- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #1.641
oy maşallah nasılda belli olmuş benimde kesem aynı şuanda ilk attığın fotoğraftaki gibi kopkoyu karından bakıldı sanada karından mı bakıldı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bakalım güzelim yaa gün doğmadan neler doğar, üzüldüm bu haberine...Kızlar dayanamadım bugun yine doktora gittim başka bi doktora gittim kese var bebek gözükmüyor haftana göre kese çok küçük dedi ne kadar olduğunu söylemedi. iki yol izleyecekmiş birisi kan testi istedi artışa bakacakmış. diğeri bekleyecek bebek gözükmezse kürtaj. çok üzgünüm aynı acıyı 2. kez yaşayacağım (((
Dur bakalım güzelim yaa gün doğmadan neler doğar, üzüldüm bu haberine...
oy maşallah nasılda belli olmuş benimde kesem aynı şuanda ilk attığın fotoğraftaki gibi kopkoyu karından bakıldı sanada karından mı bakıldı?
Evet karnımdan bakıldı ve 1 hafta önce görünmezken bu hafta kalp atışını bile duydum
Evet karnımdan bakıldı ve 1 hafta önce görünmezken bu hafta kalp atışını bile duydum
bu arada senin doktorun boş kesede yolk sac hakkında bi bilgi verdi mi yolk sac kesesi var yada yok gibi?[/QUOTE
Evet onu bende zaten ekranda görebildim daha önceden çok araştırmıştım ama sana her ne derlerse desinler şuan çok erken kendi bebeğinin gelişimini bekle derim ben sana çünkü ilk zamanlar bende çok telaş yapmıştım Rabbimin izniyle korkularımı yendim bu arada ne kadar doğru bilmem ama kız çocukları kesede daha gec görünür diyor eskiler
senin en azından yolk sac kesen varmış bir umut olmuş sana bende o bile yok canım hayırlısı olsun yapacak bir şey yok herşey allahtan zamanını aldım hakkını helal et
Helal olsun ne demek üzme kendini onuda ben sordum doktora bebek görünmediği için biraz daha bekleyelim dedi doktorum ben daha sonra sordum 9. Haftaya kadar görünmemesi normal arkadaşım gelişmelerden haberdar olmak isterim
buraya yazacağım canım inşallah hayırlı haberler yazabilirim.
Benim kese de yuvarlak değildi. 5+3 te gittiğimde matruşkaya benziyor demişti doktorum :)Doktorla görüştüm değerim iyiymiş çarşamba kontrole çağırdı inşallah kesede düzelir çevrenizde kesesi yuvarlak olmayan biri varmıydı bsna progestan verdi bide
benim kesem 5+3 haftalıkken gözüktü benimde bi gün sonra tekrar dr gittiğimde kesen tam yuvarlak gözükmüyor dedi çarşamba beni de çağırdı Rabbime sığın o en iyisini bilirDoktorla görüştüm değerim iyiymiş çarşamba kontrole çağırdı inşallah kesede düzelir çevrenizde kesesi yuvarlak olmayan biri varmıydı bsna progestan verdi bide
Sürekli dua ediyorum zaten Allah hayırlısını versin ama işalkah düzelir kesemiz sonuçta kanamam yok ve degerler iyi görülüyorbenim kesem 5+3 haftalıkken gözüktü benimde bi gün sonra tekrar dr gittiğimde kesen tam yuvarlak gözükmüyor dedi çarşamba beni de çağırdı Rabbime sığın o en iyisini bilir
evt ya . bide kendileri dogum yapiyolarmis. benim kayinvalidem esimi kendisi dogurmus emzirmis giydirmis kayinvalidesine birakip tarlaya calismaya gitmisne kadar stresli zamanlar değil mi ilk üç ay ve son ay insan başına ne geleceğini bilemiyor ve her zaman en kötüsünü düşünüyor acaba diyorum hiç mi gitmesek doktora eskiden hayat ne güzel miş değil mi adetin geciktimi hamilesin karnın aşağıya indi mi doğum yaklaşmış... bitti gitti...
Tüh kötü olmuş. Ama böyle giderse bir yolunu bulmalisin. Inceden inceden laf dokundur. Olmadı eşine söyle. Cidden insan kendi yaptığı yemeği yiyemiyo yaparken koktugu için.Ay canim sorma annem calisiyor bisey isteyemiyorum, kayinvaldem gorumcemdende isteyemiyorum halimimbiliyolar gondermek isterlerse gonderirler diye dusunuyorum, dusunmemle kaliyo gerci:) tost yemekten biktim zaten ondanda tiksindim artik sinirlerim
Bozuldu
maşallah ne hamaratmış kayınvaliden b,iz nerdee bir doktora gidiyoruz kesmiyor başkasına gidiyoruzevt ya . bide kendileri dogum yapiyolarmis. benim kayinvalidem esimi kendisi dogurmus emzirmis giydirmis kayinvalidesine birakip tarlaya calismaya gitmis