bende izin konusuna takildimBen her zaman izin alabiliyorum sıkıntı yok ama 1 ay uzarsa bu yasak benim de eylüle kalır.
Yenidunya3 üni. ler izinde hep sıkıntılı zaten inşallah çabuk düzeltirler bu durumu
Ben şahin zeteroğluna gidiyorum..doktorumdan memnunum..Canim bende bursadayim ama biz bülent tiras istanbulda diye ordaki acibademi dusunuyoruz senin doktorun kim memnun musun
Ne güzel canım kızının olması Allah sağlıklı uzun ömür versin inş..darısı 2 ye yüm isteyenlere olsun...Ben Ankda olacağım eğer izinler açılırsa. Benim ikinci olacak, ilkten bir kızım var, 4 yaşında. Merkez şuan için belli değil. Ya genart ya da Hrs dedi doktorum.
Amin canım saolasın. Rabbim sizlerede inşAllah yaşatsın. Banada ikinciyi nasip etsinNe güzel canım kızının olması Allah sağlıklı uzun ömür versin inş..darısı 2 ye yüm isteyenlere olsun...
Bir tek sen kalmazsın canım hepimizde aynı sorun var.Off bu gidişle topicte bi ben kalıcam
İnşallah izinler acılır..bugun ruyamda eşimin kucagında bebek gordum dedimki kucagına cok yakıstı bebişimizRabbim gerceğini yasatsın
Merhaba canım hoşgeldin. Listemize katılmak istersen 1. sayfadaki bilgilere göre istenilenleri yazarsan eklerim hemen seni.Ben şahin zeteroğluna gidiyorum..doktorumdan memnunum..
Teşekkür ederim canım yaş 30 bursa Acıbadem 2 deneme 4 Ağustos??Merhaba canım hoşgeldin. Listemize katılmak istersen 1. sayfadaki bilgilere göre istenilenleri yazarsan eklerim hemen seni.
Teşekkür ederim canım yaş 30 bursa Acıbadem 2 deneme 4 Ağustos??
Kızlar ekledim sizleri de listeye. Hayırlısı olsunYAŞ MERKEZ DENEME BAŞLANGIÇ TRANS. TAR. SONUÇ
28 Atasehır Memorıal 2. deneme 6 Ağustos ? ? ?
Kızlar ekledim sizleri de listeye. Hayırlısı olsun
tamam düzeltiyorum hemenTeşekkürler canım .
İnşallah guzel gelişmelerle ılerlerız .
Benım BAT:22 Temmuz .
Tahmınen tarnsfer tarıhım 6 agustos .
Listeye ekledim canım. Ben de Bahçeci fulyada başlayacağım. Doktorun kim?merhaba arkadaşlar
bende haziran ayında tüp bebek tedavisine başladım bahçeci fulyada embriyolar donduruldu şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum bitince transfer için tedaviye başlayacağız ağustos ayında beni de listeye eklerseniz sevinirim
sorunum çikolata kisti yaş 31 ilk deneme bahçeci tüp bebek
Yani o da tam bilemiyor sonuçta ama öyle tahmin ediyor diyelim. Hakkımızda hayırlısı olsun elimizden gelen birşey yokkisimarik83 camım yaa ciddimisin? O zaman gitti tedaviler. Gerçekten adeti beklerken izni bekler olduk. Ne diyelim
merhaba arkadaşlar
bende haziran ayında tüp bebek tedavisine başladım bahçeci fulyada embriyolar donduruldu şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum bitince transfer için tedaviye başlayacağız ağustos ayında beni de listeye eklerseniz sevinirim
sorunum çikolata kisti yaş 31 ilk deneme bahçeci tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?