- 15 Ocak 2016
- 1.947
- 3.342
Ben ultra yorgunum. Dertleşmek istedim.Yorgun. Sen nasilsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ultra yorgunum. Dertleşmek istedim.Yorgun. Sen nasilsin.
Hayırdır, ben kızımla oynarken yoruldum. Sana ne oldu.Ben ultra yorgunum. Dertleşmek istedim.
Uykusuz bir kızım var en az 1 saat falan gece uykusu için uğraşıyorum. Bazen saatlerce emiyor. Emzirdiğim için dişlerim de çok kötü oldu. Bugün çağla yiyeyim dedim yiyemiyorum. Doğru düzgün uyuyamıyorum. 48 kilo oldum. Kafam hiç boş değil hamilelikten beri. Rahatça pek bir şey tyapamıyorum. Şuan mızırdanıyor benimse gözlerim yaşlı. Anne olmakta zorlanıyorum.Hayırdır, ben kızımla oynarken yoruldum. Sana ne oldu.
Uyutmaya çalışırken kaçıp ağlayışlarımız var bir de. Gece emdikten sonra uyumamak için diretmek. İnatçılık. Sanırım çok yorulmuşum. Nankörlük yapıyorum. Ama insanız işte. Doluyoruz.
Ah canım ya inan ki hepimiz ayniyiz. Uykusuzluktan uyyamaz mi insan.o kadar mental yorgunluk var ki artık ruhsuzlastim. İşi gücü koyvermek istemiyorum ama takatim yok.sabrim yok.birazcık olsun dinlenmek istiyorum(Uykusuz bir kızım var en az 1 saat falan gece uykusu için uğraşıyorum. Bazen saatlerce emiyor. Emzirdiğim için dişlerim de çok kötü oldu. Bugün çağla yiyeyim dedim yiyemiyorum. Doğru düzgün uyuyamıyorum. 48 kilo oldum. Kafam hiç boş değil hamilelikten beri. Rahatça pek bir şey tyapamıyorum. Şuan mızırdanıyor benimse gözlerim yaşlı. Anne olmakta zorlanıyorum.
Dertlerini anlatabilseler keşke. Ek gıdaya geçtik geceli pek doymuyor heralde çok sık emek için kalkıyor .gece beni görmek için kalkıyor sese kalkiyorher şey kalkıyor .pofffUyutmaya çalışırken kaçıp ağlayışlarımız var bir de. Gece emdikten sonra uyumamak için diretmek. İnatçılık. Sanırım çok yorulmuşum. Nankörlük yapıyorum. Ama insanız işte. Doluyoruz.
Doymakla ilgili değil bence. Benimki kurulmuş saat gibi saat basi emmeye kalkıyor. Yanında yatmazsam uyumuyor. Bazen uyanıyor iyice mizirdanaya kadar ben gözlerimi acmiyorum. Burnumla oynarken uyuyor bazen. Uyandırmak istiyorsa okkalı bir tokat çakıyor .Bir arkadaşım uyku mamasi tarifi verdi. O zamandan beri en azından bir saat arayla kalkmaya başladı. Sizde deneyin isterseniz. bir havuc bir elma iki gun kurusu kayisi iki su bardagi hazir suyla haslaniyor. Blendirdan gecirip suzgecten geciriyorsun. bu karisimdan dört beş kasik bir tabağa alıp bir adet cicibebe gri paket olanlardan bir kasik zeytinyag ekliyorsun. Akşam saat onda yediriyorsun. Bunu vermeye başladığımdan beri sabah sekize kadar yatmaya başladı. Gece emme süresi azaldı. Yalnız kizlar blendir ve suzgecten geçirmek mecburi.Dertlerini anlatabilseler keşke. Ek gıdaya geçtik geceli pek doymuyor heralde çok sık emek için kalkıyor .gece beni görmek için kalkıyor sese kalkiyorher şey kalkıyor .pofff
