• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

oy maşallah nasılda belli olmuş benimde kesem aynı şuanda ilk attığın fotoğraftaki gibi kopkoyu karından bakıldı sanada karından mı bakıldı?

Kızlar dayanamadım bugun yine doktora gittim başka bi doktora gittim kese var bebek gözükmüyor haftana göre kese çok küçük dedi ne kadar olduğunu söylemedi. iki yol izleyecekmiş birisi kan testi istedi artışa bakacakmış. diğeri bekleyecek bebek gözükmezse kürtaj. çok üzgünüm aynı acıyı 2. kez yaşayacağım :KK43:(((
Dur bakalım güzelim yaa gün doğmadan neler doğar, üzüldüm bu haberine... :KK43:

bu arada senin doktorun boş kesede yolk sac hakkında bi bilgi verdi mi yolk sac kesesi var yada yok gibi?[/QUOTE

Evet onu bende zaten ekranda görebildim daha önceden çok araştırmıştım ama sana her ne derlerse desinler şuan çok erken kendi bebeğinin gelişimini bekle derim ben sana çünkü ilk zamanlar bende çok telaş yapmıştım Rabbimin izniyle korkularımı yendim bu arada ne kadar doğru bilmem ama kız çocukları kesede daha gec görünür diyor eskiler

senin en azından yolk sac kesen varmış bir umut olmuş sana bende o bile yok canım hayırlısı olsun yapacak bir şey yok herşey allahtan zamanını aldım hakkını helal et

senin en azından yolk sac kesen varmış bir umut olmuş sana bende o bile yok canım hayırlısı olsun yapacak bir şey yok herşey allahtan zamanını aldım hakkını helal et

Helal olsun ne demek üzme kendini onuda ben sordum doktora bebek görünmediği için biraz daha bekleyelim dedi doktorum ben daha sonra sordum 9. Haftaya kadar görünmemesi normal arkadaşım gelişmelerden haberdar olmak isterim

Kizlar bu tahlil sonucunu anlamadim WBC nedir ya bende 10.4 cikmis kotü bisiymi bu ya .bide şekerde 120 cikmis hic anlamiyorum

Helal olsun ne demek üzme kendini onuda ben sordum doktora bebek görünmediği için biraz daha bekleyelim dedi doktorum ben daha sonra sordum 9. Haftaya kadar görünmemesi normal arkadaşım gelişmelerden haberdar olmak isterim

buraya yazacağım canım inşallah hayırlı haberler yazabilirim.

ne kadar stresli zamanlar değil mi ilk üç ay ve son ay insan başına ne geleceğini bilemiyor ve her zaman en kötüsünü düşünüyor acaba diyorum hiç mi gitmesek doktora eskiden hayat ne güzel miş değil mi adetin geciktimi hamilesin karnın aşağıya indi mi doğum yaklaşmış... bitti gitti...

Allah nasip ederse bizim ki de temmuzda geliyor iki buçuk yıllık hasretin ardından o kadar korkuyorum ki ona bişey olacak diye ödüm patlıyor

Doktorla görüştüm değerim iyiymiş çarşamba kontrole çağırdı inşallah kesede düzelir çevrenizde kesesi yuvarlak olmayan biri varmıydı bsna progestan verdi bide
Benim kese de yuvarlak değildi. 5+3 te gittiğimde matruşkaya benziyor demişti doktorum :)

Doktorla görüştüm değerim iyiymiş çarşamba kontrole çağırdı inşallah kesede düzelir çevrenizde kesesi yuvarlak olmayan biri varmıydı bsna progestan verdi bide
benim kesem 5+3 haftalıkken gözüktü benimde bi gün sonra tekrar dr gittiğimde kesen tam yuvarlak gözükmüyor dedi çarşamba beni de çağırdı Rabbime sığın o en iyisini bilir

benim kesem 5+3 haftalıkken gözüktü benimde bi gün sonra tekrar dr gittiğimde kesen tam yuvarlak gözükmüyor dedi çarşamba beni de çağırdı Rabbime sığın o en iyisini bilir
Sürekli dua ediyorum zaten Allah hayırlısını versin ama işalkah düzelir kesemiz sonuçta kanamam yok ve degerler iyi görülüyor

ne kadar stresli zamanlar değil mi ilk üç ay ve son ay insan başına ne geleceğini bilemiyor ve her zaman en kötüsünü düşünüyor acaba diyorum hiç mi gitmesek doktora eskiden hayat ne güzel miş değil mi adetin geciktimi hamilesin karnın aşağıya indi mi doğum yaklaşmış... bitti gitti...
evt ya . bide kendileri dogum yapiyolarmis. benim kayinvalidem esimi kendisi dogurmus emzirmis giydirmis kayinvalidesine birakip tarlaya calismaya gitmis

Ay canim sorma annem calisiyor bisey isteyemiyorum, kayinvaldem gorumcemdende isteyemiyorum halimimbiliyolar gondermek isterlerse gonderirler diye dusunuyorum, dusunmemle kaliyo gerci:) tost yemekten biktim zaten ondanda tiksindim artik sinirlerim
Bozuldu:KK43:
Tüh kötü olmuş. Ama böyle giderse bir yolunu bulmalisin. Inceden inceden laf dokundur. Olmadı eşine söyle. Cidden insan kendi yaptığı yemeği yiyemiyo yaparken koktugu için.

evt ya . bide kendileri dogum yapiyolarmis. benim kayinvalidem esimi kendisi dogurmus emzirmis giydirmis kayinvalidesine birakip tarlaya calismaya gitmis
maşallah ne hamaratmış kayınvaliden b,iz nerdee bir doktora gidiyoruz kesmiyor başkasına gidiyoruz

Back