2015 Temmuz Anneleri

özeniyorum diyen bendim =) tahmin ediyorum ne kadar kötü birşey olduğunu insanın 40 yılda bir bulansa midesi veya kussa bile altüst oluyo günü... Benim söylemeye çalıştığım hiçbir belirtim yok böyle sürekli tedirginim o zaman en azından bir belirtim olurdu, fiziksel olarak kötü olurdumda bebeğimin sağlıklı olduğunu bilirdim, öyle yani belirti istiyorummm :O

cok gecmis olsun

e
evt o yönden haklisin insan emin olmak istiyor

Kızlar aranızda son adet tarihi 8 ekim olup kesenin içinde bebeği gören var mı? benim kesem gözüküyor ama bebek hala gözükmedi çok endişeleniyorum ((

bende limon ve mandalina yiyorum sürekli hadi bakalım babası kız istiyor :)
aslında anne hissediyor ne olacağını , ben kızımda hissetmiştim ,, kız olacağını , oğlumdada hisetmiştim ,, bunuda kız hissediyorum ya da kız olmasını istediğim için öyle hissediyorum bilemiyorum

Kızlar aranızda son adet tarihi 8 ekim olup kesenin içinde bebeği gören var mı? benim kesem gözüküyor ama bebek hala gözükmedi çok endişeleniyorum ((
benim 12 ekim , ben 29 kasımda gidecem kalp atışı için bekle cnm erken daha , geç döllenmedir :)

Önceki kötü deneyimim olan 4 düşükten dolayı diyorum ki bulantı olması bebeğin iyi olduğunu vermez. Bulantı olmaması da kötü olacağının garantisi değildir
3.kaybımda kusmaktan perişan olmuştum
sserumlarla ayakta duruyordum
Ama sonuç 3.ay bitince rutin kontrole gidince bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrenmiştik
Ama bir arkadaşım da 9ay bulantı nedir bilmeden çok şükür bebeğini sağlıklı dünyaya getirdi
Aynı zamanda dr um ilk 3 ay sadece kritik dönemdir ama gebelikte 9 ay boyunca risk devam eder demişti
Bu yüzden belirtileri boşverin hamile olmanın mutluluğunu yaşayın taze anne adayları ♥♥♥

Çok geçmiş olsun, geride kalmış olsun... İnşallah bu sefer sağlıkla doğruruz bu minik yengeçleri :)

Doktor birşeyden şüphelense söylerdi bence, içinizi ferah tutmaya çalışın... Arkadaşım boş gebelik yaşadığında doktor daha 4.5 haftalıkken fln ilk muayenede bence pek paylaşmayın çok sağlıklı gibi durmuyo gebelik demişti...

Arkadasim benimde 8 ekim bir defa gittum sadece keseyi gördük cumartesi tekrar gideceğiz. Bende çok heyecanliyim 6. Haftadan sonra gorunur ,Kalp atisida duyulur diyorlar. Dr bisey dedi mi görünmemesi normalmis mi?

dualarım sizinle canım

Fatma rumuzlu arkadaş benim yazdığımı alıntılar üzerinede başka doktora gideceğini yazdığın için dersen benden bahsetmiş oluyorsun buraya yazı yazarken dikkat edeceksin bir zahmet her aklına geleni yazmayacaksın.Onlarca anne adayı bu sayfada yazılanları okuyor.Biraz dikkat etmek durumundasın o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…