2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Doktorum blw yapalim sebzelere demisti gecen ay 6 ayi doldurunca ama biraz tedirginim. Kitaplarini alamadim bir turlu yarin cikinca almayi planlıyorum. Hangi kitaplari okumak lazim kizlar.
Bu tabak bitecek mi? Ve blw ikisini okudum ben. Kivami iyiyse korkacak birşey yok. Yine de bluetweety ile haftasonu bebek ilkyardim seminerine gideceğiz.

Insallah hakkinizda hayirlisi olur cnm. Keşke benim esiminde öyle bir sansi olsa gercekten gelirden cok düzen cok önemli. Insallah gönlünüzce olur herşey

Insallah hakkinizda hayirlisi olur cnm. Keşke benim esiminde öyle bir sansi olsa gercekten gelirden cok düzen cok önemli. Insallah gönlünüzce olur herşey

Amin canım Allah razı olsun.
Sizde de pozisyon değişikliği olur belki ileriye doğru olmaz mı, gece beklemek ne zordur kim bilir.
Eşim ümit bağlamıyor hâla, çağırsalar da istediği ücreti vermeyeceklerini söylüyor, ama ben istiyorum içten içten.
Fazla para kazansa ne olacak harcayacak zaman yok.

Bizim de olabilir tabiki cnm ama hiç ümidim yok o konularda artik eşimden geçtim zaman geçsin de kızım büyüsün yalniz olmayim artik diyorum :) napalim kizimla egleniriz bizde babasi calisirken :)
Cok haklisin cnm ben de esime diyorum bazen istifa et git ozel sektorde çalış. Yada kpss ye gir düz memur ol diye. Ama artik memurlukta zorlasti

Oh sahlikli olsun inci gibi oksun hic agri sizi cekmesin insallah o guzel disler:)

Yoktun ne zamandir yaz arada izluyorum ben vallahi.

Selam kızlarr nasılsınızz :)
Bayadır giremiyorum özlemişim sizleri biraz göz gezdirdim ek gıda maceraları yazışıloyor bizde blw başladık enesle :)
Hosgeldin enesin annesiiii :) insallah istahli bir sekilde gidersiniz yedikleri de ysrar rnes kuzuduna. Ankara nasik ankara :)

Allah razı olsun canım.
3 günlük dünyada huzur ve sağlıktan daha önemli ne var.
Allah muhtaç etmesin tabi hiçbirimizi.
Allah cokkk guzel kapilar acsin insallah canim. Ummadiginiz yerden hayirli haberler gelsin. Dua edicem dizin icin. Hakkisin. Kisacik dunya omru sevdiklerimizle gecirnedikten sonra ne anlami var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…