• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

valla en iyi doktoru bulana kadar araştırmamız gerekiyor demekki diyorumya bende hiç birşey sormadım banada ne bunu yap ne eşinle dediğin gibi cinsellik yok yada normal bol sıvı tuz hiçbirşey hakkında birşey söylemedi sadece ilk gittiğimde folik asit ve vitamin verdi onuda her gebelik testi pozitif çıkana veriyormuş zaten

sıkma canını işte canım benim doktor özelde olmasına rağmen banda kaydedilmiş ses gibi saydıklarımı tekrarladı soru sormama imkan bile vermedi 5dakikada beşiktaş oldu. daha detaylı ilgilenen doktorlar bulmamız lazım.

sıkma canını işte canım benim doktor özelde olmasına rağmen banda kaydedilmiş ses gibi saydıklarımı tekrarladı soru sormama imkan bile vermedi 5dakikada beşiktaş oldu. daha detaylı ilgilenen doktorlar bulmamız lazım.
ya bu herşeyi söyleyen ilgilenen doktorlara imreniyorum inanırmısın yolk kesesini burdan duydum bari onu söyleseydi yolk kesesi oluşmuş fln die ama oda yok banada sadece kese büyümüş 19mm ama içinde bebek görünmüyor dedi bilmiyorum biraz sakin olmaya çalışıyorum şuanda başka doktora gidicem en kısa zamanda canım

Merhabalar bende sün kontrole gittim çok şükür bebeğimi gördük kalp atışınıda duyduk inanılmaz bir duyguydu aynı zamanda eşiminde doğum günüydü en güzel hediyeyi aldı bebeğimizin kalp atışını duyarak doktorum herşey normal dedi ama hiç iştahım yok yemek bile görmek istemiyorum zaten zayıfım dahada zayıflamaktan korkuyorum

Selam kızlar ben de aranıza katıldım. Nasipse Temmuz annesi olacağım :KK36:
Bugün doktora gittik keseyi gördük. 2 hafta sonra kalp atışlarını kontrol etmek için çağırdı. Şimdi ben o sesleri duyana kadar diken üzerindeyim, sanki herşey hayalmiş gibi geliyor.
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin:) insallah

ay ne bileyim canım ya evhamdan ölücem :) 10mm de ne bileyim bir nokta olsaydı bari yada doktor yolk kesesi deseydi vallahi sizlerden öğrendim yolk kesesini ne güzel doktorlara düşmüşsünüz iki doktora gittim ikiside keseyi ölçtü bıraktı. benim ilk gebeliğimde 6+5de baya baya bebek gözüküyordu kalbide beyaz nokta gibi atıyordu şimdi bebekten eser bile olmayınca o yüzden evham yaptım
canım hepsi aynı olmaz bir gün bile farkediyor , yolk bilmem ne banada öyle bişey demedi ,, keseyi ölçtü , 5 hafta 2 günlük dedi , herşey yolunda giderse 19 temmuzda gelirim dior dedi . kaç mm olduğunu ben kağıttan baktımda öğrendim 6.6 dı :) kızımın kalp atışını dinlemeye gittiğimde karnımdan uğraştı uğraştı bir türlü göremedi wc gidip gel alttan bakacam dedi , vajinal baktı o zaman rahat görebilmişti :)

doktor gerçekten zor bir iş nedense insan doktorun karşısına geçince bu tutuluyo herşeyi unutuyor yada sormayamı çekiniyoruz doktorlardan biraz korkuyoruz sanki.. bende 2 doktora gittim şimdi medical parkta mehtap yazıcıoğlu var ona gidiyorum. günde 1 porsiyon et olsun dedi haftada 2 kere balık ama cıva içermeyen balıklar yicez. şimdilik cinsellik çok az kesenin etrafına falan baktı bi kanama yok dedi yumurtalıklara baktı yani baya herşeyi anlattı. kartını da verdi bişey olursa ara dedi. ssk daki testleride gösterdim onlar haricinde test verdi yine

internette bi doktorun yazısından bi bölüm. ligt sütmü normal sütmü karar veremiyordum. bu yazı yardımcı oldu

süt ve kalsiyum bebeğinizden çok kendiniz için gereklidir. Eğer hamileliğinizin son dönemlerinde yeterli kalsiyum almıyorsanız bu durum çoğu zaman bacak krampları şeklinde kendini belli eder.

Eğer süt içecekseniz yağı alınmış light sütlerden içmeyi tercih edin. Light süt ile normal süt arasındaki fark sadece yağının alınmış olmasıdır. Light sütler genelde normal sütlerden daha fazla kalsiyum içeririler. Light süt içerek hem yeterli miktarda kalsiyum almış olur hem de gereksiz kalori alımının önüne geçmiş olursunuz.

