- 11 Şubat 2017
- 344
- 417
- 44
Gecmis olsun bebisineElifin idrar yollarinda iltihap varmış bugün eşimle gönderdim idrarini tahlile. Doktor antibiyotik yazmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun bebisineElifin idrar yollarinda iltihap varmış bugün eşimle gönderdim idrarini tahlile. Doktor antibiyotik yazmış
Cnm çok üzülüyorum sağol mayısta zaten okulu bitiyor sonra çocuk hergün evde mirayi kucağından indirmiyor ben yalnız gel bak diyorum kabul etmiyor ben kötü oldum bu konudan dolayı 5 yıldır özel sektör markette çalışıyordum mağaza personeli olarak kaç yıl emeğim var nasıl olcak hiç bilmiyorumEneee saat kaça kadar gidiyor anasi ifina. Hadi hazirana kadar yarım gün olur da Haziran'da kızın okulu tatile girince ne olacak hem kvalideye çok zor olur hem senin kızın hirpalanir gibime geldi. Özel sektörde mı çalışıyorsun bir arkadaşımız yarı zamanlı calisiyordu ama maaşının 1/3 unu alıyordu bıraktı sonradan işi. Allah yardımcın olsun canım çok zor kararlar en güzeli en hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkinizfa
Ben hiç çalışmadım bilmiyorum nasıl oluyor ama özel sektörde de doğum izni yok mu. Ya da işten ayrilsan işsizlik maaşı alamıyor musun. Ne bileyim şu durumda kvalideye emanet etmek çok zor. Bakıcı da en az 1000 TL. Ne kadar kazaniyorsan yol yemek bakıcı parası bir kar zarar hesabı yapıp ona göre yol çizmek lazım. Keşke şartlar el verse isteyen çalışsa istemeyen çalışmayıp evde çocuğuna baksa, ama bu artık çok zor ülkemizde, resmen lüks, Allah yardımcınız olsun ben strese girdim yazdığında sen yasarken neler hissediyorsun kim bilir.Cnm çok üzülüyorum sağol mayısta zaten okulu bitiyor sonra çocuk hergün evde mirayi kucağından indirmiyor ben yalnız gel bak diyorum kabul etmiyor ben kötü oldum bu konudan dolayı 5 yıldır özel sektör markette çalışıyordum mağaza personeli olarak kaç yıl emeğim var nasıl olcak hiç bilmiyorum
Aramız açıldı zaten canım işsizlik maaşı da olmuyormuş iş yerinin çıkartması gerekiyormuş 1800 maaşım kimseye güvenmiyorum psikolojim alt üst oldu hayırlısı canımBen hiç çalışmadım bilmiyorum nasıl oluyor ama özel sektörde de doğum izni yok mu. Ya da işten ayrilsan işsizlik maaşı alamıyor musun. Ne bileyim şu durumda kvalideye emanet etmek çok zor. Bakıcı da en az 1000 TL. Ne kadar kazaniyorsan yol yemek bakıcı parası bir kar zarar hesabı yapıp ona göre yol çizmek lazım. Keşke şartlar el verse isteyen çalışsa istemeyen çalışmayıp evde çocuğuna baksa, ama bu artık çok zor ülkemizde, resmen lüks, Allah yardımcınız olsun ben strese girdim yazdığında sen yasarken neler hissediyorsun kim bilir.
Anaokuluna giden mınige de bişey denmez tabi ama bile bile getiren kvalideyi ben olsam sık sık cagirmazdim evime.
Benim sevda huysuz okduguna söylediğim bir ninni var. Benim bir kızım var çok uslu benim bir kızım var çok uslu mamasını yer sütünü içer hemen uyur. Dertlere deva Elif'e şifa dertlere deva Elif'e şifa sen verirsin Allah'ım sen sifasin Allah'ım sen kadirsin Allah'ım..Ayy elif cok huysuz alintilayamadim. Sağ olun kizlar insallah düzelir bir an önce
Allah elbet biyerden hayırlı bir kapı acar. Şimdiden düşünme bunları, eşinle konuşmamış mıydınız daha önceden ne yaparız ne ederiz diye. Kvaliden bakabilse iyi olurmuş gercekten.Aramız açıldı zaten canım işsizlik maaşı da olmuyormuş iş yerinin çıkartması gerekiyormuş 1800 maaşım kimseye güvenmiyorum psikolojim alt üst oldu hayırlısı canım
eylulmasal kizlar benim mesajima mi yazdiniz bilemedim :)ben de merak ettim doğrusu blw ci doktor bulmak zor..ben de geçen ay kontrolde 6 ay dolunca blw düşünüyorum demiştim olur tabii güzel falan demişti doktorumuz bugün kontrolde ek gıdaya başlayalım diye elime bi liste tutuşturdu muhallebiler, püreler falan filan. Blw yapıcam dedim ..e o kadaruzun süre sırf tadım yapınca işte ...dedi..tamam sizin listeye de bakarım falan dedim kestirip attım. iyi doktor,oğlum da çok seviyor ama beslenme konusunda anlaşamayacağız.Ben de bildiğimi yaparım..kitapları okudum dersime çalıştım hazırım :))
Amin İnsallh cnm Allah büyük belki bi kapı açılır Kv yalnız bakarım diyordu sonradan döndü Sağlık olsun boşver cnm seni de stresli yaptım kusura bakma :)Allah elbet biyerden hayırlı bir kapı acar. Şimdiden düşünme bunları, eşinle konuşmamış mıydınız daha önceden ne yaparız ne ederiz diye. Kvaliden bakabilse iyi olurmuş gercekten.
