- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.601
çok saol canım hepimizin herşey çok güzel geçer böyle korkular yaşamayız inşallahay hadi gözün aydın cnm ya , kendim görmüş gibi sevindim :)
yani karından ultrasonla bakılacağı zaman idrara sıkışık olmamak mı gerekiyor canım?Bekarken tam tesri idrara sıkışmanı bekliyorlar çünkü alttan bakamadıkları için sıkışıkken daha iyi görünüyo diye biliyodum ben.Nasıl oluyo anlamadımçok şükür kesyi görememizin sebebi dün idrara sıkışık olmammış doktorun hemşiresi bu gün sordu bende öyle anladım ama dedim dün sormadınız ve ben çok sıkışıktım
Gözün Aydın çok sevindimçok saol canım hepimizin herşey çok güzel geçer böyle korkular yaşamayız inşallah
Kızlar gebelıgım çok yeni fakat ruh halim gerçekten garip durup durup aglamalar alınganlık.aynılarını yasayan var mı?
aynen ben de öyley,m saçma sapan şeylere oluo hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor. mesela geçen eşimle unutursam fısılda filmine gittik filmde ağladğım yetmedi çıktık içi boşaltamadım bi hüngür hüngür ağlama eşim gülüyo noluyo sana bu kadar die.
geçen de durup dururken aklıma öldüğüm geldi bi de ona ağladım anlıycağınız ruh halim berbat ve devamlı bi uyuma isteği iş olmazsa yataktan kalkmıycam
Ah ah aynen bende sendenim bide iki kızım var onlara yemek yapmak ilgilenmek zorundayım öyle zor geçiyorki.Baslarda istahim
Kapanmisti,simdi mide asidinden dolayi surekli mide bulantisi yasiyorum gece gunduz uyku bile uyuyamiyorum esimle nobet tutuyoruz oda halime uZuluyor, sinirlerim cok bozuldu dun aglama krizine girdim, su bile icemiyorum, butun gun yatiyorum, bu cok fazla degil mi, acim ama hicbisey yiyemiyorumyiyenler cok sanslisiniz hic sikayet etmeyin bence arkadaslar
Kendin yaptığın yemeği yiyemiyorsan annenlerden yakınlarından rica et sevdiğin şeyleri pişirip getirsinler. Benim arkadaşım hamileliği boyunca annesinde ablasında yemek yemişti senin gibi hiç bir şeyi ağzına süremiyordu. Kendi yaptığı yemekler kokuyordu...Baslarda istahim
Kapanmisti,simdi mide asidinden dolayi surekli mide bulantisi yasiyorum gece gunduz uyku bile uyuyamiyorum esimle nobet tutuyoruz oda halime uZuluyor, sinirlerim cok bozuldu dun aglama krizine girdim, su bile icemiyorum, butun gun yatiyorum, bu cok fazla degil mi, acim ama hicbisey yiyemiyorumyiyenler cok sanslisiniz hic sikayet etmeyin bence arkadaslar
Alttan bakacakları zaman sıkışık olmanı istemiyorlar çünkü göremiyorlar. Ama dediğin gibi üstten bakacaksa sıkışık olman lazım. Daha iyi görünüyormuş..yani karından ultrasonla bakılacağı zaman idrara sıkışık olmamak mı gerekiyor canım?Bekarken tam tesri idrara sıkışmanı bekliyorlar çünkü alttan bakamadıkları için sıkışıkken daha iyi görünüyo diye biliyodum ben.Nasıl oluyo anlamadım
Amin cnm aslında buraya uye olmak o kadar iyi geldi kı morelım düzeldi yalnız olmadığını bilmek insana güven katıyor.aslında su dakikadan sonra bebegımız ve kendimizden onemlı hıç bir şeyi tutmamalıyız.Kızlar dikkat edin kendinizi çok yıpratmayın. Üzüntü gebeliği etkiliyor. Benim ilk gebeliğimde anneannemin vefatından bir kaç gün sonra bebeğimin kalbi durmuştu. Çok üzülmüştüm. hani derler ya içim yandı diye öyle ateş düşmüştü içime... Tabi o üzüntü daha farklı sizinkilerden.... yine de doktor etkiler demişti. Lütfen iyi şeyler izleyin kötü haberlere hiç bakmayın durduk yere üzmeyin kendinizi. Bebişlerinizi düşünün onların sizin umut dolu düşüncelerinize ihtiyacı var.
Rabbim bağışlasın hepimizin evlatlarını inşallah
evet aynen öyleymiş bende tecrübeyle öğrendim görünmemesinin tek sebebi buymuş alttan bakılacaksa sıkışmamak lazımmışAlttan bakacakları zaman sıkışık olmanı istemiyorlar çünkü göremiyorlar. Ama dediğin gibi üstten bakacaksa sıkışık olman lazım. Daha iyi görünüyormuş..
