- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
Tamam canım yarım sabah eklicem. Hoşgeldin aramıza :)Şımarık. Benide listeye eklermisin 2. Deneme olucak donmuslarla fertijin seval tasdemir yasim 26 pko hastasiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım yarım sabah eklicem. Hoşgeldin aramıza :)Şımarık. Benide listeye eklermisin 2. Deneme olucak donmuslarla fertijin seval tasdemir yasim 26 pko hastasiyim
Cem demirele gidiyorum. Siz? Ilk denemenızmı
Bendemi öyle yapsam acaba? Eşimde hiç sıcak bakmıyor bu duruma. Herşey doktorun yanında olsun istiyor. Haftaya kadar bekleyeceğim zaten 1inde eşimin kontrolü var sevkli gideceğiz. O zaman doktorun yanına gidip konuşacağım eğer bayramda toplama vs yapabilirim derse eylüle bırakıcam duruma göre. Hayırlısı artıkBen yumurtlama takibini bulunduğum şehirde yaptıracaktım zaten. Ama opu ve transfer için izin lazım. Transfer ertelenirde opu yu napcaz. Sıkıntı.
Evet ilk.. Sizin teshısınız neydı ? Orta kalite neye göre acaba?bende bılgı gokcan a gıdıyorum . benım hazıran ayında ılk tansferım yapıldı orta kalıte embrıyo ıle ama tutmadı . Şimdi dondurulmus 1.kalite embrıyo ile denıyecegız . yanı sadece transfer olacak bu ay . sızın ılk mı ?
Yumurta takibinde birşey yok canım ya. Ben tüp bebek doktoruma söylemiştim böyle yapmak istiyorum diye. Tamam dedi beni meslektaşımla telefonda görüştürürsün onunla koordineli gideriz problem değil dedi. Yumurta takibinde sadece büyüklüğünü ölçüyolar ultrasondan bunu her jinekolog yapabilir zaten sorun etmesin bence eşin.Bendemi öyle yapsam acaba? Eşimde hiç sıcak bakmıyor bu duruma. Herşey doktorun yanında olsun istiyor. Haftaya kadar bekleyeceğim zaten 1inde eşimin kontrolü var sevkli gideceğiz. O zaman doktorun yanına gidip konuşacağım eğer bayramda toplama vs yapabilirim derse eylüle bırakıcam duruma göre. Hayırlısı artık
Listeye benide eklermiSiniz;
Evet ilk.. Sizin teshısınız neydı ? Orta kalite neye göre acaba?
Sız memnunmusunuz genel olarak bılgılendırme vs .. Cok heyecanlı ve karamsarım
Snmclsn regl oldun mu canım başlıyormusun tedaviye?
selam kızlar bende ıkıncı deneme Ağustosda tedavıye baslayacagım. ılk denemem Acıbadem maslakda bulent hocaylaydı kısmet degılmıs olmadı 2. deneme için bülent hocayla tekrar tedavıye baslayacagız . Ins bu sefer olur. benıde lıstenıze ekleyebılır mısınız ?
Kızlar listede istenen bilgileri tam olarak yazarsanız sevinirim.Listeye benide eklermiSiniz;
Memorial ataşehir 1. Deneme sebepsiz infertilite. 28 temmuz regl tarıhı
İnşallah :) Benim tedavi sarkacak maalesef izin iptallerinden dolayı ama siz yılumuzu açın biz arkadan geliyoruz :)İnşallah ayagım ugurlu gelir :)
İnşallah:) siz yolu açın bizim izinler açılır açılmaz geliyoruz peşinizden :)İnşallah ayagım ugurlu gelir :)
Yaş 30Ağustosta düşünen yok sanırım
Teşekkür ederim ekledim listeyeYaş 30
Memorial atasehir
1. Deneme
Adrt tarhı 28 temmuz
Bizimde agustos 11 12 gibi bulent hoca ile gorusmemiz var benim ilk olacak canim da sen memnun musun bülent bey ve hastaneden tavsiye edermisin ve sizde.problem neydiselam kızlar bende ıkıncı deneme Ağustosda tedavıye baslayacagım. ılk denemem Acıbadem maslakda bulent hocaylaydı kısmet degılmıs olmadı 2. deneme için bülent hocayla tekrar tedavıye baslayacagız . Ins bu sefer olur. benıde lıstenıze ekleyebılır mısınız ?