyorsun. Darısı sağlıkla size olsun inşallahCanim birbirimizi tanidik sevdik burda yuz yuze gormesekte icten dua ettim sana her yataga girdigimde allahim sana nasip etti darisi bizlere olsun insallah bende yarin dra gidiyorum nolcak bakalim
Hiç öyle deme canım. Valla hiç belli olmuyor neler yasicamiz. Rabbim senin de burdaki herkesin de yüzünü guldursun inşallahAyyy bende umutsuzum insallah senin gibi bi saskinlik yasarim...hele bugun cok negatif hislerim..
Insallah canim saol..Hiç öyle deme canım. Valla hiç belli olmuyor neler yasicamiz. Rabbim senin de burdaki herkesin de yüzünü guldursun inşallah
Evet basladi ama az geliyo hemsireyi aradim gel dedi nasip bakalim ins bende hamile kalirim yaaa senin ki gibi ikizim olur insAy inşallah kuzum. Adet başladı mı. Öylesine mi gidiyorsun. Darısı sağlıkla size olsun inşallah
Aynen iste o haldeyim.bide bel agrim baya yogunlasti bugun..Benim de bugün duygularım hep negatif Niye anlamadım bi aglama halindeyim çok sıkıldım
:))) ay doktor gerek yok dedi de vericem tabi:)) ikiz mi diyon sen bana:) inşallah öyledir :)Evet basladi ama az geliyo hemsireyi aradim gel dedi nasip bakalim ins bende hamile kalirim yaaa senin ki gibi ikizim olur insbir daha kan verceksin demi sordugum soruya bak sen kan verirsin pimpirikli anne seni
Yok canım istemedi.E Eylulde_gel transferden sonra e2 progesteron baktin mi hic istedi mi doktor
Canm benim 19nda randevum var eger rahim kalinlasmissa ona gre transfer tarhi vericek sen ins bayram da bayram sekerini alirsinbenim 15 temmuzda yumurtalarım toplandı, 7 embriyo donduruldu, bugün 14. günüm kontrolüm vardı, bayramın 2.dünü yani 13.09.2016 ya transfer için doktorum gün verdi, çok heyecanlıyım
Kurban olduğum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Yasadigin son üzüntüler olmus olsun.Canım bildiğin adet sancısı çektim. Bide bende azıcık beta bile mide bulantısı yapıyo. Bu transferde tescilledim bunu. Kanama da crinon jel renkli geldi, ki o normalmis gebelik olsa da olmasa da. Diğer iki transfer de yoğun göğüs ağrısı oldu. Bunda henüz bugün başladı. Ki onlar da pozitifti. İkincisi kimyasal.
Çok güzel bir haberKızlar allah razı olsun. Burda bu ara kötü haberler olunca utandım cekindim yazmaya. Sonuç 164.75 çıktı. Rabbim sağlıkla devam ettirsin
canım valla bende bugün çok dua ettim, kan testi de yapıdıl, sonuç doktorun istediği gibi çıkmasaydı 1 ay daha ertelenecekti, benim rahim kalınlığı 11.40 çıktı, amin inş. bayram şekerlerini alırım, inş pozitifleri görürüzCanm benim 19nda randevum var eger rahim kalinlasmissa ona gre transfer tarhi vericek sen ins bayram da bayram sekerini alirsin
Ay ne güzel dua. İnşallah arkadaşım senin de aynı şekilde. Allah razı olsun.Kurban olduğum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Yasadigin son üzüntüler olmus olsun.
Canim eczanede 15 16 tl. İnternetten aldım 10 a denk geldi. Bazı eczanelerde de 10 tl ye satıyor. Yalnız ben sırf şu laboquick normal gebelik testini deneyim diye yaptım. O da çok hasasmis onu gördüm. 5. Gün çok silik gösterdi. Onun da 25 tanesi 20 liraydi.E Eylulde_gel canım tebrik ederim bir daha denersem senin gebelik testlerinden alacağım internetten mi almıştın kaça almıştın
Tam markasi ne onun canim bende deniyim ondan..Ay ne güzel dua. İnşallah arkadaşım senin de aynı şekilde. Allah razı olsun.
Canim eczanede 15 16 tl. İnternetten aldım 10 a denk geldi. Bazı eczanelerde de 10 tl ye satıyor. Yalnız ben sırf şu laboquick normal gebelik testini deneyim diye yaptım. O da çok hasasmis onu gördüm. 5. Gün çok silik gösterdi. Onun da 25 tanesi 20 liraydi.
Pahalı olan prediction early canim ( 6 gün önce yazan olacak) ucuz olan da laboquickTam markasi ne onun canim bende deniyim ondan..
Hee tamam predictoru biliyom.acaba baska mi dedimPahalı olan prediction early canim ( 6 gün önce yazan olacak) ucuz olan da laboquick
Erken gebelik testi bende de var cnm kaçıncı gün evde idrar testi yaptın senPahalı olan prediction early canim ( 6 gün önce yazan olacak) ucuz olan da laboquick
4.gün akşam canımErken gebelik testi bende de var cnm kaçıncı gün evde idrar testi yaptın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?