• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

çok geçmiş olsun naçizane bir fikir vermek istedim vikisi birde ayaklarının altına sürüp kalın yün çorap giydirsen bununda iyi geldiğini biliyorum.. Rabbim acil şifa versin..
Bende ayaklarının altına da sürüyorum inşallah geçer su Öksürük artık, gecem gündüzüm kalmadı emzirirken bile bu kadar kalmıyordum gece :(

kızımda limonlu tel şehriye çorbası istiyordum , ekşili kıvırcık salata , oğlumdada tatlı bir meyve istemişti cnm hatta kışın zor bulmuştuk adını söylemiyim canı çeken olabilir :)
Benim kızımda tatlı eksi değilde pul biber çekmişti :) avucuma döküp yalayasım geliyordu o kadar yani:) bugün canım nasıl kurufasulye çekti benim burada yok tabi şimdi öyle kalakaldım . Zor gurbette hamilelik vallahi:(

Benimde dün ve bugün sanki üşütmüşüm gibi hafıf mide bulantısı var bide bende cok fena kabızlık var kızlar çokda dikkatli beslenıyorum hep sebze lifli gıdalar ama yınede cok kötü şekilde sizde de böle şikayetler oluyo mu? Yarın öğlen doktora gidicem inşaalh beylildüzü medilife içinizden beylikdüzünde oturup bu hastane hakkında fıkrı olan giden var mı acaba
Benimde dün ve bugün sanki üşütmüşüm gibi hafıf mide bulantısı var bide bende cok fena kabızlık var kızlar çokda dikkatli beslenıyorum hep sebze lifli gıdalar ama yınede cok kötü şekilde sizde de böle şikayetler oluyo mu? Yarın öğlen doktora gidicem inşaalh beylildüzü medilife içinizden beylikdüzünde oturup bu hastane hakkında fıkrı olan giden var mı acaba
tüm hamile arkadaşlara sesleniyorum TSH değeri 2nin üzerinde olmaması lazım sınır bazı labaratuarlarda 4lerde bazılarında 5 civarlarında devlette genelde doktorlar sınırın içinde olduğunda bir şey demiyor fakatgebelikte 2nin üzerinde olmaması lazım tsh çok önemli Allah korusun zihinsel olarak bebeği etkiliyor benim 5.88 çıktı doktorum EUTHYROX verdi dışarıdan tsh alıyorum tshdaki yükseklik kabızlık vs yapabiliyor kabızlığımız olmasa dahi tsh kontrol altına alalım bu konuyla ilgili lütfen googla yazıp bilgilenelim

Kizlar benim canim cok kahve cekiyor, kafeinden dolayi icmemeye calisiyorum. Ama gercekten aklimdan cikmiyor. Bu gün hic cay da icmedim, 1 filtre kahve icsem mi?
Canım benim rahmim de kalp şeklindeymiş. O yüzden bende de aynı durum söz konusu. Doktor erken doğum ihtimalinin de çok fazla olduğunu söyledi o yüzden 12. haftada rahme dikiş atılacak. Ben de çok dikkat ediyorum evde olduğum sürece sırt üstü yatıyorum...
benim arkadaşımın da rahmi kalp şeklindeydi ankarada fakültede CEM ATABEKOĞLU ameliyat etti ondan sonra hamile kaldı şuan bebişini kucağına aldı

Benim kızımda tatlı eksi değilde pul biber çekmişti :) avucuma döküp yalayasım geliyordu o kadar yani:) bugün canım nasıl kurufasulye çekti benim burada yok tabi şimdi öyle kalakaldım . Zor gurbette hamilelik vallahi:KK43:
aa kıyamam kurufasulye yokmu orda :( Allah yardım etsin ben olsam gurbette yapamazdım sanırım :)

tüm hamile arkadaşlara sesleniyorum TSH değeri 2nin üzerinde olmaması lazım sınır bazı labaratuarlarda 4lerde bazılarında 5 civarlarında devlette genelde doktorlar sınırın içinde olduğunda bir şey demiyor fakatgebelikte 2nin üzerinde olmaması lazım tsh çok önemli Allah korusun zihinsel olarak bebeği etkiliyor benim 5.88 çıktı doktorum EUTHYROX verdi dışarıdan tsh alıyorum tshdaki yükseklik kabızlık vs yapabiliyor kabızlığımız olmasa dahi tsh kontrol altına alalım bu konuyla ilgili lütfen googla yazıp bilgilenelim

kabızlık bende de var yaa :(( teşekkürler önerin için

benim arkadaşımın da rahmi kalp şeklindeydi ankarada fakültede CEM ATABEKOĞLU ameliyat etti ondan sonra hamile kaldı şuan bebişini kucağına aldı
Benim de hamile kaldıktan sonra haberim oldu. :( Ki çoğu doktor bilemiyor da rahmin kalp şeklinde olduğunu göremiyor. Daha önceki gittiğim doktorlar hiç bi şey dememişti. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu göstersin çok zor...

Çok geçmiş olsun yaaaa :KK43:
Moralini yüksek tut hastalığı okadar hafif atlatırsın. Allah şifa versin.

Bi giriyorum sayfalarca muhabbet maşallah :D geçmişi okuyamadım valla
aynen valla temmuz anneleri çok hızlı geçmişi okuyayım diyorum ama yetişemiyorum bu grip beni çok yıktı..

aynen valla temmuz anneleri çok hızlı geçmişi okuyayım diyorum ama yetişemiyorum bu grip beni çok yıktı..
Geçen hafta bugün ben de grip olmuştum. 1 hafta rapor aldım yattım evde. Bol bol c vitamini al bi de ıhlamur çok rahatlatıyor ama günde 1 bardağı geçmemesi gerekiyormuş canım.

Geçen hafta bugün ben de grip olmuştum. 1 hafta rapor aldım yattım evde. Bol bol c vitamini al bi de ıhlamur çok rahatlatıyor ama günde 1 bardağı geçmemesi gerekiyormuş canım.
bende ilk hamileliğimde ıhlamur içerdim eşimde içme bence diyor bilemiyorum tereddütteyim zaten pek sevmem ama faydası olur diye içiyordum rapor almama gerek kalmadı tam cuma günü hasta oldum tatile geldi inşallah yarına toparlarım biraz..önerin için teşekkürler..

bende de hamilelikte başlayan kabızlık var bak kafama takıldı şimdi..çarş gittiğimde baktırıcam tüm tahlillere inşallah.teşekkürler bilgi için.ben gebe değilken baktırdım tsh 1.36 iidi ama hamilelikte değişebiliyomuş bu değer

Back