• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

ben zaten sana degil bebidiko rumuzlu kisiye tekrar baska doktora gidecegim dedigi icin demisim durduk yerde degil yani . o da anlamis zaten ben kisilerin ismini takip etmiyorum .siz sanki size yazmis gibi cevap verince size yaziyorum. siz o kisiyle benim aramdaki seye niye bu kadar taktinizki size bile soylememisim yani valla cok guldurdunuz beni .forumdaki bilgi kirliligini sayenizde temizliycez . forumuda bilimsel makale ye dönüstürücez insallah.:p

kızlar ben konuyu anlamadım bile ama ultrasonun zararlı olabileceğine bende katılıyorum ama lütfen benide anlayın hiç bi belirtim(kanama, akıntı vs) yokken rutin kontrolde 9+5de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. benim için büyük bi yıkımdı o yüzden doktor gel hergün bakalım dese giderim şimdi çok endişeliyim daha 6 haftalık olmadı sadece kese gözüküyor bebeği ne zaman görücez acaba çok korkuyorum :(

Kızlar ben salı günü tahlillerimi yaptirmistim. Ben tsh (tiroid) 5,76 çıkmış. Doktor hamilelikten olabilir dedi bir dahaki randevumda tekrar tahlil yapacak ama sorun olur mu bilemiyorum.

Bide sabah kalktigimdan beri belim ağrıyor. Bel ağrısı yaşayan var mı?
benim de tsh Bi tahlilde 7, Bi tahlilde 6 çıktı.endokrin de ilaç tedavisine başladım.

kızlar kan değerleriniz nedir ben battan bir gün sonra yaptırdm 54,87 çıktı düşükmü

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder insallah darisi basimiza cok merak ediyorum ya nasil bir duygu diye ilk bebeğim olacak insallah
Yasamadan bilinmez sözü dibine doğru... Saglikla kucagina al bir avazda ins..rabbim kimseyi bu hasretle sinamasin... Kese bebek konusuluyor karindan 6 haftalikken sadece kese vardi benimde...

Yasamadan bilinmez sözü dibine doğru... Saglikla kucagina al bir avazda ins..rabbim kimseyi bu hasretle sinamasin... Kese bebek konusuluyor karindan 6 haftalikken sadece kese vardi benimde...
Doktora gidene kadar 6 haftalik olur heralde kesenin görunmesi bile saglikli oldugu anlamina gelir biraz da olsa

kızlar ben konuyu anlamadım bile ama ultrasonun zararlı olabileceğine bende katılıyorum ama lütfen benide anlayın hiç bi belirtim(kanama, akıntı vs) yokken rutin kontrolde 9+5de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. benim için büyük bi yıkımdı o yüzden doktor gel hergün bakalım dese giderim şimdi çok endişeliyim daha 6 haftalık olmadı sadece kese gözüküyor bebeği ne zaman görücez acaba çok korkuyorum :KK43:
evt canim ben seni cok iyi anliyorum insanin ici icine sigmiyo. hep bi korkuyla merak. ben sadece kücuk bir uyari yapmistim sende beni anladin zaten . ama bir arkadas gunlerdir beni bilimsel dayanagi olmayan birsey icin butun hamilelerin moralini bozmakla sucluyor. burasi bir forum herkes bazen bilimsel bazende deneyimlerini paylasiyor bende doktorumun bana ilk bebegimde soyledigi seyi ve netten arastirdigim seyi sanafikir vermek icin paylastim.tabiki senin daha once boyle bir olayin olduysa daha cok korkman normal. ama dua et cok fazla takma kafana her sey allahtan . nasibinde varsa hiiiic birsey olmaz insallah. rahatla

Cok sagol :KK43: doktor bisey demedi.. bi kac gundur cok geziyorum, cok yoruluyorum.. ondan olurmu bilmiyorum.. insallah bebegim beni birakmaz
inşallah ya..
aman dikkat edin..
bol bol dinlenin:KK31::KK31::KK31:

Çok geçmiş olsun, geride kalmış olsun... İnşallah bu sefer sağlıkla doğruruz bu minik yengeçleri :)
aminnnnnnnn..
yine de içimde korku yok dersem yalan olur..
kafamda deli sorular:confused::confused::confused:
kızlar haberler kötü keseyi göremedik doktor bnüyük ihtimaldış gebelik dedi moralim çok bozuldu önce ama şimdi sanki bir şey hissetmiyorum beş gün sonra tekrar bakılacakmış
uumarım görünür ya..
kalbinizi ferah tutun..
rabbim büyüktür..
bol bol da edinnn:KK24::KK24::KK24:

ay ne bileyim çok evham yapıyorum sadece kese gözüküyor bebek neden gözükmedi ki doktor bir şey demedi bir hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi

acaba ultrasyon makinesi mi eski:KK57::KK57:
başka bir yere daha gitseydiniz keşke..
benimde önceki gebelikte dr kalp atışı yok dedi..:KK17::KK17:
hemen yan odasındaki diğer dr a gittim o hemen kalp atışnı dinletmişti:KK75::KK75::KK75:

kızlar cvp yokmu bana
canım bunun için 2 gün sonra yine kan testi yapıp değerin 2 ye yada en az %60 artıp artmadığını görmek gerekir..
hormonlara bağlı olarak biri 4.hafta da kan testiyle 50 yi görebilir bir diğeri 150 yi..
bunlar kişiden kişiye değiştiği için yorum yapmak yanlış olur..

kızlar haberler kötü keseyi göremedik doktor bnüyük ihtimaldış gebelik dedi moralim çok bozuldu önce ama şimdi sanki bir şey hissetmiyorum beş gün sonra tekrar bakılacakmış
Boşver moralini bozma senin Sağlığın daha önemli bebiş birdaha olur. Hakkında hayırlısı olsun. Kendine dikkat et.

Canım benim inşallah keseyi geç te olsa görürsün.Ben dış gebelik geçirdim cnm eğer öyleyse de takdir bunun erken teşhisi çok önemli cnm bnm içini ferah tut eğer öyle olmuşsa da geç olmadan müdahele edilmiş olur ,senin sağlığın çok daha önemli şu an

Kızlar bende iştah arttıkça artıyor , dehşet derecede, acı ekşi tatlı tuzlu baharatlı ne bulsam yiyorum,çok kilo Alcam sanırım ama dayanamıyorum ,şekerde yok sık sık acıkıyorum,kısır turşu ...ayran, kadayıf , lokma, et haşlama , anlamadım Herkes böyle mi:(

Kızlar bende iştah arttıkça artıyor , dehşet derecede, acı ekşi tatlı tuzlu baharatlı ne bulsam yiyorum,çok kilo Alcam sanırım ama dayanamıyorum ,şekerde yok sık sık acıkıyorum,kısır turşu ...ayran, kadayıf , lokma, et haşlama , anlamadım Herkes böyle mi:KK43:
Canım benim de hiç ağzımın tadı tuzu yok.Şükür kusmuyırum, yemek te yiyebiliyorum ama yedikten sonra yediklerim gırtlağıma takılıp kalıyo, orda çıkmayı bekliyo gibi sürekli rahatsızlık veriyo.Hep böyle mi olcak yaaa.

Back