Bi arakadasim var oda 5 haftalik hamile kalp atislarini dinlemisler herkezde degisik mi olur bh bazen 6. Haftada dinleniyomus dogrumu kizlar
Tabiiki canım döllenmeye göre değişir.Bak bende 5+2 yim ama geç döllenmeden dolayı henüz kese görmedik,yarın randevum var,bakalım hayırlısı :)
meraba kızlarr moralim çok bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum:cry:şimdi hastaneden kendim ben kalp atışlarını görmek için gittim ama malesef hiç bişe yok kese büyümüş ama doktor bebeği göremedi tabi küçük olabilir yada çok kilom yok ama yağ tabakası varsa ondan görünmeyebilir ve en kötü ihtimalle içinde ölmüş yada boş gebelik olabilir dedi:KK43: pazartesi tekrar gidicem yine karından göremezse vajinal ultrasondan bakıcam dedi ama 2 gün nasıl durucam bilmiyorumm:KK43::KK43::KK43:
Canım moralini bozma 9. haftaya kadar duyulabiliyor kalp atışları.
ama bir kere evladımı kaybettiğim için neler yaşadığımı hatırlıyor kendimi ağlamamak için zor tutuyorum :KK43: canım işte sıkıntı da orda ya bende sadece kese var yolk sac vs de yok sadece bomboş kese :KK43: sat göre ayarlıyorum bugun 5+6 buradaki hamilelik takvimine göre 7 haftalık benden 1 gün sonra doğum yapacak arkadaşta 5 haftalık yazıyor sitede bir bozukluk var bence ben kadınlar kulubunun takvimini dikkate almıyorum :)
Canım evham yapmakta haklısın ama inanki burada düşük hikayesi olmayan neredeyse yok gibi.Hepimiz aynıyız.Benim iki düşüğüm oldu ve kan pıhtılaşmam var.Her gün iğne vuruluyorum.Ama bu kadar evham yapmıyorum.Rahat olmaya çalışıyorum.Stres en büyük düşmanımız unutma.Hayırlısıyla herşey güzel olur inşaAllah cümlemiz için.Doğum tarihini yanlış hesaplamış olabilirsin belkide,son adet tarihin ne zaman?Benim son adet tarihim 15 ekim,5+2 yim.

günaydın herkese bu mübarek günün hürmetine keseyi gördük çok şükür rabbimkimseye yaşamasın bu sıkıntıyı çok şükür okadar ahatladım ki hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz dualarınız için
Canım bak herşey yolunda maşaAllah.Düzenli artıyordu zaten dış gebelik olduğunu hiçbir zaman düşünmedim.Dış gebelikte düzenli artış olmaz çünkü.Çok sevindim,bakalım benim muayenem yarın,keseyi görebilecek miyim :)
Merhabalar bende sün kontrole gittim çok şükür bebeğimi gördük kalp atışınıda duyduk inanılmaz bir duyguydu aynı zamanda eşiminde doğum günüydü en güzel hediyeyi aldı bebeğimizin kalp atışını duyarak doktorum herşey normal dedi ama hiç iştahım yok yemek bile görmek istemiyorum zaten zayıfım dahada zayıflamaktan korkuyorum
Hayırlı olsun canım,darısı bizlere olsun inşaAllah.En güzel hediye olmuş eşin için:nazar:

Kızlar benim yolksac denen minik şey de alttan kontrolle görülmüştü 5+3 te ..Karından kesek göründü ama dr. alttan da baktı detaylı emin olmak için bu zaten son alttan muayenen olur dedi..İnşallah bi sorun olmazsa yani

Tabiiki canım döllenmeye göre değişir.Bak bende 5+2 yim ama geç döllenmeden dolayı henüz kese görmedik,yarın randevum var,bakalım hayırlısı :)

Canım moralini bozma 9. haftaya kadar duyulabiliyor kalp atışları.

Canım evham yapmakta haklısın ama inanki burada düşük hikayesi olmayan neredeyse yok gibi.Hepimiz aynıyız.Benim iki düşüğüm oldu ve kan pıhtılaşmam var.Her gün iğne vuruluyorum.Ama bu kadar evham yapmıyorum.Rahat olmaya çalışıyorum.Stres en büyük düşmanımız unutma.Hayırlısıyla herşey güzel olur inşaAllah cümlemiz için.Doğum tarihini yanlış hesaplamış olabilirsin belkide,son adet tarihin ne zaman?Benim son adet tarihim 15 ekim,5+2 yim.

Canım bak herşey yolunda maşaAllah.Düzenli artıyordu zaten dış gebelik olduğunu hiçbir zaman düşünmedim.Dış gebelikte düzenli artış olmaz çünkü.Çok sevindim,bakalım benim muayenem yarın,keseyi görebilecek miyim :)

Hayırlı olsun canım,darısı bizlere olsun inşaAllah.En güzel hediye olmuş eşin için:nazar:
Benim de 16 ekim 5+1 gunluk hamileym carsamba gunu gidicem bende o zamana kadar 5+6 oluyo insallah kalp atislarini duyabilirim :-)

Kizlar ya ben ekşi bisey yiyemiyorum yedigim zaman migdem daha cok bulaniyo tatli yedigm zaman olmuyo. Buna benzer bisey yasayan var mi ?

Benim de 16 ekim 5+1 gunluk hamileym carsamba gunu gidicem bende o zamana kadar 5+6 oluyo insallah kalp atislarini duyabilirim :-)
İnşaAllah canım,geç döllenme değilse duyarsın Allah cc.nin izniyle.
Kizlar ya ben ekşi bisey yiyemiyorum yedigim zaman migdem daha cok bulaniyo tatli yedigm zaman olmuyo. Buna benzer bisey yasayan var mi ?
Canım bende sürekli ekşi yeme isteği oluyor.Tatlı istemiyorum.Herkeste farklı :KK48:

ben de ne yesem olmuyor, en sevdiğim çikolatalara bile ıyy diyorum yani.ne yesem olmuyor, midem bulanıyor, ne içsem midem bulanıyor, bütün gün midem ağzımda geziyorum :(

Benimde tam tersi eksi istiyorum bi haftada bir bidon turşu dedim eşim kızıyo artık bukadar da zarar diyo ama engel olamiyorum sigara bağımlısı gibi günün her saati elimde bi tabak turşu:anneadayı:

Benimde tam tersi eksi istiyorum bi haftada bir bidon turşu dedim eşim kızıyo artık bukadar da zarar diyo ama engel olamiyorum sigara bağımlısı gibi günün her saati elimde bi tabak turşu:anneadayı:
Afiyet olsun da dikkat et kendine de zarari olmasin sonra allah gostermesin

Back