Ayy canim seni o kadar iyi anliyorum ki annemlere geldim dinleneyim diye kiz benden baskasina gitmiyor yapıştı bana. Bir de sürekli kucak istiyor kendi basina oturup oynama 5dk en fazla. O kadar yorgunum ki bir de memlekete geldim diye akraba ziyaretleri var tabi oy oy uykuya gece 1 de ancak geciyoruz sabah en gec 9 da ayaktayız. Gece sebepsiz yere uyanip ağlıyor ne meme aliyor ne emzik su veriyorum biraz iciyir sonra yine agliyor diş mi acaba diyorum damaklari baya baya kabarmis ve sertlesmis. Düşün salataligi kabuguyla beraber bir güzel yiyor :) Ipek kuzusu da elif gibi cok inatçı desene :) insan uykuya inat eder mi yahu :) ah ah şükür ki saglikliyiz ve her gecenin bir sabahi var. Tek tesellim bu zaman su gibi akip geçiyor
Sağolun kızlar mesajlarınız iyi geldi. Bazen galiba ben beceremiyorum diyorum etraftakileri bebeleri anneleri görünce. Benim gibiler de var demek. Bugüne toparladım kendimi çok şükür. Dün onla beraber ağlayıp durdum bende.Ah canım ya inan ki hepimiz ayniyiz. Uykusuzluktan uyyamaz mi insan.o kadar mental yorgunluk var ki artık ruhsuzlastim. İşi gücü koyvermek istemiyorum ama takatim yok.sabrim yok.birazcık olsun dinlenmek istiyorum(
Sağolun kızlar mesajlarınız iyi geldi. Bazen galiba ben beceremiyorum diyorum etraftakileri bebeleri anneleri görünce. Benim gibiler de var demek. Bugüne toparladım kendimi çok şükür. Dün onla beraber ağlayıp durdum bende.
Hamdolsun sağlıklı evlatlarımız. Ama işte insan patlıyor bir yerde. Cadı kızım benim.. Uykuya aşıktım ben biliyor musunuz? Kaç gündür dinlenemedim doğru dürüst bacaklarım ağrıyor. Dünkü gibi değilim en azından. Kan değerlerime baktıracağım yarın falan.
2 hafta sonra falan götüreceğim canım. Sağlık ocağı istiyor ya.. Kan değerleri d vit falan hepsini halledeceğim gittiğimde İnşaAllah. Kendim için de sağlık ocağına gideyim o yakın. Dişlerim çok kötü ağrıyor canım. Damaklarım berbat. Paradontax bile işe yaramıyor. Bir sürü vitaminle dönerim artıkCanim Ipek in b12 değerlerine baktirdin mi hic? Bebeklerde b12 düşüklüğü huysuzluk uykusuzluk yaparmış. Ben de cuma günü götürüp baktiracagim. Zor bebek gercekten zor şöyle bacaklarimi uzatip dinlenmeye hasret kaldım ama napalim elbet geçecek bu günlerde
Belki ikinciler kolay olur ne dersin :))Canim Ipek in b12 değerlerine baktirdin mi hic? Bebeklerde b12 düşüklüğü huysuzluk uykusuzluk yaparmış. Ben de cuma günü götürüp baktiracagim. Zor bebek gercekten zor şöyle bacaklarimi uzatip dinlenmeye hasret kaldım ama napalim elbet geçecek bu günlerde
Canım Allah sabrını veriyor bir şekilde ipek hanım hıysuz bir bebek ama hayırlı bir evlat olur inşallah ilerisi için.Belki ikinciler kolay olur ne dersin :))
Doymakla ilgili değil bence. Benimki kurulmuş saat gibi saat basi emmeye kalkıyor. Yanında yatmazsam uyumuyor. Bazen uyanıyor iyice mizirdanaya kadar ben gözlerimi acmiyorum. Burnumla oynarken uyuyor bazen. Uyandırmak istiyorsa okkalı bir tokat çakıyor .Bir arkadaşım uyku mamasi tarifi verdi. O zamandan beri en azından bir saat arayla kalkmaya başladı. Sizde deneyin isterseniz. bir havuc bir elma iki gun kurusu kayisi iki su bardagi hazir suyla haslaniyor. Blendirdan gecirip suzgecten geciriyorsun. bu karisimdan dört beş kasik bir tabağa alıp bir adet cicibebe gri paket olanlardan bir kasik zeytinyag ekliyorsun. Akşam saat onda yediriyorsun. Bunu vermeye başladığımdan beri sabah sekize kadar yatmaya başladı. Gece emme süresi azaldı. Yalnız kizlar blendir ve suzgecten geçirmek mecburi.
