• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

merhaba arkadaşlar bir süredir bakamadım foruma bende yarın hastaneye gidicem doktor iki hafta sonra gel demişti normalde diğer hafta gitmem gerekiyor ama daha fazla bekleyemicem sanırım çok heyecanlıyım :)

merhaba arkadaşlar bir süredir bakamadım foruma bende yarın hastaneye gidicem doktor iki hafta sonra gel demişti normalde diğer hafta gitmem gerekiyor ama daha fazla bekleyemicem sanırım çok heyecanlıyım :)
günlerimiz aynı :) kalp atışları içinmi gidiceksin ben dün bebegide kalp atışlarınıda gördüm ama doktor dinletmedi zararlı diye

Kızlar selam ,
İnşaallah bende temmuz annesi olacağım :)
Sat 9 ekim ama 1 kasımda blast tek embriyo transfer edildi. 14. gün değerim ise 1506 . cumartesi keseyi görmeye gideceğim .

günlerimiz aynı :) kalp atışları içinmi gidiceksin ben dün bebegide kalp atışlarınıda gördüm ama doktor dinletmedi zararlı diye
ayyy ne güzel kucağımızada almayı nasip eder Allah inşallah :KK15:ben gittiğimde henüz bebek yoktu keseyi gördük sadece şuanda ilçede olduğum için malesef doktorum çok bilgilendirip ilgilenmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi sadece :KK61:bende burdan araştırdığım kadarıyla bu haftalarda görmeye başşlamış herkes bende görüp rahatlamak istiyorum artık çok korkuyorum çünkü okudukça baktıkça boş gebelikmi kendimi boşunamı sevindiriyorum diye :KK61:

Merhaba hanimlar..
bugun ben cok zor bi gun gecirdim.. 8 haftalik olduk.. sabah uyandigimda kanamam vardi.. oyle leke filan degil, bildigin adet gibi kanama.. cok korktum.. hemen doktorumu aradim.. hastaneye gel bende geliyorum dedi.. ultrasonla bakti.. cok sukur bebegim duruyor kalbide pit pit atiyor.. doktorum progestan ignesi yaptirdi ve ilacini yazdi... butun gun yatacaksin dinlemeceksin dedi.. 4 yasinda kizim var, butun gun yatmam ne mumkun.. ama elimden geldigince dinleniyorum.. kanamam durdu cok sukur, insallah tekrar olmaz.. dua edin bizim icin :(

bnmde 5+6 iken sdece kese vardı canım.o zaman içinde bebek görmemen normal yani.inşallah görüceksn ama görmesende mühim degil haftaya görürsün bnce evham yapma diyemicem ister istemez telaşlısın kalbini görüncede acaba dururmu diceksin :) endişe hiç bitmiyor ama olumlu düşün olumlu olsun

var ben sata göre 9 ama ultrasonda 7 haftalık ama kalp atışını duydum şimdilik sorun yok inşallah:nazar: olmaz. doktor geç döllenme dedi:anneadayı:
sata göre 8 haftalık gebe görünüyorum ama ultrasonda 6 haftalık görünüyor böyle olan var mı acaba
Kızlar bende geçmiş sayfalarda bahsetmiştim 8+0 da 6+5 gorunmuştu ultrasonda ertesı gun tahlıl sonuclarımı gosterırken kendı doktorum yoktu baska bı doktora göründüm tekrara soktu ultrasona ve 8+ 3 çıktı doktorlardan bırı 7 mm dıgerı 19 mm ölçtüler makıne ve doktorun farkı bu kadar cok cıkması benı sasırmıştı sizde kafanıza takmayın küçük ölçen doktor kalp atışını dınletıp yolunda gorunyo demıştı küçük ölçmesine rağmen buyuk ıhtımal sizinde makıne ve doktorla ılgılı fark oluşmuştur

