2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sade yoğurdu bende yediremiyorum ya :KK43:( bugün içine meyve rendeledim yine sevmedi elma ile armutu kaynattim ezdim yoğurt ile karıştırdım çok sevdi acaba böyle yapınca vitaminini alamaz mi
benimkide yogurdu sevmedi bende elma dilimleyip ustune yogurt damlatip verdim. Elmayi emdikce hooop yogurdu yedi:)

Kim bu doktor çık merak ettim helal olsun, normalde hepsi bi burun kıvırıyor blw ye. Geriden geliyorum mutlaka yazmışlardır kitapları
O tabak bitecek mi ve blw Türkiye
ben de merak ettim doğrusu blw ci doktor bulmak zor..ben de geçen ay kontrolde 6 ay dolunca blw düşünüyorum demiştim olur tabii güzel falan demişti doktorumuz bugün kontrolde ek gıdaya başlayalım diye elime bi liste tutuşturdu muhallebiler, püreler falan filan. Blw yapıcam dedim ..e o kadaruzun süre sırf tadım yapınca işte ...dedi..tamam sizin listeye de bakarım falan dedim kestirip attım. iyi doktor,oğlum da çok seviyor ama beslenme konusunda anlaşamayacağız.Ben de bildiğimi yaparım..kitapları okudum dersime çalıştım hazırım :))

Nasılsınız kızlar uzun zmaandır yazmıyorum burayaaa iyi mi bebekleriniz? MinikPiranha MinikPiranha yeni hayatın nasıl gidiyor canım? Öpüyorum sevda kuzusunu.
Merhabalar :)) iyi gidiyor çok şükür canım, alıştık sayılır Erzurum a. Annemler burdYdi geçtiğimiz hafta bol bol gezdik tortuma kadar gittik. Hatta eşim böyle giderse uzatma isteriz buraya diyor:) Ankara'ya döndün mu canım sen. Gözde sultan nasıl

Aslinda daha yolun basindayiz ya, tatliyi sevsin istemiyorum, yeni yeni damak tadi olusuyor, ben tatliyi cok seviyorum ve disim cok dayaniksiz, bir dise 3 farkli pozisyonda dolgu yapilir mi, kanalim kaplamam bile var ve biliyorumki bunlar hep tatliyi sevmemden, seker kanser hucrelerini bile besliyor, o yuzden sebze ve yogurt yumurta vs. ilerleyeyim diyorum, meyveye 20 gun falan sonra basliyim diyorum, bana benzemesin, tatliyida gizli gizli yemeyi dusunuyorum, esimide uyariyorum bu konuda
Keşke dediğin gibi yapabilsek hepimiz, en saglikkisini yapıyorsun. Ben de ne zamana kadar vermeyeceğim diyerekten başladım tatlıları vermeye.Bebek iskuvisi muhallebi muz pekmez... Hep tatlı şeyler. Şükür ki sebzeyi de yiyor kızım. Benim de dişlerim öyle, eşimin fişleri çok sağlam,inşallah ona çeker disleri kvalidemin maşallah diyim hala kendi dişleri ne eksiği var ne çürüğü.

Cnm bana da hep o konuda eleştiri geliyor. Her agladiginda aliyormusum o yuzden alışmış vs vs. Boşver cnm sen iç güdünü dinle o sana söyler en doğrusunu

Sana ihtiyaci oldugunu hissettiginde yardim et tabikide, ama ona da firsat ver, bazi seyleri onun basarmasi lazim, bende bu konuda ozen gosteriyorum, bazen bilerek onu yanliz birakiyorum, bazen gidyorum gelecem diyorum birkac dakka sonra geliyorum ben geldim diyorum, yeni yeni.donmeye basladi, eli altinda kalinca hemen cikarmiyorum once o cabaliyor, cok zorlaninca mudahale ediyorum, oyincagina uzaniyor almaya calisiyor normalde hemen ben ona uzatirim ama onun almasi icinde firsat vermeye calisiyorum

MinikPiranha MinikPiranha bize alıştılar artık. Bizi tanıyorlar. Yanlarından ayrıldığımızda kaybolduğumuzu düşünüyorlarmış. Tamamen bağımlılar bize. Çok normal biraz uzaklaşınca ağlaması. Tam ayı şuan.
Bizde kırmızı balık ve ali babanın çiftliği ve benim uydurduğum birkaç şarkı :)