Sen çişi azaldı deyince bende bundan korkmuştum. Kaç lökosit çıktı?Elifin idrar yollarinda iltihap varmış bugün eşimle gönderdim idrarini tahlile. Doktor antibiyotik yazmış
Ay ne güzelmiş ninniniz :)Benim sevda huysuz okduguna söylediğim bir ninni var. Benim bir kızım var çok uslu benim bir kızım var çok uslu mamasını yer sütünü içer hemen uyur. Dertlere deva Elif'e şifa dertlere deva Elif'e şifa sen verirsin Allah'ım sen sifasin Allah'ım sen kadirsin Allah'ım..
Ek gıda hakkında bir şey söyledi mi dr?
Sen çişi azaldı deyince bende bundan korkmuştum. Kaç lökosit çıktı?
Çok çok geçmiş olsun. Şifa bulsun kuzu. Mecbur kullanacaksın ilacı, ihmal etme. Islak mendil de kullanma artık. Bize kullanma dedi dr'muz.
Ay ne güzelmiş ninniniz :)
Ek gıda hakkında bir şey söyledi mi dr?
Pamuk ve su evet canım. Pamuklu bez ve su da olabilir. Bize ıslak mendil yasak. Bende hassas bir şey kullanıyordum ama öyle de olsa yok artık. Yoğurt yiyebilir sıkıntı olmaz ama büyük ihtimal ishal olacaktır. Antibiyotik ishal yapıyor çünkü. Patates muz falan verirsin. Pişik de olabilir normal.Cnm o şekilde birşey yazmiyor tahlilde NIT pozitif diyor sadece. Hadi ya ıslak mendil kullanmayacak miyim ama zaten yenidogan kullaniyordum. Pamuk ve su mu kullanacagim?
Hayır cnm devlete götürdüm zaten burasi malum mahrumiyet bolgesi oldugundan öyle iyi ilgili bir doktor yok ben corbayi biraktim sadece yogurt veriyorum şimdilik. Gerci simdide antibiyotik falan kullanicaz yogurt verilir mi onu da bilmiyorum. Off çok karisti sanki hersey
Pamuk ve su evet canım. Pamuklu bez ve su da olabilir. Bize ıslak mendil yasak. Bende hassas bir şey kullanıyordum ama öyle de olsa yok artık. Yoğurt yiyebilir sıkıntı olmaz ama büyük ihtimal ishal olacaktır. Antibiyotik ishal yapıyor çünkü. Patates muz falan verirsin. Pişik de olabilir normal.
Benimki de öyleydi ama mecbur kullanmıyorum. Bizim de zimakstı. Çok geçmiş olsun.Hadi ya bagirsak duzenleyici de kullaniyoruz zaten cnm belki o dengeler. Unibaby yenidogan pamuk ve saf sudan olusuyor cnm ama yine de kullanmamaya çalışırım bende. Antibiyotik zimaks adı canım
Benimki de öyleydi ama mecbur kullanmıyorum. Bizim de zimakstı. Çok geçmiş olsun.
Evet canım ondandır büyük ihtimalle. Bizim öyleymiş. Hastayken çok çok kötüydü uykusu da. Bir nebze olsun düzeldi hasta olmadan önceki bozuk uykumuzlayız. Verdiğim eğitim de gitti. Biz iğne de olmuştuk onun ardından 5 - 7 gün mutlaka kullan demişti. 5 gün kullandık. Prospektüse bak iki hafta sonra atın diyor zaten.Sağ ol cnm. Bizim son günlerde gece aglayarak uyanmalari falan ondanmiydi acaba? Sizin uyku sorunu biraz olsun azaldi mi ilaçtan sonra. Bir de ne kadar süre kullandiniz? Bizim doktor hic bisey soylememis. Benim bildigim su kadar gun sonra tekrar gelin tahlil icin demesi gerekmez mi anlamadim hic ya
Evet canım ondandır büyük ihtimalle. Bizim öyleymiş. Hastayken çok çok kötüydü uykusu da. Bir nebze olsun düzeldi hasta olmadan önceki bozuk uykumuzlayız. Verdiğim eğitim de gitti. Biz iğne de olmuştuk onun ardından 5 - 7 gün mutlaka kullan demişti. 5 gün kullandık. Prospektüse bak iki hafta sonra atın diyor zaten.