Merhaba hanimlar..
bugun ben cok zor bi gun gecirdim.. 8 haftalik olduk.. sabah uyandigimda kanamam vardi.. oyle leke filan degil, bildigin adet gibi kanama.. cok korktum.. hemen doktorumu aradim.. hastaneye gel bende geliyorum dedi.. ultrasonla bakti.. cok sukur bebegim duruyor kalbide pit pit atiyor.. doktorum progestan ignesi yaptirdi ve ilacini yazdi... butun gun yatacaksin dinlemeceksin dedi.. 4 yasinda kizim var, butun gun yatmam ne mumkun.. ama elimden geldigince dinleniyorum.. kanamam durdu cok sukur, insallah tekrar olmaz.. dua edin bizim icin :KK43:
Allah korusun canım ya dikkat et iyiki durmuş kanaman.peki niye olmuş böyle bsy soylemedimi doktor

bnmde 5+6 iken sdece kese vardı canım.o zaman içinde bebek görmemen normal yani.inşallah görüceksn ama görmesende mühim degil haftaya görürsün bnce evham yapma diyemicem ister istemez telaşlısın kalbini görüncede acaba dururmu diceksin :) endişe hiç bitmiyor ama olumlu düşün olumlu olsun
doğru söylüyorsun canım aslında endişe hiç bitmeyecek ama gördüğümde en azından evet hamileyim bi bebek var hissi olucak şimdi yaşayamıyorum bile onu tam olarak :):)

ayyy ne güzel kucağımızada almayı nasip eder Allah inşallah :KK15:ben gittiğimde henüz bebek yoktu keseyi gördük sadece şuanda ilçede olduğum için malesef doktorum çok bilgilendirip ilgilenmedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi sadece :KK61:bende burdan araştırdığım kadarıyla bu haftalarda görmeye başşlamış herkes bende görüp rahatlamak istiyorum artık çok korkuyorum çünkü okudukça baktıkça boş gebelikmi kendimi boşunamı sevindiriyorum diye :KK61:
bnmde 5+6 iken sdece kese vardı canım.o zaman içinde bebek görmemen normal yani.inşallah görüceksn ama görmesende mühim degil haftaya görürsün bnce evham yapma diyemicem ister istemez telaşlısın kalbini görüncede acaba dururmu diceksin:) endişe hiç bitmiyor ama olumlu düşün olumlu olsun

merhaba ben de aranıza yeni katıldım 2,5 yaşında bir kızım var 2012 haziran annesi olacakken Kızım total plesanta previadan dolayı 1 ay erken alınmak zorunda kaldığı için mayıs 2012 annesi oldum şimdi İnşallah Allah nasip ederse 2015 temmuz annesi olacağım inşallah herşey yolunda gider.
Hayirli olsun,aramiza hosgeldin insaAllah bu hamileligin sorunsuz tamamlanir canim.
Kızlar selam ,
İnşaallah bende temmuz annesi olacağım :)
Sat 9 ekim ama 1 kasımda blast tek embriyo transfer edildi. 14. gün değerim ise 1506 . cumartesi keseyi görmeye gideceğim .
Hayirli olsun,hosgeldin annecik
Merhaba hanimlar..
bugun ben cok zor bi gun gecirdim.. 8 haftalik olduk.. sabah uyandigimda kanamam vardi.. oyle leke filan degil, bildigin adet gibi kanama.. cok korktum.. hemen doktorumu aradim.. hastaneye gel bende geliyorum dedi.. ultrasonla bakti.. cok sukur bebegim duruyor kalbide pit pit atiyor.. doktorum progestan ignesi yaptirdi ve ilacini yazdi... butun gun yatacaksin dinlemeceksin dedi.. 4 yasinda kizim var, butun gun yatmam ne mumkun.. ama elimden geldigince dinleniyorum.. kanamam durdu cok sukur, insallah tekrar olmaz.. dua edin bizim icin :KK43:
Canim cok gecmis olsun.Bol bol dinlenmeye calis,agir is yapma,agir bir sey kaldirma,yuksek yere uzanma.İnsaAllah bir daha yasamazsin.

Benim keyfim gayet yerinde üstelik bir yanlışın var ben başka doktora gideceğim gibi bir yazı yazmadım istersen geri dön oku başka bir kişinin yazdığıyla karıştırdın sanırım.Ben forumlardan okuduklarıma değil bilimsel makalelere yayınlara bakarım gerisi bilgi kirliliği.
ben zaten sana degil bebidiko rumuzlu kisiye tekrar baska doktora gidecegim dedigi icin demisim durduk yerde degil yani . o da anlamis zaten ben kisilerin ismini takip etmiyorum .siz sanki size yazmis gibi cevap verince size yaziyorum. siz o kisiyle benim aramdaki seye niye bu kadar taktinizki size bile soylememisim yani valla cok guldurdunuz beni .forumdaki bilgi kirliligini sayenizde temizliycez . forumuda bilimsel makale ye dönüstürücez insallah.:p

Back