• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

merhaba kizlar. benim de 5. haftam bitmek uzere. onumuzdeki hafta dr a gidecegim yavrumu gorebilirim ins. benim de bulantilarim var hafif ama gun boyu sürüyor. istahim yok zorla yiyorum. en sevdigim eyleri gormek bile istemiyorum. psikolojik diyorlar ama bence gayet fizyolojik. siz ne dusunuyorsunuz?

Kizlar ya ben ekşi bisey yiyemiyorum yedigim zaman migdem daha cok bulaniyo tatli yedigm zaman olmuyo. Buna benzer bisey yasayan var mi ?

Bende tam tersi tatlı bişi görünce midem kalkıyo turşuya doyamıyorum ayvaya limon sıkıp yiyorum limonun posasını yiyorum çikolata bile görmek istemiyorum

Bende tam tersi tatlı bişi görünce midem kalkıyo turşuya doyamıyorum ayvaya limon sıkıp yiyorum limonun posasını yiyorum çikolata bile görmek istemiyorum
Allah yardimcimiz olsun kizlar ekşi yiyince kiz olur derlerve dogruda kuzenmde eksi yerdi hamileyken simdi bi kizi var rabb herkezn iategine gore versin insallah :-)

merhaba kizlar. benim de 5. haftam bitmek uzere. onumuzdeki hafta dr a gidecegim yavrumu gorebilirim ins. benim de bulantilarim var hafif ama gun boyu sürüyor. istahim yok zorla yiyorum. en sevdigim eyleri gormek bile istemiyorum. psikolojik diyorlar ama bence gayet fizyolojik. siz ne dusunuyorsunuz?
canım aramızda 1 gün var. ben doktora gittim sadece gebelik kesesi görünüyor 2 aralıkta gel kalp atışları belli olur dedi. sen de 1 aralıkta git, yani boş gittim boş geldim ben :KK51:

canım aramızda 1 gün var. ben doktora gittim sadece gebelik kesesi görünüyor 2 aralıkta gel kalp atışları belli olur dedi. sen de 1 aralıkta git, yani boş gittim boş geldim ben :KK51:

Evet katılıyorum bende 6 hafta 4 günlüklen gitmiştim sadece kese görünmüştü ve çok korktum bu hafta gittiğimde duydum kalp atışını ve gördüm bebeğimi acele etmeyin derim ben

hiç birşey öğrenememe rağmen boşu boşuna paramın gitmiş olması çok sinir etti beni :KK62:

Ben o an o kadar üzüldüm ki verdiğim para aklıma bile gelmedi boş kese diye korktum doktorum erken normal görünmemesi demesine rağmen ama dün sesini duydum ve içim rahatladı

Ben o an o kadar üzüldüm ki verdiğim para aklıma bile gelmedi boş kese diye korktum doktorum erken normal görünmemesi demesine rağmen ama dün sesini duydum ve içim rahatladı
benönce boş keseyi görünce korktum niye içinde bebek yok diye :KK42: ondan sonra boşuna gelmişsiniz daha erken 2 aralıkta gelin o zaman herşey daha net olur kan falan alacağız diyince verdiğim parada geldi aklıma ve ama hala aklımda boş kese var :KK61:

bende tatli görmek istemiyorum ki çilek reçelini hep yerim yiyemiyorum tuzlu ekşi şeyler yiyebiliyorum tatlı midemi bulandırıyo..mide bulantısı yoktu aslında sdece aç kaldigida oluyordu ama bi kaç gündür yoğun .yeni başlıyor herhalde

bende tatli görmek istemiyorum ki çilek reçelini hep yerim yiyemiyorum tuzlu ekşi şeyler yiyebiliyorum tatlı midemi bulandırıyo..mide bulantısı yoktu aslında sdece aç kaldigida oluyordu ama bi kaç gündür yoğun .yeni başlıyor herhalde
Olabilir ama dikkat et kendine migde bulantisina tuzlu galeta lar varya onlardan ye onlar azaltiyo biraz eger coksa bulantin

