Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yahu hep olmuyor piknikten dönmüştük zaten sıkışıktım.Hiç dikkat edemiyorum ki canım. Valla evde koşuşmaktan mahvoluyorum. En son 48 kiloydum. 47 bile olmuş olabilirim. Eskiden balıktı etti dikkat ediyordum yine. Şimdi sadece 1 bardak süt içiyorum özel olarak o da yeter mi yetmez tabi
Sen normal doğurdun ya canım. Ondan kaynaklanmıştır belki. Ee tuvalete de gidemiyoruz Bende hamileyken hapşurunca oluyordu
Biz hep uyanigiz emmek için hep uyanıyor kızım son 2 aydırDertlerini anlatabilseler keşke. Ek gıdaya geçtik geceli pek doymuyor heralde çok sık emek için kalkıyor .gece beni görmek için kalkıyor sese kalkiyorher şey kalkıyor .pofff
7 buçuk aylığız ama dişlerden tık yokkizlar neden diş cikmiyor bugun 8 bitti .kimlerin kacinci ayda disleri cikti
kizlar neden diş cikmiyor bugun 8 bitti .kimlerin kacinci ayda disleri cikti
Kizlar bizim ilk disimiz 7. ayimizi doldurdugumuzda cikti suan altta iki disi var sadece ama ben gec cikan disler daha saglikli oluyor diye duymustum ama ben 1 yasimdan sonra cikarmisim butun dislerimi hi saglikli mi dislerin derseniz hamile kalana kadar cok saglikliydi simdi sikintim var disetlerimde7 buçuk aylığız ama dişlerden tık yok
Belki ikinciler kolay olur ne dersin :))
Aynen bende de.Kizlar bizim ilk disimiz 7. ayimizi doldurdugumuzda cikti suan altta iki disi var sadece ama ben gec cikan disler daha saglikli oluyor diye duymustum ama ben 1 yasimdan sonra cikarmisim butun dislerimi hi saglikli mi dislerin derseniz hamile kalana kadar cok saglikliydi simdi sikintim var disetlerimde
Valla canım kesinlikle öyle. Sağlıklı evlatlarımız var daha ne olsun ama bazen insan fenalaşıyor işte sağlığım da etkilenmeye başladı üstelik.. Rabbim affetsin. Ama ilk günlere nazaran bunlar da zorluk mu? :) bugün sağlık ocağındaydım minik bebekleri gördüm. Aman yarabbi bizimkiler artık çocuk nerdeyse ne de büyümüşler çok şükür. Küçükken elimden geldiğince öpüp sevmeye sarılmaya çalıştım ama doyamamışım ki bugün farkettimBana da hep böyle diyorlar, ikisi de zor olmazmış.
Verin garantisini de hemen düşüneyim diyorum :)
Şimdiden o kadar özledim ki minik bebek hallerini, gercekten gözüm kesse 2 yaş arayla olsun derdim.
Hem kardeş, hem arkadaş olurlardı.
Çok şanslıyız biz, şükürler olsun.
Sağlıklı yavrularımız var.
Allah onlarla imtihan etmesin.
8 ayı geride bıraktık, zaman çok hızlı geçiyor.
Ben ilk zamanların zorluklarını hayal meal hatırlıyorum çok enteresan, halbuki ne kadar zordu ve daha çok yeni.
Büyüyüp gidecekler böyle ve bize güzel hatıralar kalacak.
Haklısın valla. Dışarı çıkınca ay kizim ne kadar büyümüş diyorum. Eve gelince ne zaman büyüyecek diyorum. Önceki yedi ayi hatırlamıyorum. Kizim hep küçücük geliyor gözüme. Ağlamayı öğrendiği için bu ay daha zor geldi bana. Yurutec gitmiyor ağlıyor istediğini alamıyor ağlıyor mutfağa gidiyorum ağlıyor. Kısacası çok ağlıyor. Buda beni yoruyor. Her şeyi hanfendi ayağına bekliyor. Babasıyla arasında tercümanlık yaptırıyor.Aynen bende de.
