Bu tabak bitecek mi? Ve blw ikisini okudum ben. Kivami iyiyse korkacak birşey yok. Yine deDoktorum blw yapalim sebzelere demisti gecen ay 6 ayi doldurunca ama biraz tedirginim. Kitaplarini alamadim bir turlu yarin cikinca almayi planlıyorum. Hangi kitaplari okumak lazim kizlar.
bana biraz bebek yemek tarifleri lazim
Kızlar bize dua eder misiniz?
Eşim bi iş görüşmesine gitmişti, hiç sallamamıştık giderken ama ben sallamışım demek ki hep aklımda.
Bu hafta haber bekliyoruz.
Geliri çok düşecek ama düzenimiz olacak.
Bayramı, resmi tatili, haftasonu olacak, normal bi işi olacak işte.
Doğumun ertesi günü işe çağıran adamlardan kurtulmak istiyoruz artık.
Çok daraldım, bunaldım, çok kısıtlı vaktimiz var beraber.
Tabii hayırlısı yine de.
İnstagram da gurme annem var oraya ya da nefis yemek tarifleri.com daki bebek tariflerine bakabilirsin canımbana biraz bebek yemek tarifleri lazim
Insallah hakkinizda hayirlisi olur cnm. Keşke benim esiminde öyle bir sansi olsagercekten gelirden cok düzen cok önemli. Insallah gönlünüzce olur herşey
Amin canım Allah razı olsun.
Sizde de pozisyon değişikliği olur belki ileriye doğru olmaz mı, gece beklemek ne zordur kim bilir.
Eşim ümit bağlamıyor hâla, çağırsalar da istediği ücreti vermeyeceklerini söylüyor, ama ben istiyorum içten içten.
Fazla para kazansa ne olacak harcayacak zaman yok.
Oh sahlikli olsun inci gibi oksun hic agri sizi cekmesin insallah o guzel disler:)Selam kızlar uyku tutmadı bende bir baknayım dedim, nasılsınız fırsat bulamıyorum uzun uzun yazarım bir ara, ek gıda serüvenine başlayanlar nasıl gidiyor? Geçen cts 18 şubat da sol alt ilk dişi geldi kızımın... herkese selamlar öpüyorum
Hosgeldin enesin annesiiii :) insallah istahli bir sekilde gidersiniz yedikleri de ysrar rnes kuzuduna. Ankara nasik ankara :)Selam kızlarr nasılsınızz :)
Bayadır giremiyorum özlemişim sizleri biraz göz gezdirdim ek gıda maceraları yazışıloyor bizde blw başladık enesle :)
Tencerrdekinden cok daha iyi ama yine sulu oldu biraz. Foto cekip atabilecek kadar degikBu defa nasio oldu canim
Insallah iyi olmustur
Ay kirkutmak gibi olmasin ama bizim kotu gecti. Cok huzursuz etti kizimi. Hem ates de yaptikizlar 6.ci ay asisi olanlar nasil gecti
gitmeden birsey verdin mi pekiAy kirkutmak gibi olmasin ama bizim kotu gecti. Cok huzursuz etti kizimi. Hem ates de yapti
Allah cokkk guzel kapilar acsin insallah canim. Ummadiginiz yerden hayirli haberler gelsin. Dua edicem dizin icin. Hakkisin. Kisacik dunya omru sevdiklerimizle gecirnedikten sonra ne anlami varAllah razı olsun canım.
3 günlük dünyada huzur ve sağlıktan daha önemli ne var.
Allah muhtaç etmesin tabi hiçbirimizi.
Yok tatlis. Ama ates olunca calpol verdim bir kasikgitmeden birsey verdin mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?