2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Cem demirele gidiyorum. Siz? Ilk denemenızmı

bende bılgı gokcan a gıdıyorum . benım hazıran ayında ılk tansferım yapıldı orta kalıte embrıyo ıle ama tutmadı . Şimdi dondurulmus 1.kalite embrıyo ile denıyecegız . yanı sadece transfer olacak bu ay . sızın ılk mı ?
 
Ben yumurtlama takibini bulunduğum şehirde yaptıracaktım zaten. Ama opu ve transfer için izin lazım. Transfer ertelenirde opu yu napcaz. Sıkıntı.
Bendemi öyle yapsam acaba? Eşimde hiç sıcak bakmıyor bu duruma. Herşey doktorun yanında olsun istiyor. Haftaya kadar bekleyeceğim zaten 1inde eşimin kontrolü var sevkli gideceğiz. O zaman doktorun yanına gidip konuşacağım eğer bayramda toplama vs yapabilirim derse eylüle bırakıcam duruma göre. Hayırlısı artık
 
Evet ilk.. Sizin teshısınız neydı ? Orta kalite neye göre acaba?
Sız memnunmusunuz genel olarak bılgılendırme vs .. Cok heyecanlı ve karamsarım
 
Yumurta takibinde birşey yok canım ya. Ben tüp bebek doktoruma söylemiştim böyle yapmak istiyorum diye. Tamam dedi beni meslektaşımla telefonda görüştürürsün onunla koordineli gideriz problem değil dedi. Yumurta takibinde sadece büyüklüğünü ölçüyolar ultrasondan bunu her jinekolog yapabilir zaten sorun etmesin bence eşin.
 
selam kızlar bende ıkıncı deneme Ağustosda tedavıye baslayacagım. ılk denemem Acıbadem maslakda bulent hocaylaydı kısmet degılmıs olmadı 2. deneme için bülent hocayla tekrar tedavıye baslayacagız . Ins bu sefer olur. benıde lıstenıze ekleyebılır mısınız ?
 
Evet ilk.. Sizin teshısınız neydı ? Orta kalite neye göre acaba?
Sız memnunmusunuz genel olarak bılgılendırme vs .. Cok heyecanlı ve karamsarım

eşimde de bende hıcbır sorun yok canım .Sebepsız ınferlıte .Genel olarak memnunum ben doktorumda cok ilgili .Whatsaptan bıle soruö oldugunda hemen cevaplıyor . Bırkeresınde ufak rahatsızlanmıstım yumurta toplama esnasında gecenın bır yarısı cıktı geldı mesela hastaeneye mesaı saatı dısında olmasına ragmen .Hastanenın bırde su avantajı var ılacları felan eczaneden ıstersen ayagına kadar getırtıyorlar .Piyasada arastırmıstık makulda ılac fıyatları . Kesınlıkle rahat ol . Sormak ıstedgın baska bırseyse yardımcı olurum .

Orta kalıte demek de , döllendıkten sonra yumurtanın her saatte kça hucreye bölunmesı durumu .4-6 hıcrelı embrıyolara orta kalıte .8 ve uzerı 1.kalite .
 

Listeye benide eklermiSiniz;
Memorial ataşehir 1. Deneme sebepsiz infertilite. 28 temmuz regl tarıhı
Kızlar listede istenen bilgileri tam olarak yazarsanız sevinirim.
 
Bizimde agustos 11 12 gibi bulent hoca ile gorusmemiz var benim ilk olacak canim da sen memnun musun bülent bey ve hastaneden tavsiye edermisin ve sizde.problem neydi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…