• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Canım benim inşallah keseyi geç te olsa görürsün.Ben dış gebelik geçirdim cnm eğer öyleyse de takdir bunun erken teşhisi çok önemli cnm bnm içini ferah tut eğer öyle olmuşsa da geç olmadan müdahele edilmiş olur ,senin sağlığın çok daha önemli şu an
Bu gün ki değerim 1937 çıktı bir arkadaşım görülmemiş olabilir dedi inanın çok takmıyorum çünkü Süpriz bir gebelikti ama hala inanamıyorum dış gebelik olduğuna doktor kesin demiyorum ama böyle bir ihtimal var dedi

Bu gün ki değerim 1937 çıktı bir arkadaşım görülmemiş olabilir dedi inanın çok takmıyorum çünkü Süpriz bir gebelikti ama hala inanamıyorum dış gebelik olduğuna doktor kesin demiyorum ama böyle bir ihtimal var dedi
canım hiç değerlerini takip ettin mi?yani 2 günde 2ye katlandığına gördün mü?Değerin yüksek cnm seni korkutmak istemem ama dış gebelikte değer 2000i geçince laparoskapi yapılma ihtimali arıto.Ama ben dış gebelik geçirdiğimde değerim 1200 ken sağ tarafta görmüşleri dış gebelik kütlesini sağ tüpte ve iğne yapıldı düşmesi için ama benim kanamam da olurdu kanam bi durur bi olurdu ve değerim de bi düşüp bi artmıştı cnm.Sende kanama oldu mu hiç?

kızlar haberler kötü keseyi göremedik doktor bnüyük ihtimaldış gebelik dedi moralim çok bozuldu önce ama şimdi sanki bir şey hissetmiyorum beş gün sonra tekrar bakılacakmış
Canim belki gec dollenmedir.Degerin 1900 kusur cikmis karindan mi bakti yoksa vajinal mi?
kızlar kan değerleriniz nedir ben battan bir gün sonra yaptırdm 54,87 çıktı düşükmü
Canim kisiden kisiye gore degisiyor benim degerim 20 cikmisti 2 gun sonra 76 cikti.Onemli olan rakamin kac oldugu degil iki gune bir iki kat kadar artip artmadigi.Hayirli olsun.
Kızlar bende iştah arttıkça artıyor , dehşet derecede, acı ekşi tatlı tuzlu baharatlı ne bulsam yiyorum,çok kilo Alcam sanırım ama dayanamıyorum ,şekerde yok sık sık acıkıyorum,kısır turşu ...ayran, kadayıf , lokma, et haşlama , anlamadım Herkes böyle mi:KK43:
Canim bende ayniyim.Zaten kiloluyum diyetle kilo veriyordum hamile kalinca diyeti biraktim.3 gundur cilgin gibi kisir tursu tuketiyorum senin gibi yakinsak bosa gitmesin altin gunu yapalim :KK48: Sadece tatli yemiyorum cunku sekerim sinirda cikmisti 3 ay once o yuzden dikkat ediyorum tatli yememeye ama eksi aklima gelince agzim sulaniyor :KK48:

canım hiç değerlerini takip ettin mi?yani 2 günde 2ye katlandığına gördün mü?Değerin yüksek cnm seni korkutmak istemem ama dış gebelikte değer 2000i geçince laparoskapi yapılma ihtimali arıto.Ama ben dış gebelik geçirdiğimde değerim 1200 ken sağ tarafta görmüşleri dış gebelik kütlesini sağ tüpte ve iğne yapıldı düşmesi için ama benim kanamam da olurdu kanam bi durur bi olurdu ve değerim de bi düşüp bi artmıştı cnm.Sende kanama oldu mu hiç?
Benim değerlerim geçen hafta Salı 123 cuma 256 Pazartesi 793 ve en son bu Perşembe yani bu gün 1937 hiç ağrımfalan yok ama iki gün önce çok hafif pembe kahve arası akıntı geldi geçti şimdi yok

Canim belki gec dollenmedir.Degerin 1900 kusur cikmis karindan mi bakti yoksa vajinal mi?

Canim kisiden kisiye gore degisiyor benim degerim 20 cikmisti 2 gun sonra 76 cikti.Onemli olan rakamin kac oldugu degil iki gune bir iki kat kadar artip artmadigi.Hayirli olsun.

Canim bende ayniyim.Zaten kiloluyum diyetle kilo veriyordum hamile kalinca diyeti biraktim.3 gundur cilgin gibi kisir tursu tuketiyorum senin gibi yakinsak bosa gitmesin altin gunu yapalim :KK48: Sadece tatli yemiyorum cunku sekerim sinirda cikmisti 3 ay once o yuzden dikkat ediyorum tatli yememeye ama eksi aklima gelince agzim sulaniyor :KK48:
Benim de umudum geç Döllenme yönünde ama doktorum oladabilir olmayadabilir dedi sanırım beni umutlandırmak istemedi vajinal baktı canım göremedi keseyi

Aynen canım sorma :)bende iştahlıydım ama gebelik tam tetikledi,az evvel söylemesi ayıp 5 dilim ıslak kek yedim çayla:( elimde değil yemesem aklım kalıyor , annemlerde sen 2 canlısın ye diyor, napacam bilmiyorum , limon üstüne tuz Serpip yalıyorum ...

