- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.621
Canım belki geç döllenmedir,ben 5+2 olmama rağmen henüz keseyi görmeye gitmedim.Yaın gideceğim,belki gözükmez bile çünkü geç döllenme oldu.Hemen en kötüsünü getirme aklına.Kızlar dayanamadım bugun yine doktora gittim başka bi doktora gittim kese var bebek gözükmüyor haftana göre kese çok küçük dedi ne kadar olduğunu söylemedi. iki yol izleyecekmiş birisi kan testi istedi artışa bakacakmış. diğeri bekleyecek bebek gözükmezse kürtaj. çok üzgünüm aynı acıyı 2. kez yaşayacağım(((
insallah canim, ayni durumdayim midem mide degil sanki coplukcanım bende senin gibiyim işten çıkıp eve gidip hemen uyuyorum. 12 saat uyumuş oluyorum. sevdiğim bütün yemeklerden iğrendim işin en kötü yanı sanki miğdem hep agzımda ama birseyde yiyemiyorum. inşallah yakın zamanda geçer
seninle aynı fikirdeyim. Kesinlikle o testleri yaptırmayı düşünmüyorum. Hatta 2 hafta önce daha hamile olduğumu bile bilmiyordum. Arkadaşlarla sohbet ederken, bir arkadaş yakınlarından birinin test yaptırdığını ve doktorun çocuğunuz down sendromlu olma ihtimali var dediğini söyledi. Ben o zaman da aynı şeyi söyledim. Rabbimin ol dediği bir çocuğun ben nasıl olmasına engel olabilirim. Ne haddime? Sakat çocuk büyütmek çok zor diyor herkes. O da benim imtihanımdır.ben anlamıyorum herkes ikili üçlü test yaptırmak için çok telaş ediyor neden acababen yaptırmayı kesinlikle düşünmüyorum. Down sedromlu diye bebeğimi aldıracak değilim o bana rabbimin hediyesi hemde o bir melek olacak cennete giden bir bebeğe köle olurum ben benim düşüncem bu gereksiz her testede girmek iyi birşey değil bence. onu merak etmesem ultrasona girip gereksiz yere zarar vermem.
Rabbım bebegınızı sağlıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasıp etsin.hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?Arkadaşlar merhaba bugün bende doktora gittim ultrasonda nokta kadar bişey görülmez altan muayne edicem dedi. Kesem yuvarlak demişmiş muz gibi uzun duruyor dedi görüntüsü istediğim gibi değil dedi kan testi yaptırdı tekrar şimdi kan testi sonucumu aldım tekrar göstericem doktora kan testim 5+2 deyim 8780 çıktı kafam karıştı biraz moralim bozuldu doktor kötü bişey yok dedi ama ben çok endişeliyim
Canım belki geç döllenmedir,ben 5+2 olmama rağmen henüz keseyi görmeye gitmedim.Yaın gideceğim,belki gözükmez bile çünkü geç döllenme oldu.Hemen en kötüsünü getirme aklına.
Isin daha zormus Allahtan ben yenek hazirlamak zorunda degilim, ama olsaydimda hazirlayamazdim galiba, cok kotu bir haldeyim, Allah kolaylik versin hepimize canim Birde ilk hamileligim ne yasayacagimi bilmiyorum korkuyorumAh ah aynen bende sendenim bide iki kızım var onlara yemek yapmak ilgilenmek zorundayım öyle zor geçiyorki.
Hamileliğin en zor kısmı şu ilk günler geliyo. Doğurmak hiç bi kere çekiyon bi anda bitiyo
Kızlar dayanamadım bugun yine doktora gittim başka bi doktora gittim kese var bebek gözükmüyor haftana göre kese çok küçük dedi ne kadar olduğunu söylemedi. iki yol izleyecekmiş birisi kan testi istedi artışa bakacakmış. diğeri bekleyecek bebek gözükmezse kürtaj. çok üzgünüm aynı acıyı 2. kez yaşayacağım(((
geç döllenme olmadı canım ovulasyon testi kullandım hem geç döllenme olsa kese bile gözükmezmiş
canım lütfen üzülme ve lütfen kan testinide yaptırma iki günde bir kan vermekte iyi birsey değil geç döllenme olmuş olabilir az sabret bende normalde sata göre 10. haftamdayım ama bebegim 8 haftalık sabredersen görürsün bende 10 gün bekledim kesen küçük dediğinde görünmezse alırız dedi çok şükür minnacık kalbini duydum dua ve sabır
benim kesem görünüyordu çok net şekilde ama bebeğim yoktu içinde görünmüyordu vede geç döllenmemiş . bence sende kendini üzme ve form sitelerinde okuduklarına çok takılma
canım çok üzgünüm ağlamaktan gözlerim şişti tekrar kürtaj olmak istemiyorum daha hiç çocuğum yok 2. kez kürtaj olucam bir dahada hamile bile kalamam(((
bana kese fotoğrafını atabilir misin
iş çıkışım memurum ama seni takip edicem vede eve gider gitmezde fotografımı atıcam en geç saat 19.30 da .. güzel haberler alacağız canım inşallah burdada bir teyzesi var artık :)
Kızlar dayanamadım bugun yine doktora gittim başka bi doktora gittim kese var bebek gözükmüyor haftana göre kese çok küçük dedi ne kadar olduğunu söylemedi. iki yol izleyecekmiş birisi kan testi istedi artışa bakacakmış. diğeri bekleyecek bebek gözükmezse kürtaj. çok üzgünüm aynı acıyı 2. kez yaşayacağım(((
Doktorla görüştüm değerim iyiymiş çarşamba kontrole çağırdı inşallah kesede düzelir çevrenizde kesesi yuvarlak olmayan biri varmıydı bsna progestan verdi bideinşallah birşey olmaz canım bende senin gibi gittim kesen çok küçük haftana göre tahlil yapıp bakalım dedi. o günümü zehir etti. hemen başka doktora koştum geç döllenme dedi. çok takılma doktorlara onlarda belli zaman sonra ne dediklerini bilmiyorlar sankii
Sakın acele edipte kürtaj olma değerlerin düşükse bile bi iki hafta daha bekle bi tanıdığıma doktoru aynen böyle dedi başka bir doktorda aynısını söyledi ama istersen bi hafta daha bekle dedi bekledi ve şuan 22 haftalık hamile geç döllenmiş olabilirsin üzme kendini sabret
değerlerim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde çok güzeldi artışta tam 2,5 katındaydı beklemekten başka çare yok galibabirde buraya kese fotoğrafları atılsa daha rahatlayacağım..[/QUOTE
Ben atim bunda 6 hafta 4 günlük kese var bebek görünmedi birde bu hafta yanı 7 hafta 3 günlük kesem ve bebeğim
Istanbulda bahçelievle mediana Mehtap Çiçek doktorumRabbım bebegınızı sağlıklı bir şekilde kucagınıza almayı nasıp etsin.hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?