Görürsün canım bekle bakalımSağol canim benim... doktora gittim bugun 2.gundur.kanamam vardi cyclo progynova ilaci kullanmama ragmen.kanama gelmisti kistlerimden biri çatlamis onun kanamasiymis ... cyclo p. Ilacina devam et dedi.adet gorursun bitince dedi...acaba gercekten gorecek miyim? Merak ettim
Siziki daha iyiymis canim bizde mlde 8 toplam 25 milyon var ileri hizli 17 ileri yqvas yuzde 50Sayı 10 milyon/ml ileri hızlı hareket %6 maalesef sizinki?
Sayıdan ziyade ileri hızlı da önemli. Çünkü yavaş olanlar hızlıların ilerlemesini de engelliyormuş. Zaten ileri hızlı ve ileri yavaşın toplamı %45-50 olmalıymış. Sizinki bu oranın üstünde. Keçi boynuzu kürü yapıyormusun sayıyı arttırıyor. Biz 1 milyon/ml de ile başladık proxeed plus ve keçi boynuzu kürü sayesinde bu rakamlara geldik. Bi ara yapmamıştık kürü ve sayı artmadı yerinde saydı 2 ay falan. Şimdi yine kullanıyoruz.Siziki daha iyiymis canim bizde mlde 8 toplam 25 milyon var ileri hizli 17 ileri yqvas yuzde 50
bende aynı durumdayım umarım izinleri etkilemez. birde şöyle birşey var şimdi 3 ay dediler ancak 3 ay bitince tekrar uzatabilirler bu süreyi ekimde bile yapamayız belkiKızlar ya Ohal zamanı izin vermiyorlar mı acaba? Eğer öyleyse Ekim sonuna kadar tüpü unutucam demektir.
Sayıdan ziyade ileri hızlı da önemli. Çünkü yavaş olanlar hızlıların ilerlemesini de engelliyormuş. Zaten ileri hızlı ve ileri yavaşın toplamı %45-50 olmalıymış. Sizinki bu oranın üstünde. Keçi boynuzu kürü yapıyormusun sayıyı arttırıyor. Biz 1 milyon/ml de ile başladık proxeed plus ve keçi boynuzu kürü sayesinde bu rakamlara geldik. Bi ara yapmamıştık kürü ve sayı artmadı yerinde saydı 2 ay falan. Şimdi yine kullanıyoruz.
bende aynı durumdayım umarım izinleri etkilemez. birde şöyle birşey var şimdi 3 ay dediler ancak 3 ay bitince tekrar uzatabilirler bu süreyi ekimde bile yapamayız belki
ne şans varmış bizde
Kızlar benimde kalıyor malesef, hatta benimki seneye yaza kalıyor. Şuan ünvler çok karışık, bakalım ne olacak?Kızlar ya Ohal zamanı izin vermiyorlar mı acaba? Eğer öyleyse Ekim sonuna kadar tüpü unutucam demektir.
Uzatmazlar inşallah. Detaylar belli olduğunda anlaşılır.bende aynı durumdayım umarım izinleri etkilemez. birde şöyle birşey var şimdi 3 ay dediler ancak 3 ay bitince tekrar uzatabilirler bu süreyi ekimde bile yapamayız belki
ne şans varmış bizde
Evet canım ya üni.ler çok fena şu anda. Ohal kesinleşsin detayları alalım önümüzü göreceğiz. Haftaya belli olur.Kızlar benimde kalıyor malesef, hatta benimki seneye yaza kalıyor. Şuan ünvler çok karışık, bakalım ne olacak?
İlk sayfada listemiz var orada kimler nerede yaptıracak yazıyor. Ordan bakabilirsinKızlar memorial de yaptıracak olan varmı aranızdaa
İnş belli olur haftaya, bende doktora mail attım oda cevap yazmış ordanda takip edilebilir, son anda burda olur demişte. Ankya mesafa 12 saat, uçak desem bi günde olsa nasıl izin alıp git yapcam, tranfer olup hemen uçağamı binecem. Bana saçma geldi. Haftaya olsun bi bakalım nasıl sonuçlanacak?Uzatmazlar inşallah. Detaylar belli olduğunda anlaşılır.
Evet canım ya üni.ler çok fena şu anda. Ohal kesinleşsin detayları alalım önümüzü göreceğiz. Haftaya belli olur.