Canım benim de hiç ağzımın tadı tuzu yok.Şükür kusmuyırum, yemek te yiyebiliyorum ama yedikten sonra yediklerim gırtlağıma takılıp kalıyo, orda çıkmayı bekliyo gibi sürekli rahatsızlık veriyo.Hep böyle mi olcak yaaa.
aynen bende oyleyim canm.hic bsy yiyemiyorum.agzımda acı bir tat var.herseyden tiksiniyorum.kokulara karsı aşırı hassaslaştım

Kızlar bende iştah arttıkça artıyor , dehşet derecede, acı ekşi tatlı tuzlu baharatlı ne bulsam yiyorum,çok kilo Alcam sanırım ama dayanamıyorum ,şekerde yok sık sık acıkıyorum,kısır turşu ...ayran, kadayıf , lokma, et haşlama , anlamadım Herkes böyle mi:KK43:
bende aynen senin gibiyim . ozel bir sey degil her seyi istiyor canim.

Benim değerlerim geçen hafta Salı 123 cuma 256 Pazartesi 793 ve en son bu Perşembe yani bu gün 1937 hiç ağrımfalan yok ama iki gün önce çok hafif pembe kahve arası akıntı geldi geçti şimdi yok
Canım neden 3 güne 1 yaptırdın ki ya tam belli olmaz ki tam 2 güne baksaydın emin olurdun artıştan ne bilim artışş iyi gibi canım inşallah dış gebelik değildir.Artışın fena değil gibi ama 3 güne tam da belli olmaz ki.Malesef bilindiği gibi dış gebelikte şiddetli ağrılar başlarda olmuyo cnm ben de hep öyle sanırdım başıma gelince öğrendim o şiddetli ağrılar bebek iyice tüpte büyümeye başalyıp tüpe baskı yapınca başlıyomuş.benim de aağrılarım olmadı sadece sağ tarafta hafif sızılar hissetmeye başlamıştım düşük yaptığımı sandıktan 10 gün sonra fln..Senin kese görünür inşallah bi sıkıntı yoktur du et

Benim de umudum geç Döllenme yönünde ama doktorum oladabilir olmayadabilir dedi sanırım beni umutlandırmak istemedi vajinal baktı canım göremedi keseyi
Canim bende dis gebelik yasadim.Benimkinde deger bir artiyor bir dusuyordu.Dis gebeligin en onemli belirtiside bu,kan takibiyle anliyorlar erken donemde.Senin gayet duzgun artmis.Kalbini ferah tut canim,insaAllah sorunsuzca hayirlisiyla keseyi gorursun.
Aynen canım sorma :)bende iştahlıydım ama gebelik tam tetikledi,az evvel söylemesi ayıp 5 dilim ıslak kek yedim çayla:KK43: elimde değil yemesem aklım kalıyor , annemlerde sen 2 canlısın ye diyor, napacam bilmiyorum , limon üstüne tuz Serpip yalıyorum ...
Ah ah bu anneler,benim annemler baska sehirdeler ama kayinvalidem ve esim hic aratmiyorlar,ye ye ye yeminle gobegim 9 aylik gibi gozukuyor.Gazda var,sistikce sisiyorum :mad:
aynen bende oyleyim canm.hic bsy yiyemiyorum.agzımda acı bir tat var.herseyden tiksiniyorum.kokulara karsı aşırı hassaslaştım
Keske benimde canim hicbir sey istemese,simdiden kilo almaya basladim maalesef :KK43:

Canım neden 3 güne 1 yaptırdın ki ya tam belli olmaz ki tam 2 güne baksaydın emin olurdun artıştan ne bilim artışş iyi gibi canım inşallah dış gebelik değildir.Artışın fena değil gibi ama 3 güne tam da belli olmaz ki.Malesef bilindiği gibi dış gebelikte şiddetli ağrılar başlarda olmuyo cnm ben de hep öyle sanırdım başıma gelince öğrendim o şiddetli ağrılar bebek iyice tüpte büyümeye başalyıp tüpe baskı yapınca başlıyomuş.benim de aağrılarım olmadı sadece sağ tarafta hafif sızılar hissetmeye başlamıştım düşük yaptığımı sandıktan 10 gün sonra fln..Senin kese görünür inşallah bi sıkıntı yoktur du et
Doktor normal bir Artış dedi yani gerek yok bukadar kan testine dedi Artış iki katı değil %70 olması yeterliymiş ama benim iki katı oldu zaten inşaallah dış gebelik değildir dua edin

inşallah ya..
aman dikkat edin..
bol bol dinlenin:KK31::KK31::KK31:

aminnnnnnnn..
yine de içimde korku yok dersem yalan olur..
kafamda deli sorular:confused::confused::confused:

uumarım görünür ya..
kalbinizi ferah tutun..
rabbim büyüktür..
bol bol da edinnn:KK24::KK24::KK24:

acaba ultrasyon makinesi mi eski:KK57::KK57:
başka bir yere daha gitseydiniz keşke..
benimde önceki gebelikte dr kalp atışı yok dedi..:KK17::KK17:
hemen yan odasındaki diğer dr a gittim o hemen kalp atışnı dinletmişti:KK75::KK75::KK75:

