- 19 Kasım 2013
- 236
- 104
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #1.361
sorda banada soyle cevabi lutfen bende zorlaniyorum icerkendoktora sorucam 2 ye bölüp içsem sakıncası olurmu diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorda banada soyle cevabi lutfen bende zorlaniyorum icerkendoktora sorucam 2 ye bölüp içsem sakıncası olurmu diye
allah sizede nasip etsin insallah en kisa zamandamaşallah canım çok sevindimmm
evt bencede hic ozenilecek bir sey degil. benimde ilk cocugumda bir bucuk ayda baslamisti ve hic bitmemisti . gece gunduz cikartmistim hic birsey yiyememistim . sonuc 32.haftada 53 kiloyla dogum yaptim. allaha sukur ki kizim cok saglikli dogdu .. bu sefer bulantilar yine basliycak diye korkuyorum
Allah korusun canım ya dikkat et iyiki durmuş kanaman.peki niye olmuş böyle bsy soylemedimi doktor
Canim cok gecmis olsun.Bol bol dinlenmeye calis,agir is yapma,agir bir sey kaldirma,yuksek yere uzanma.İnsaAllah bir daha yasamazsin.
cok gecmis olsunMerhaba hanimlar..
bugun ben cok zor bi gun gecirdim.. 8 haftalik olduk.. sabah uyandigimda kanamam vardi.. oyle leke filan degil, bildigin adet gibi kanama.. cok korktum.. hemen doktorumu aradim.. hastaneye gel bende geliyorum dedi.. ultrasonla bakti.. cok sukur bebegim duruyor kalbide pit pit atiyor.. doktorum progestan ignesi yaptirdi ve ilacini yazdi... butun gun yatacaksin dinlemeceksin dedi.. 4 yasinda kizim var, butun gun yatmam ne mumkun.. ama elimden geldigince dinleniyorum.. kanamam durdu cok sukur, insallah tekrar olmaz.. dua edin bizim icin
evt o yönden haklisin insan emin olmak istiyorözeniyorum diyen bendim =) tahmin ediyorum ne kadar kötü birşey olduğunu insanın 40 yılda bir bulansa midesi veya kussa bile altüst oluyo günü... Benim söylemeye çalıştığım hiçbir belirtim yok böyle sürekli tedirginim o zaman en azından bir belirtim olurdu, fiziksel olarak kötü olurdumda bebeğimin sağlıklı olduğunu bilirdim, öyle yani belirti istiyorummm :O
aslında anne hissediyor ne olacağını , ben kızımda hissetmiştim ,, kız olacağını , oğlumdada hisetmiştim ,, bunuda kız hissediyorum ya da kız olmasını istediğim için öyle hissediyorum bilemiyorumbende limon ve mandalina yiyorum sürekli hadi bakalım babası kız istiyor :)
benim 12 ekim , ben 29 kasımda gidecem kalp atışı için bekle cnm erken daha , geç döllenmedir :)Kızlar aranızda son adet tarihi 8 ekim olup kesenin içinde bebeği gören var mı? benim kesem gözüküyor ama bebek hala gözükmedi çok endişeleniyorum ((
ah kıyamam bulantı zorNe ekşi ne tatlı hiç bişey yemek istemiyorum
Önceki kötü deneyimim olan 4 düşükten dolayı diyorum ki bulantı olması bebeğin iyi olduğunu vermez. Bulantı olmaması da kötü olacağının garantisi değildir
3.kaybımda kusmaktan perişan olmuştum
sserumlarla ayakta duruyordum
Ama sonuç 3.ay bitince rutin kontrole gidince bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrenmiştik
Ama bir arkadaşım da 9ay bulantı nedir bilmeden çok şükür bebeğini sağlıklı dünyaya getirdi
Aynı zamanda dr um ilk 3 ay sadece kritik dönemdir ama gebelikte 9 ay boyunca risk devam eder demişti
Bu yüzden belirtileri boşverin hamile olmanın mutluluğunu yaşayın taze anne adayları ♥♥♥
Kızlar aranızda son adet tarihi 8 ekim olup kesenin içinde bebeği gören var mı? benim kesem gözüküyor ama bebek hala gözükmedi çok endişeleniyorum ((
Ayy bende cok zorlniyorum o ilaci icerken canım yaa :)kızlar ssk doktoru folik asit vermişti dün bitti özeldeki doktorum değiştirip decavit diye vitamin verdi ama o kadar büyükkü içemedim bugün.
dualarım sizinle canımMerhaba hanimlar..
bugun ben cok zor bi gun gecirdim.. 8 haftalik olduk.. sabah uyandigimda kanamam vardi.. oyle leke filan degil, bildigin adet gibi kanama.. cok korktum.. hemen doktorumu aradim.. hastaneye gel bende geliyorum dedi.. ultrasonla bakti.. cok sukur bebegim duruyor kalbide pit pit atiyor.. doktorum progestan ignesi yaptirdi ve ilacini yazdi... butun gun yatacaksin dinlemeceksin dedi.. 4 yasinda kizim var, butun gun yatmam ne mumkun.. ama elimden geldigince dinleniyorum.. kanamam durdu cok sukur, insallah tekrar olmaz.. dua edin bizim icin
aminnallah sizede nasip etsin insallah en kisa zamanda