Kızlar memorial de yaptıracak olan varmı aranızdaa
evet izin konusu sıkıntı iş yerinde herkesi izinden çagırdılar. inşallah sıkıntı olmaz. bu aradaİnş belli olur haftaya, bende doktora mail attım oda cevap yazmış ordanda takip edilebilir, son anda burda olur demişte. Ankya mesafa 12 saat, uçak desem bi günde olsa nasıl izin alıp git yapcam, tranfer olup hemen uçağamı binecem. Bana saçma geldi. Haftaya olsun bi bakalım nasıl sonuçlanacak?
Rica ederim beğendiyseniz ne mutlu bana :) Ama tarihler şaşacak maalesef memur izinlerinden dolayı. Yine de bu topicten devam ederiz :)evet izin konusu sıkıntı iş yerinde herkesi izinden çagırdılar. inşallah sıkıntı olmaz. bu aradasimarik83 liste çok iyi olmuş eline sağlık
Ben yumurtlama takibini bulunduğum şehirde yaptıracaktım zaten. Ama opu ve transfer için izin lazım. Transfer ertelenirde opu yu napcaz. Sıkıntı.İnş belli olur haftaya, bende doktora mail attım oda cevap yazmış ordanda takip edilebilir, son anda burda olur demişte. Ankya mesafa 12 saat, uçak desem bi günde olsa nasıl izin alıp git yapcam, tranfer olup hemen uçağamı binecem. Bana saçma geldi. Haftaya olsun bi bakalım nasıl sonuçlanacak?
Bende kullaniyorum bu ilaci hergun ayni saatte aliosun dimi saattini gecirdinse o yüzden olabilir genede doktoruna sorArkadaslar ben simdi cyclo progynova kullanıyorum ki adet olup tüpe başlıyacam
Ama bugun tedirgin oldum kanama gelmis az bole 3. Gunumdeyim ilacin boyle bir sey basina gelen var mi?
Merhaba kızlar. Eşimin sperm sayı ve hızında problem olduğu için Tüp Bebek yapmaya karar verdik. 6 aydır eşim tedavi görüyor, iyiye gidiyor sonuçları ama yaşımızda gidiyor. O yüzden tedavi ve aşılama ile zaman kaybetmek istemiyoruz. Ağustos ayında reglimle beraber İstanbul Bahçeci'de tedaviye başlayacağız inşallah bir aksilik olmazsa. Ön görüşmemizi yaptık ücretsiz olarak. Bazı testler istediler onları yaptırıp gideceğiz. Bana folik asit başlamamı söyledi dr. ve dün başladım. Folidoce yazdı. Var mı ağustos ayında tedaviye başlayacak olanlar benim gibi. Burdan haberleşelim hep beraber.
KULLANICI YAŞ MERKEZ DENEME TAHMİNİ TEDAVİBAŞLANGIÇ (ADET TARİHİ) TRANS. TAR. SONUÇ simarik83 33 Bahçeci Fulya 1. deneme 15 Ağustos? ? ? @hgnm 26 İstanbul Tüp 2. deneme 1 Ağustos? ? ? Yenidunya3 32 Genart/Hrs 1. deneme 4 Ağustos? ? ? @Gulce27 28 Başkent Üni. 3. deneme 8 Ağustos? ? ? @Ugurlu38 30 Acıbadem Atakent 1. deneme 4 Ağustos? ? ? @kuzuma hasretim 31 Etlik Zübeyde 1. deneme 22 Ağustos? ? ? @Garakiz ? Başkent 1. deneme 1 Ağustos? ? ? betul61 30 Medical Park Trabzon 1. deneme 20 Ağustos? ? ? @umudum8 35 Gurgan 2. deneme 30 Temmuz? ? ? S Sinemix91 25 Acıbadem Maslak 1. deneme 12 Ağustos? ? ? @Derin7767 30 Acıbadem Bursa 2. deneme 4 Ağustos? ? ? Snmclsn 28 Memoria
Benide eklermison yas 26 2. Deneme donmuslarlad] @ZehreNur [/td]
[tr]
[/tr]
Cem demirele gidiyorum. Siz? Ilk denemenızmıBen de memorıal atasehır de yaptırıyorum canım .
Sen hango doktor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?