Arkadaşlar merhaba bugün bende doktora gittim ultrasonda nokta kadar bişey görülmez altan muayne edicem dedi. Kesem yuvarlak demişmiş muz gibi uzun duruyor dedi görüntüsü istediğim gibi değil dedi kan testi yaptırdı tekrar şimdi kan testi sonucumu aldım tekrar göstericem doktora kan testim 5+2 deyim 8780 çıktı kafam karıştı biraz moralim bozuldu doktor kötü bişey yok dedi ama ben çok endişeliyim
aminnçok saol canım hepimizin herşey çok güzel geçer böyle korkular yaşamayız inşallah
Baslarda istahim
canım aramızda 1 gün var. ben doktora gittim sadece gebelik kesesi görünüyor 2 aralıkta gel kalp atışları belli olur dedi. sen de 1 aralıkta git, yani boş gittim boş geldim ben Haklisin canim ama dis gebelik filan olursa allah korusun erken gitmek istiyorum yoksa gorunmeyebilir de tabii. Kese bile olsa dogru yerde durdugunu bileyim de icim rahat etsin:)
Bir de vajinal ultrasonla mi goruldu kese sende, onu da istemiyorum yaa :/
Baslarda istahim
Bende aynıyım,eşime dün turşu aldırdım ve bugüne bitti bile.Allahtan iki hafta önce turşu kurdum hemde 5 bidon eşim dalga geçmişti napacaksın o kadar turşuyu diye,bende dağıtırım sülaleye demiştim ama şimdi bir parça bile kimseye vermeyi düşünmüyorumBenimde tam tersi eksi istiyorum bi haftada bir bidon turşu dedim eşim kızıyo artık bukadar da zarar diyo ama engel olamiyorum sigara bağımlısı gibi günün her saati elimde bi tabak turşu
Bencede fizyolojik.Sevmediğimiz şeyleri sevip sevdiğimiz şeyleri sevmeyebiliyoruz.Psikolojik diyorlar ama ben inanmıyorum :)merhaba kizlar. benim de 5. haftam bitmek uzere. onumuzdeki hafta dr a gidecegim yavrumu gorebilirim ins. benim de bulantilarim var hafif ama gun boyu sürüyor. istahim yok zorla yiyorum. en sevdigim eyleri gormek bile istemiyorum. psikolojik diyorlar ama bence gayet fizyolojik. siz ne dusunuyorsunuz?
Aynen ekşi canavarı oldum,limonu sıkıp suyunu içiyorum posasınıda atmayıp yiyorum senin gibiBende tam tersi tatlı bişi görünce midem kalkıyo turşuya doyamıyorum ayvaya limon sıkıp yiyorum limonun posasını yiyorum çikolata bile görmek istemiyorum
Hayırlı olsun canım,hoşgeldin aramızaMerhaba bende melegımı Çarsamba günü öğrendim.
Bende saçmalamaya başladımKızlar gebelıgım çok yeni fakat ruh halim gerçekten garip durup durup aglamalar alınganlık.aynılarını yasayan var mı?
Evet canım alttan muayenede sıkışık olmayacaksın,karından ultrasonda sıkışık olacaksın.Doktorum alttan muayene edeceği zaman sorar tuvaletin varsa wcye git öyle gel dieçok teşekkür ederim umarım görürüsün ve benim yaptığım hatayı yapma idrara sıkışık gitmemek gerekliymiş
Canım hiç canını sıkma değerin çok güzel maşaAllah.Yusyuvarlak olacak diye bir kaide yokki.Zaten sorun görmüyorum demiş doktorun.Arkadaşlar merhaba bugün bende doktora gittim ultrasonda nokta kadar bişey görülmez altan muayne edicem dedi. Kesem yuvarlak demişmiş muz gibi uzun duruyor dedi görüntüsü istediğim gibi değil dedi kan testi yaptırdı tekrar şimdi kan testi sonucumu aldım tekrar göstericem doktora kan testim 5+2 deyim 8780 çıktı kafam karıştı biraz moralim bozuldu doktor kötü bişey yok dedi ama ben çok endişeliyim
Sana katılıyorum canım.Sadece down sendromu için yapılacaksa gerek görmem ama başka rahatsızlıklara bakılıp önceden önlem alınabilecek rahatsızlıklar içinde bakılıyorsa yaptırırım tabiiki.Benim doktorum yumurta takibi yaparken bile yeterli büyüklüğe gelmiş artık gelme sürekli ultrasona girip yumurtalıklara zarar vermeyelim demişti.Elbet bebeğede çok sık ultrason yaramayacaktır.ben anlamıyorum herkes ikili üçlü test yaptırmak için çok telaş ediyor neden acababen yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum. Down sedromlu diye bebeğimi aldıracak değilim o bana rabbimin hediyesi hemde o bir melek olacak cennete giden bir bebeğe köle olurum ben benim düşüncem bu gereksiz her testede girmek iyi birşey değil bence. onu merak etmesem ultrasona girip gereksiz yere zarar vermem.
Ay canim sorma annem calisiyor bisey isteyemiyorum, kayinvaldem gorumcemdende isteyemiyorum halimimbiliyolar gondermek isterlerse gonderirler diye dusunuyorum, dusunmemle kaliyo gerci:) tost yemekten biktim zaten ondanda tiksindim artik sinirlerimKendin yaptığın yemeği yiyemiyorsan annenlerden yakınlarından rica et sevdiğin şeyleri pişirip getirsinler. Benim arkadaşım hamileliği boyunca annesinde ablasında yemek yemişti senin gibi hiç bir şeyi ağzına süremiyordu. Kendi yaptığı yemekler kokuyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?