Valla canım kesinlikle öyle. Sağlıklı evlatlarımız var daha ne olsun ama bazen insan fenalaşıyor işte sağlığım da etkilenmeye başladı üstelik.. Rabbim affetsin. Ama ilk günlere nazaran bunlar da zorluk mu? :) bugün sağlık ocağındaydım minik bebekleri gördüm. Aman yarabbi bizimkiler artık çocuk nerdeyse ne de büyümüşler çok şükür. Küçükken elimden geldiğince öpüp sevmeye sarılmaya çalıştım ama doyamamışım ki bugün farkettim
Fenalaşmaz mı..Aynen bende de.
Valla canım kesinlikle öyle. Sağlıklı evlatlarımız var daha ne olsun ama bazen insan fenalaşıyor işte sağlığım da etkilenmeye başladı üstelik.. Rabbim affetsin. Ama ilk günlere nazaran bunlar da zorluk mu? :) bugün sağlık ocağındaydım minik bebekleri gördüm. Aman yarabbi bizimkiler artık çocuk nerdeyse ne de büyümüşler çok şükür. Küçükken elimden geldiğince öpüp sevmeye sarılmaya çalıştım ama doyamamışım ki bugün farkettim
Mama sandalyesinde otururken eline geçeni yere atıyor, alıp tekrar önüne koyan olmazsa ağlıyor.Haklısın valla. Dışarı çıkınca ay kizim ne kadar büyümüş diyorum. Eve gelince ne zaman büyüyecek diyorum. Önceki yedi ayi hatırlamıyorum. Kizim hep küçücük geliyor gözüme. Ağlamayı öğrendiği için bu ay daha zor geldi bana. Yurutec gitmiyor ağlıyor istediğini alamıyor ağlıyor mutfağa gidiyorum ağlıyor. Kısacası çok ağlıyor. Buda beni yoruyor. Her şeyi hanfendi ayağına bekliyor. Babasıyla arasında tercümanlık yaptırıyor.
kizlar neden diş cikmiyor bugun 8 bitti .kimlerin kacinci ayda disleri cikti
6. Aydan sonra benim kızımın gece uykuları da mahfoldu. Nerdeyse 9 olacak hala da öyle dişten mi huy mu değiştirdi bilemiyorum özlüyorum eski günleri.Selam kızlar,nasılsınız bayagı oldu sizlerle görüşmeyeli herşey yolundadır inşallah.Benim geceleri hiç uyanmayan kızım gecen aydan bu yana 2 saatte 1 uyanıyor emip tekrar uyuyor tam 8 aylığız dişimiz yok hala diştendir diye diş gelince sık uyanmalar geçecek diye avunuyorum.gündüz ise yarım saatlik 3 uyku uyuyor kısa kısa 3 uyku.aksam 21.00 de yatıyor ama 2 saatte 1 kurulmuş saat gibi uyanıyor ek gıdadan mı doymuyor mu dişten mi bakacağız artık.pamuk gibi huyu olan kız ben odadan cıkar çıkmaz Eti koparılmış gibi ağlıyor hiç bir iş yapamıyorum her odaya da taşımak mümkün olmuyor kapana kısılmış gibi hissediyorum.
Hoşgeldin:)Merhaba. Kizlar ben de uzun zamandir girmedi dua gruplarina takiliyom hep. MinikPiranha sitem edince girip bakayim dedim hepimizin bebekleri kocaman oldu. Cok sukur bizim 7.5 alik ilk disumiz cikti iki cisi de yolda sakin 6. Ayinda. Sonra sakin bi kizim var beni cok yormuyot sag olsun. Kendi kendine oyalaniyor. Done done gidiyor daha sirunmek emeklwmek tutup kalkmak yok daha.. siz nasilsiniz bebisleriniz nasil?
Cnm ne muhallebisi veriyorsun nasil yaptigini anlatir misin6. Aydan sonra benim kızımın gece uykuları da mahfoldu. Nerdeyse 9 olacak hala da öyle dişten mi huy mu değiştirdi bilemiyorum özlüyorum eski günleri.
yatmadan önce muhallebi verirsem daha iyi uyuyor ama bunu gözlemledim.
Nerelerdeydiniz yahu herkesler kayboldu ıssız topic oldu buralar:)
Hoşgeldinnnn:) nasılsın tubiş sen de yoktun ne zamandır. Mehmet Ali nasıl kocaman olmuştur çirkin prens:)Heyoo heyooo bende geldim grubun gec yumurtlayan tavuğu