- 29 Ekim 2014
- 12
- 14
- 8
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.381
Canim cookk gecmis olsun. Dinlen mutlaka. Yardim edicek birilerini cagir annen kixkardesin yada yakin bir arkdasini. Benimde 5. Haftada kanamam oldu ama cok az lekelenme seklinde 2haftadir raporlu yatiorum. Insallh allahim bebislerimizi biza bagislarMerhaba hanimlar..
bugun ben cok zor bi gun gecirdim.. 8 haftalik olduk.. sabah uyandigimda kanamam vardi.. oyle leke filan degil, bildigin adet gibi kanama.. cok korktum.. hemen doktorumu aradim.. hastaneye gel bende geliyorum dedi.. ultrasonla bakti.. cok sukur bebegim duruyor kalbide pit pit atiyor.. doktorum progestan ignesi yaptirdi ve ilacini yazdi... butun gun yatacaksin dinlemeceksin dedi.. 4 yasinda kizim var, butun gun yatmam ne mumkun.. ama elimden geldigince dinleniyorum.. kanamam durdu cok sukur, insallah tekrar olmaz.. dua edin bizim icin
Önceki kötü deneyimim olan 4 düşükten dolayı diyorum ki bulantı olması bebeğin iyi olduğunu vermez. Bulantı olmaması da kötü olacağının garantisi değildir
3.kaybımda kusmaktan perişan olmuştum
sserumlarla ayakta duruyordum
Ama sonuç 3.ay bitince rutin kontrole gidince bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrenmiştik
Ama bir arkadaşım da 9ay bulantı nedir bilmeden çok şükür bebeğini sağlıklı dünyaya getirdi
Aynı zamanda dr um ilk 3 ay sadece kritik dönemdir ama gebelikte 9 ay boyunca risk devam eder demişti
Bu yüzden belirtileri boşverin hamile olmanın mutluluğunu yaşayın taze anne adayları ♥♥♥
oğluma hamileyken hergün kusardım , birgün kusmasam ertesi gün 2 kere kusardım , oğlumu 34 haftalık doğum yaptım ve msalesef 24 gün yaşadı , hayırlısını dile cnm , Rabbim hakkımda en hayırlısını versin inşallah ,, bende senin hesap bazen korkuyorum o kadar bulantı çektim 2 hamileliğimde şimdi tık yok :) :)özeniyorum diyen bendim =) tahmin ediyorum ne kadar kötü birşey olduğunu insanın 40 yılda bir bulansa midesi veya kussa bile altüst oluyo günü... Benim söylemeye çalıştığım hiçbir belirtim yok böyle sürekli tedirginim o zaman en azından bir belirtim olurdu, fiziksel olarak kötü olurdumda bebeğimin sağlıklı olduğunu bilirdim, öyle yani belirti istiyorummm :O
Bende temmuz 2015 annesiyim.insallah suan 5 haftalik bebegim ama sol kasigimda agri oluyo bazen cok siddetli oluyo sizinde olur muydu veya bi bilginz varsa yazabilir misinz doktora önümzdeki hafta gidicem o yuzden sizlere soruyorum bilgiis olan varsa paylasabilir mi??Minicik pitirciklar annelerinin gobuslerine gelmeye basladi .... Vay be ne cabuk geçmiş zaman tam bir yıl oldu ... Oglum 2.5aylik suan ... Gelecek olan anneler şimdiden tebrik ediyorum sağlıkla alin kucaklariniza yawrularinizi hamileliginizin tadini cikarim o gunler cok ozleniyor :):):):) 2014 temmuz annesi olarak her zaman yardımcı olurum size
Canım benim de sol kasığımda çok ağrı oluyordu. O yüzden ben de daha adet günüme 6 gün kala gitmiştim doktora erkenden. Doktor düşük tehlikesi olabilir diye progestan vermişti. İhmal etme bence sen de git doktoraBende temmuz 2015 annesiyim.insallah suan 5 haftalik bebegim ama sol kasigimda agri oluyo bazen cok siddetli oluyo sizinde olur muydu veya bi bilginz varsa yazabilir misinz doktora önümzdeki hafta gidicem o yuzden sizlere soruyorum bilgiis olan varsa paylasabilir mi??
benim 12 ekim , ben 29 kasımda gidecem kalp atışı için bekle cnm erken daha , geç döllenmedir :)
Süper bir habere buKesemizi gördük bizde bugün heyoooooo
Doktor birşeyden şüphelense söylerdi bence, içinizi ferah tutmaya çalışın... Arkadaşım boş gebelik yaşadığında doktor daha 4.5 haftalıkken fln ilk muayenede bence pek paylaşmayın çok sağlıklı gibi durmuyo gebelik demişti...
