2015 Temmuz Anneleri

benimde düşüğüm var bende clexane 0.4 kullanıyorum hergun sabah aksam

Kizlar sunu yiyorum kizim olacak oglum olacak diye dusunmeyin.Hic belli olmuyor.Oglumda yedigim.mandalinanin hesabi yoktu basladim mi da birakamazdim.Tatli yesem de agzimin ici zehir gibi olurdu..Simdi de bir oglum oldugu icin tabi kizim olsun isterim ama bana yine erkek gibi geliyor nedense.Esim de kiz diyor.Hayirlisi olsun artik

evt bencede hic ozenilecek bir sey degil. benimde ilk cocugumda bir bucuk ayda baslamisti ve hic bitmemisti . gece gunduz cikartmistim hic birsey yiyememistim . sonuc 32.haftada 53 kiloyla dogum yaptim. allaha sukur ki kizim cok saglikli dogdu .. bu sefer bulantilar yine basliycak diye korkuyorum

kızlar ssk doktoru folik asit vermişti dün bitti özeldeki doktorum değiştirip decavit diye vitamin verdi ama o kadar büyükkü içemedim bugün.

kızlar ssk doktoru folik asit vermişti dün bitti özeldeki doktorum değiştirip decavit diye vitamin verdi ama o kadar büyükkü içemedim bugün.
evt aile hekimimde bana ayni ilaci verdi zayifsin biraz daha vitamin destegi iyi olur dedi. icinde folikte varmis. bende zor iciyorum . mecbur

Hayırlı olsun canım Bakalım benim ilk muayenemde cumartesi günü 2 gün kaldı heyecanlıyım
evt ya cok heyecanli ikinci cocugum olmasina ragmen cok heyecanlandim oyleki 10:40taki randevuya 8:45 te gittim belki daha erken girerim diye . ama nerdee saatim gelmeden giremedim susak gibi iki saat bekledim orada

Benim keyfim gayet yerinde üstelik bir yanlışın var ben başka doktora gideceğim gibi bir yazı yazmadım istersen geri dön oku başka bir kişinin yazdığıyla karıştırdın sanırım.Ben forumlardan okuduklarıma değil bilimsel makalelere yayınlara bakarım gerisi bilgi kirliliği.

merhaba ben de aranıza yeni katıldım 2,5 yaşında bir kızım var 2012 haziran annesi olacakken Kızım total plesanta previadan dolayı 1 ay erken alınmak zorunda kaldığı için mayıs 2012 annesi oldum şimdi İnşallah Allah nasip ederse 2015 temmuz annesi olacağım inşallah herşey yolunda gider.

Hoşgeldin inş canım herşey yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…