Okkali tokatimiz eksikti:))hay allah iyiliğini versin.Doymakla ilgili değil bence. Benimki kurulmuş saat gibi saat basi emmeye kalkıyor. Yanında yatmazsam uyumuyor. Bazen uyanıyor iyice mizirdanaya kadar ben gözlerimi acmiyorum. Burnumla oynarken uyuyor bazen. Uyandırmak istiyorsa okkalı bir tokat çakıyor .Bir arkadaşım uyku mamasi tarifi verdi. O zamandan beri en azından bir saat arayla kalkmaya başladı. Sizde deneyin isterseniz. bir havuc bir elma iki gun kurusu kayisi iki su bardagi hazir suyla haslaniyor. Blendirdan gecirip suzgecten geciriyorsun. bu karisimdan dört beş kasik bir tabağa alıp bir adet cicibebe gri paket olanlardan bir kasik zeytinyag ekliyorsun. Akşam saat onda yediriyorsun. Bunu vermeye başladığımdan beri sabah sekize kadar yatmaya başladı. Gece emme süresi azaldı. Yalnız kizlar blendir ve suzgecten geçirmek mecburi.
Hep ayniyiz canım.sabahtan bu yana ayaktayim bebisi uyuttum şimdi bir sürü is duruyor nerden baslayacagimi bilmiyorum. Takatim yokSağolun kızlar mesajlarınız iyi geldi. Bazen galiba ben beceremiyorum diyorum etraftakileri bebeleri anneleri görünce. Benim gibiler de var demek. Bugüne toparladım kendimi çok şükür. Dün onla beraber ağlayıp durdum bende.
Hamdolsun sağlıklı evlatlarımız. Ama işte insan patlıyor bir yerde. Cadı kızım benim.. Uykuya aşıktım ben biliyor musunuz? Kaç gündür dinlenemedim doğru dürüst bacaklarım ağrıyor. Dünkü gibi değilim en azından. Kan değerlerime baktıracağım yarın falan.
İnşaAllah canım İnşaAllah. En büyük isteğim :) yok canım gitmedim korkuyorum. Kan değerlerime baktırayım bi, sonra düşünüyorum. Çünkü çok yorgun halsiz düşüyorum. Süt vermek beni iyice zayıflattı. Evet çok zor. Damaklarım çok kötü o yüzden ağrı oluyor. Düzelmezse 1 2 haftada el mecbur gidicem. Dişçileri sevmiyorum hiç.Canım Allah sabrını veriyor bir şekilde ipek hanım hıysuz bir bebek ama hayırlı bir evlat olur inşallah ilerisi için.
Doktora gitmedin mi dişlerin üçin. Doğum ağrısından beter meret
Dişçileri sevme ama dişlerini sev:)İnşaAllah canım İnşaAllah. En büyük isteğim :) yok canım gitmedim korkuyorum. Kan değerlerime baktırayım bi, sonra düşünüyorum. Çünkü çok yorgun halsiz düşüyorum. Süt vermek beni iyice zayıflattı. Evet çok zor. Damaklarım çok kötü o yüzden ağrı oluyor. Düzelmezse 1 2 haftada el mecbur gidicem. Dişçileri sevmiyorum hiç.
Valla var ya misafir gelirse diye ödüm kopuyor topluyorum düzeltiyorum az sonra dağılıyor ee ne yapayım yetemiyorum pilim bitiyor. Mutfak fena mesela şimdi içim rahat değil ama makine dolu boşaltmam lazım bu kız beni pasaklı yaptıHep ayniyiz canım.sabahtan bu yana ayaktayim bebisi uyuttum şimdi bir sürü is duruyor nerden baslayacagimi bilmiyorum. Takatim yok
Hiç dikkat edemiyorum ki canım. Valla evde koşuşmaktan mahvoluyorum. En son 48 kiloydum. 47 bile olmuş olabilirim. Eskiden balıktı etti dikkat ediyordum yine. Şimdi sadece 1 bardak süt içiyorum özel olarak o da yeter mi yetmez tabiDişçileri sevme ama dişlerini sev:)
Yemene içmene dikkat ediyor musun. Bana da herkes çabuk zayıflamışsın diye imreniyor ama bakımsızlıktan geldim bu hale onu bilmiyorlar. Dün altıma kaçırdım :,( bırak yemek yemeyi tuvalete gidemiyoruz bazen minnaklar sayesinde
Belki ikinciler kolay olur ne dersin :))