2015 Temmuz Anneleri

Canim cookk gecmis olsun. Dinlen mutlaka. Yardim edicek birilerini cagir annen kixkardesin yada yakin bir arkdasini. Benimde 5. Haftada kanamam oldu ama cok az lekelenme seklinde 2haftadir raporlu yatiorum. Insallh allahim bebislerimizi biza bagislar dualrim seninle.

Canim bizim gunlerimiz ayniymis.Yazdiklarinda cok haklisin.Insallah bu sefer saglicakla alirsin kucagina bebisini.Dua edicem hepinize.Allah kimseye yasatmasin.

oğluma hamileyken hergün kusardım , birgün kusmasam ertesi gün 2 kere kusardım , oğlumu 34 haftalık doğum yaptım ve msalesef 24 gün yaşadı , hayırlısını dile cnm , Rabbim hakkımda en hayırlısını versin inşallah ,, bende senin hesap bazen korkuyorum o kadar bulantı çektim 2 hamileliğimde şimdi tık yok :) :)

Bende temmuz 2015 annesiyim.insallah suan 5 haftalik bebegim ama sol kasigimda agri oluyo bazen cok siddetli oluyo sizinde olur muydu veya bi bilginz varsa yazabilir misinz doktora önümzdeki hafta gidicem o yuzden sizlere soruyorum bilgiis olan varsa paylasabilir mi??

kizlar aile hekiminie kayit yaptirdiniz mi oraya bildirmemiz.gerekiyoms sanirim hamile oldgumuzu... bide vajinalultrason.olanlar esinizde yaninizdamiydi?

kızlar haberler kötü keseyi göremedik doktor bnüyük ihtimaldış gebelik dedi moralim çok bozuldu önce ama şimdi sanki bir şey hissetmiyorum beş gün sonra tekrar bakılacakmış

Canım benim de sol kasığımda çok ağrı oluyordu. O yüzden ben de daha adet günüme 6 gün kala gitmiştim doktora erkenden. Doktor düşük tehlikesi olabilir diye progestan vermişti. İhmal etme bence sen de git doktora

ay ne bileyim çok evham yapıyorum sadece kese gözüküyor bebek neden gözükmedi ki doktor bir şey demedi bir hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi

Arkadasim benimde 8 ekim bir defa gittum sadece keseyi gördük cumartesi tekrar gideceğiz. Bende çok heyecanliyim 6. Haftadan sonra gorunur ,Kalp atisida duyulur diyorlar. Dr bisey dedi mi görünmemesi normalmis mi?

sen ne zaman gittin arkadaşım? kese fotoğrafında bebek gözüküyor mu?

Carsamba gunune randevu aldim o zaman ogrenicem insallah sagliklidir dıs gebelikten de korkuyorum. Benim 7 gun adet gunum geceli 4.gunu yaptirmistim testi.insallah sagliklidir

ayyy kızlar ben yarın sabah doktor gidicem ilk kez ama iyce korkmaya basladım dış gebelik falan offf

Öncelikle hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin... Daha cok minik bebegin ve yerlesmeyw calisiyoe bol bol kazı çalışması yapacak normal bunlar kanama ve asiri agri olmadığı sürece... Bende yasadim bi sure kasik agrisi aklinda soru isarwtleri varsa dr git canim en iyi o bilgilendirir

Canim Tesekkur ederim bilgin icin ama bazen cok siddetli oluyo 2 buklum oluyorum esimde korkuyo bisey olacak diye saglik merkezndeki doktor da demisti yerlesme agrisidir diye ama 5 hafta oldu yeni mi yerlesiyo ki 9 gundur agrim var

ya canım benim bende çok korkuyorum boş gebelik mi diye (((((

Canim ben
Canim Tesekkur ederim bilgin icin ama bazen cok siddetli oluyo 2 buklum oluyorum esimde korkuyo bisey olacak diye saglik merkezndeki doktor da demisti yerlesme agrisidir diye ama 5 hafta oldu yeni mi yerlesiyo ki 9 gundur agrim var
canim benim iki uc hafta surdu hamileligimi ogrendikten sonra gece uyuyamiyordum

Insallah bisey yoktur saol icim rahatladi biraz simdi ne kadarlik saglikli mi bebegin :) allah kucagina almayida nasip etsin insallah :)
Ins canim insan cok korkuyor p dönemde rabbim yardımcınız olsun... Bugun tam 4aylik oldu oglum ve çığlıklar atiyo... Darisi basiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…