Kapının köşesini döndüğüm an basiyo çığlığı, bide odanın içinde beni takip ediyor zilli tam heheh oyuna daldı biraz mutfağa gideyim diyorum 2sn. Sonra ciglik. Biseylere cabalamiyor ki benim kız, oyuncak istiyorsa ağlıyor düşse cabalamiyor ağlıyor çekeceğim var benim bu temelden. Ama yürütecek aldı ananesiiii kizima, bir güzel gidiyor ki :)) bugün buzdolabindaki magnetleri kesfetti,

Kapının köşesini döndüğüm an basiyo çığlığı, bide odanın içinde beni takip ediyor zilli tam heheh oyuna daldı biraz mutfağa gideyim diyorum 2sn. Sonra ciglik. Biseylere cabalamiyor ki benim kız, oyuncak istiyorsa ağlıyor düşse cabalamiyor ağlıyor çekeceğim var benim bu temelden. Ama yürütecek aldı ananesiiii kizima, bir güzel gidiyor ki :)) bugün buzdolabindaki magnetleri kesfetti,
Yavruların bize ihtiyacı var benim miraycık da ben yanında değilken ağlıyor ama gerçek ağlama değil naz yapıyor :) yurutecle yan odaya geçebiliyor artık işine yarayan ufak tefek şeyleri asılıyor Nisan da ise başlamam lazım nasıl ayrılicam kızımdan bilmiyorum :KK43:

Yavruların bize ihtiyacı var benim miraycık da ben yanında değilken ağlıyor ama gerçek ağlama değil naz yapıyor :) yurutecle yan odaya geçebiliyor artık işine yarayan ufak tefek şeyleri asılıyor Nisan da ise başlamam lazım nasıl ayrılicam kızımdan bilmiyorum :KK43:
Zor olacak tabi ama yine onun geleceği için çalışacaksın, hem çalışırken daha mutlu olacaksın böylece bebeğin de daha mutlu olacak:) bir süre sonra da alisacaksibiz. Kim bakicaz Miray kızımıza. İnşallah gözün arkada kalmaz

Merhabalar :)) iyi gidiyor çok şükür canım, alıştık sayılır Erzurum a. Annemler burdYdi geçtiğimiz hafta bol bol gezdik tortuma kadar gittik. Hatta eşim böyle giderse uzatma isteriz buraya diyor:) Ankara'ya döndün mu canım sen. Gözde sultan nasıl
Donduk canım evimizdeyiz gözde sultan da iyidir sürünmek için çabalıyor ma olmuyor henüz:)

Zor olacak tabi ama yine onun geleceği için çalışacaksın, hem çalışırken daha mutlu olacaksın böylece bebeğin de daha mutlu olacak:) bir süre sonra da alisacaksibiz. Kim bakicaz Miray kızımıza. İnşallah gözün arkada kalmaz
Aslında o konuda çok morallerim bozuk kayinvalidem bakicakti ama o kızınınkine bakıyor o anasinifina gidiyor ikisine birden bakarım diyor ben de sıcak bakamiyorum çok yaramaz o kız da benimkine hep zarar veriyordu aglatiyordu bugün İşkura gittim yarı zamanlı çalışma için o da olmuyormuş nasip bakalım kimseyi bulamazsam Kv bakicak canim

Donduk canım evimizdeyiz gözde sultan da iyidir sürünmek için çabalıyor ma olmuyor henüz:)
Oy maşallah akıllı bıdık :) sevdaya soyleyim de biraz gaza gelsin tembel kızım benim kime çektiyse :p Ankara nasıl dışarı çıkılacak hava var mı, burada tam hava ısınıyor diyorsun yine kar yağıyor kızımı parka götürüp sallama in hayalini kuruyorum evden :) sen neler yapıyorsun telefonum hala bozuk benim yazamıyorum hic

Aslında o konuda çok morallerim bozuk kayinvalidem bakicakti ama o kızınınkine bakıyor o anasinifina gidiyor ikisine birden bakarım diyor ben de sıcak bakamiyorum çok yaramaz o kız da benimkine hep zarar veriyordu aglatiyordu bugün İşkura gittim yarı zamanlı çalışma için o da olmuyormuş nasip bakalım kimseyi bulamazsam Kv bakicak canim
Eneee saat kaça kadar gidiyor anasi ifina. Hadi hazirana kadar yarım gün olur da Haziran'da kızın okulu tatile girince ne olacak hem kvalideye çok zor olur hem senin kızın hirpalanir gibime geldi. Özel sektörde mı çalışıyorsun bir arkadaşımız yarı zamanlı calisiyordu ama maaşının 1/3 unu alıyordu bıraktı sonradan işi. Allah yardımcın olsun canım çok zor kararlar en güzeli en hayırlısı neyse o olsun inşallah hakkinizfa

X