Gilik ne kız ilk defa duyuyorum
biz hala ankaradayız. Eşimin izinler kapandı,annemi bizimle gelmeye ikna etmeye çalışıyorum. Birde şu 9.ay aşısı var. Alerji doktorumuz mutlaka yaptırın benim ilk defa bu sene kuduzdan ölen hastam oldu,suriyeliler yüzünden salgın arttı dedi. Bu aşı da yumurta embriyosundan elde ediliyomuş Azra'nın da yumurta alerjisi var ya,ya burda ya da Vanda alerji bölümüne gidip yaptırın dedi,nolur nolmaz diye. Eşim orda yaptır gel diyor. Bende pazartesi tıp fakültesine randevu aldım 8 aylık kontrolü için bide o doktora sorayım diyorum. Bu aşıyı şimdi yaptırmazsak 12.ayda yine var,bi sıkıntı olur mu diye. Eminde değilim yani. Yaptıran ya da yaptıracak olan var mı kızlar? Zorunlı değilmiş ama sağlık bakanlığı öneriyormuş.
Eşim biraz daha bekle diyor ama bi yandan da özledim sizi kaçayım 2 günlüğüne geleyim diyor
madem öyle sabret dedim. Şu doktora da sorayım da geliriz dedim.
Elektrikli soba havayı çok kurutuyor canım. Boğazının kötü olması ondan olabilir. Odada su ısıtıcı kaynat kapağını açta.
Yalnız orda da bamya yemeği olmasıda ayrı bi ilginç. Ben olsam aman tencerelere dikkat derdim,dayanamazdım :))