2 gün arayla 2 farklı doktora gittim 2 günönce gittiğim doktorda kese iyice küçük o zaman 5+3 dedi bugun 5+5 de karından baktık kese çok güzel ama bebeği göremedim gerçi doktor olumlu konuştu ama ne bileyim herkes 5+5de bebeği en kötü ihtimalle yolk kesesi denen şeyi görmüş.

Ben de boyleyim iste yuyorum ama oyle cok sa icimden gelerek degil,yemek icin yiyorum.Normalde cok istahli bir insanimdir..Birde bir sure sonra agzimda hep kotu bir tat olusuyor.Cok su iciyorum neyseki bu iyi birsey.
Canım benim de hiç ağzımın tadı tuzu yok.Şükür kusmuyırum, yemek te yiyebiliyorum ama yedikten sonra yediklerim gırtlağıma takılıp kalıyo, orda çıkmayı bekliyo gibi sürekli rahatsızlık veriyo.Hep böyle mi olcak yaaa.

Halemoon arkadasim ins.dr. Yanilmistir.degerin cok yuksek degil henuz.ben 5bine yakinken gittim keseyi gordum.ins.sen de birkac gun sonra gorursun canim.

evt canim ben seni cok iyi anliyorum insanin ici icine sigmiyo. hep bi korkuyla merak. ben sadece kücuk bir uyari yapmistim sende beni anladin zaten . ama bir arkadas gunlerdir beni bilimsel dayanagi olmayan birsey icin butun hamilelerin moralini bozmakla sucluyor. burasi bir forum herkes bazen bilimsel bazende deneyimlerini paylasiyor bende doktorumun bana ilk bebegimde soyledigi seyi ve netten arastirdigim seyi sanafikir vermek icin paylastim.tabiki senin daha once boyle bir olayin olduysa daha cok korkman normal. ama dua et cok fazla takma kafana her sey allahtan . nasibinde varsa hiiiic birsey olmaz insallah. rahatla

vallahi canım şuan endişem o kadar fazlaki burdaki bir arkadaş beni haşlasa ağzına geleni söylese hiçççç kafama takacak durumda değilim çünkü aynı şeyleri yaşayacağım diye içim içime sığmıyor allahtan tek dileğim bu sefer evladımı sağlıcakla kucağıma almak. burda onaylı tastikli raporlar bütün makaleler bile önüme koyulsa eğer içimde bir his varsa ben ultrasona yine girerim bu durumda annelik iç güdülerim ağır basıyor. o yüzden üzüldük falan diye canını sıkma canım herkes görüş belirtmekte özgür. lütfen benide yanlış anlamayın içim yanıyor kızlar çok korkuyorum bu tarz olay yaşayanlar beni daha iyi anlar damdan düşenin halini damdan düşenin anlayacağı gibi.. dua etmekten başka çarem yok canım evladımı rabbime emanet ettim artık elimden başka bir şey gelmiyor :(((((

Ben de boyleyim iste yuyorum ama oyle cok sa icimden gelerek degil,yemek icin yiyorum.Normalde cok istahli bir insanimdir..Birde bir sure sonra agzimda hep kotu bir tat olusuyor.Cok su iciyorum neyseki bu iyi birsey.
Aynen ben de çok iştahlıyımdır iyi yerim normalde.Ama şimdi acıkınca mecburen yiyorum.Sonra ağzımda kötü bi tat...2-3 günde iştahla bişeyler yemeyi özledim.Su içmeyi de azalttım kötü tarafı su içesim de yok sadece akşamları canım portakal mandalin istiyo onları yiyorum isteyerek çok şükür.Allah yardımcımız olsun

Büşracım kaç kilo vermiştin.ilk hamileliğimde çok kilo aldığım için şimdi diyet yaparak tamamlamak istiyorum diyet yapıp kilo verdiysen bence dikkat et kilolu doğum yapmak çok sıkıntılı.kaç kiloyla hamile kaldın

Halemoon arkadasim ins.dr. Yanilmistir.degerin cok yuksek degil henuz.ben 5bine yakinken gittim keseyi gordum.ins.sen de birkac gun sonra gorursun canim.

canım sen keseyi vaj ultrason ile mi gördün ve benim için kağıdına bakar mısın kesede bebek gözüküyor mu?

Back