Arkadasim benimde 8 ekim bir defa gittum sadece keseyi gördük cumartesi tekrar gideceğiz. Bende çok heyecanliyim 6. Haftadan sonra gorunur ,Kalp atisida duyulur diyorlar. Dr bisey dedi mi görünmemesi normalmis mi?
Carsamba gunune randevu aldim o zaman ogrenicem insallah sagliklidir dıs gebelikten de korkuyorum. Benim 7 gun adet gunum geceli 4.gunu yaptirmistim testi.insallah sagliklidirCanım benim de sol kasığımda çok ağrı oluyordu. O yüzden ben de daha adet günüme 6 gün kala gitmiştim doktora erkenden. Doktor düşük tehlikesi olabilir diye progestan vermişti. İhmal etme bence sen de git doktora
Öncelikle hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin... Daha cok minik bebegin ve yerlesmeyw calisiyoe bol bol kazı çalışması yapacak normal bunlar kanama ve asiri agri olmadığı sürece... Bende yasadim bi sure kasik agrisi aklinda soru isarwtleri varsa dr git canim en iyi o bilgilendirirBende temmuz 2015 annesiyim.insallah suan 5 haftalik bebegim ama sol kasigimda agri oluyo bazen cok siddetli oluyo sizinde olur muydu veya bi bilginz varsa yazabilir misinz doktora önümzdeki hafta gidicem o yuzden sizlere soruyorum bilgiis olan varsa paylasabilir mi??
Canim Tesekkur ederim bilgin icin ama bazen cok siddetli oluyo 2 buklum oluyorum esimde korkuyo bisey olacak diye saglik merkezndeki doktor da demisti yerlesme agrisidir diye ama 5 hafta oldu yeni mi yerlesiyo ki 9 gundur agrim varÖncelikle hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin... Daha cok minik bebegin ve yerlesmeyw calisiyoe bol bol kazı çalışması yapacak normal bunlar kanama ve asiri agri olmadığı sürece... Bende yasadim bi sure kasik agrisi aklinda soru isarwtleri varsa dr git canim en iyi o bilgilendirir
ayyy ne güzel kucağımızada almayı nasip eder Allah inşallahben gittiğimde henüz bebek yoktu keseyi gördük sadece şuanda ilçede olduğum için malesef doktorum çok bilgilendirip ilgilenmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi sadece bende burdan araştırdığım kadarıyla bu haftalarda görmeye başşlamış herkes bende görüp rahatlamak istiyorum artık çok korkuyorum çünkü okudukça baktıkça boş gebelikmi kendimi boşunamı sevindiriyorum diye
canim benim iki uc hafta surdu hamileligimi ogrendikten sonra gece uyuyamiyordumCanim Tesekkur ederim bilgin icin ama bazen cok siddetli oluyo 2 buklum oluyorum esimde korkuyo bisey olacak diye saglik merkezndeki doktor da demisti yerlesme agrisidir diye ama 5 hafta oldu yeni mi yerlesiyo ki 9 gundur agrim var
Insallah bisey yoktur saol icim rahatladi biraz simdi ne kadarlik saglikli mi bebegin :) allah kucagina almayida nasip etsin insallah :)Canim bencanim benim iki uc hafta surdu hamileligimi ogrendikten sonra gece uyuyamiyordum
Vajinal muayene olursanız daha net bilgi alırsınız dr.unuzdan...kalp atışı değil kesede bebek gözükmüo geç döllenme değil malesef keşke öyle olsaydı
Ins canim insan cok korkuyor p dönemde rabbim yardımcınız olsun... Bugun tam 4aylik oldu oglum ve çığlıklar atiyo... Darisi basinizaInsallah bisey yoktur saol icim rahatladi biraz simdi ne kadarlik saglikli mi bebegin :) allah kucagina almayida nasip etsin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?