Dogru diyosun canımda ben işe başlıycam bakıcı bir ablası var bir aydır beraberiz ne bilim benim gibi üstüne düşmezde ben gelene kadar bişe yemezse diye
Dogru diyosun canımda ben işe başlıycam bakıcı bir ablası var bir aydır beraberiz ne bilim benim gibi üstüne düşmezde ben gelene kadar bişe yemezse diye takıyrum kafama öyle valla istemedigi zaman kilitliyo ceneyi gerci bayada hareketlenmeye başladı sırtüstü yatmıyo yüzüstü dönüyo komutla şinav bile çekiyo çok komik şimdiki bebekler:))) senin bebişede masallah tombalak mış ya saglıklı olsunlarda bazende obez olucak diye kafama takıyorum :)))neyseki boyu var dayilar baya uzun oglumda onlara cekicek boydan ins bise sorcam kac saat aralikla yiyor senin prenses
Saat basi emiyor istedikçe veriyorum ek gidayi sabah 9. 30 akşam 18. 30 veriyorum
takıyrum kafama öyle valla istemedigi zaman kilitliyo ceneyi gerci bayada hareketlenmeye başladı sırtüstü yatmıyo yüzüstü dönüyo komutla şinav bile çekiyo çok komik şimdiki bebekler:))) senin bebişede masallah tombalak mış ya saglıklı olsunlarda bazende obez olucak diye kafama takıyorum :)))neyseki boyu var dayilar baya uzun oglumda onlara cekicek boydan ins bise sorcam kac saat aralikla yiyor senin prenses