Olabilir ama dikkat et kendine migde bulantisina tuzlu galeta lar varya onlardan ye onlar azaltiyo biraz eger coksa bulantin
bi kaç gündür yoğun genelde çubuk krakerle bastırıyorum bi ayndanda bol bol olsunda bebeğin iyi oldugunu anlıyım hamilelik normal geçiyo diyim diye düşünüyorum :)

bi kaç gündür yoğun genelde çubuk krakerle bastırıyorum bi ayndanda bol bol olsunda bebeğin iyi oldugunu anlıyım hamilelik normal geçiyo diyim diye düşünüyorum :)
inşallah sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına baş ağrın felan olursa bol su iç geçiriyo biraz da olsa :KK54:

Kızlar gebelıgım çok yeni fakat ruh halim gerçekten garip durup durup aglamalar alınganlık.aynılarını yasayan var mı?

aynen ben de öyley,m saçma sapan şeylere oluo hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor. mesela geçen eşimle unutursam fısılda filmine gittik filmde ağladğım yetmedi çıktık içi boşaltamadım bi hüngür hüngür ağlama eşim gülüyo noluyo sana bu kadar die.

geçen de durup dururken aklıma öldüğüm geldi bi de ona ağladım anlıycağınız ruh halim berbat ve devamlı bi uyuma isteği iş olmazsa yataktan kalkmıycam

ben çok tatlı yiyen fakat turşuyu ayda yılda bir 1-2 lokma yiyen biriydim. ama 2 haftadır tabak tabak turşu yiyorum :KK57: işin garip tarafı turşudan sonra acayip tatlı yiyorum :KK64:

aynen ben de öyley,m saçma sapan şeylere oluo hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor. mesela geçen eşimle unutursam fısılda filmine gittik filmde ağladğım yetmedi çıktık içi boşaltamadım bi hüngür hüngür ağlama eşim gülüyo noluyo sana bu kadar die.

geçen de durup dururken aklıma öldüğüm geldi bi de ona ağladım anlıycağınız ruh halim berbat ve devamlı bi uyuma isteği iş olmazsa yataktan kalkmıycam
Acaba bu halimiz meleklere zarar verir mı?

Acaba bu halimiz meleklere zarar verir mı?

bilmiorum ki ruh halimiz etkiler tabi onu öyle söylerler devamlı pozitif olun ama işte bazen elden gelmiyor şu ara öyle geçiyor alınganlık var ama galiba ilk dönemlerde olması normalmiş kendimizi bebişimizi mutlu edecek şeyler yapmalıyız bu ara bol bol dinlenerek tabi :)):KK47::KK49::KK9::KK9::KK9:

Çok sevindim cnm şükür dış gebelik fln değilmiş .İçin rahatlamıştır.Hayırlı olsun
çok şükür kesyi görememizin sebebi dün idrara sıkışık olmammış doktorun hemşiresi bu gün sordu bende öyle anladım ama dedim dün sormadınız ve ben çok sıkışıktım

Tabiiki canım döllenmeye göre değişir.Bak bende 5+2 yim ama geç döllenmeden dolayı henüz kese görmedik,yarın randevum var,bakalım hayırlısı :)

Canım moralini bozma 9. haftaya kadar duyulabiliyor kalp atışları.

Canım evham yapmakta haklısın ama inanki burada düşük hikayesi olmayan neredeyse yok gibi.Hepimiz aynıyız.Benim iki düşüğüm oldu ve kan pıhtılaşmam var.Her gün iğne vuruluyorum.Ama bu kadar evham yapmıyorum.Rahat olmaya çalışıyorum.Stres en büyük düşmanımız unutma.Hayırlısıyla herşey güzel olur inşaAllah cümlemiz için.Doğum tarihini yanlış hesaplamış olabilirsin belkide,son adet tarihin ne zaman?Benim son adet tarihim 15 ekim,5+2 yim.

Canım bak herşey yolunda maşaAllah.Düzenli artıyordu zaten dış gebelik olduğunu hiçbir zaman düşünmedim.Dış gebelikte düzenli artış olmaz çünkü.Çok sevindim,bakalım benim muayenem yarın,keseyi görebilecek miyim :)

Hayırlı olsun canım,darısı bizlere olsun inşaAllah.En güzel hediye olmuş eşin için:nazar:
çok teşekkür ederim umarım görürüsün ve benim yaptığım hatayı yapma idrara sıkışık gitmemek gerekliymiş

Back