- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.321
Canım geçmiş olsun.Benimde iki düşüğüm var ama hiç çocuğum yok.Sen bize göre daha kısmetlisinBende de kan pıhtılaşması var,clexane 0.4 kullanıyorum.Ben ve tüm hamile arkadaşlarım inşaAllah bu sefer hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı alırız kucağımıza.
Birde bir şey dikkatimi çekti temmuz anneleri topiğinde düşüksüz hiç anne adayı yok sanırım.[/Q UOTE] benimde düsügüm var aynı sekil bende clexane 0.4 kullanıyorum sabah aksam hergun
rasiba kendini fazla yorma canını sıkmak istemem ama allah korusun düşük olmasın yat uzat ayaklarını dinlenmene bak ve doktoruna bunu danış
benimde düşüğüm var bende clexane 0.4 kullanıyorum hergun sabah aksamCanım geçmiş olsun.Benimde iki düşüğüm var ama hiç çocuğum yok.Sen bize göre daha kısmetlisinBende de kan pıhtılaşması var,clexane 0.4 kullanıyorum.Ben ve tüm hamile arkadaşlarım inşaAllah bu sefer hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı alırız kucağımıza.
Birde bir şey dikkatimi çekti temmuz anneleri topiğinde düşüksüz hiç anne adayı yok sanırım.
heyecandanstrestenmi bilmiyorum ama benimde uyku problemim var cnm . eskiden yastığa 5 parmak kala uyurdum şimdi yatakda dön dön uyuyamıyorum , gece 10 kere uyanıyorum . garip duygular içindeyim.
Canım çok geçmiş olsun.Rabbimin izniyle bu sefer her şey güzel olacak yavrularımızı hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alacağız inşaAllah.benimde düşüğüm var bende clexane 0.4 kullanıyorum hergun sabah aksam
evt bencede hic ozenilecek bir sey degil. benimde ilk cocugumda bir bucuk ayda baslamisti ve hic bitmemisti . gece gunduz cikartmistim hic birsey yiyememistim . sonuc 32.haftada 53 kiloyla dogum yaptim. allaha sukur ki kizim cok saglikli dogdu .. bu sefer bulantilar yine basliycak diye korkuyorumBulantim olsun diye ozenenler mi var :) Amann sakin o oyle ozenilecek bir sey degil.Benim simdilik yok ama oglumda ikinci ayda baslamisti.Cok uzun degildi dorduncu ayda gecmisti.Sogandan cok fazla tiksinmistim ben.Yemek yapamadim iki ay kokudan.Ayni donem hamile olan akrabam tam dokuz ay cekti hastanelerde kaldi serum takildi kac kez hicbisey yiyemedigi icin..Aslinda bu durumlarin hepsinin psikolojik oldugunu nasil gececegini dusunursen oyle gectigini okumustum.Ins.cpk agir durumlarla.karsilasmayiz
Hayırlı olsun canımbugun ilk muayeneye gittim keseyi gorduk 6mm imis . bir sorun yok simdilik iraz rahatladim
evt aile hekimimde bana ayni ilaci verdi zayifsin biraz daha vitamin destegi iyi olur dedi. icinde folikte varmis. bende zor iciyorum . mecburkızlar ssk doktoru folik asit vermişti dün bitti özeldeki doktorum değiştirip decavit diye vitamin verdi ama o kadar büyükkü içemedim bugün.
bugun ilk muayeneye gittim keseyi gorduk 6mm imis . bir sorun yok simdilik iraz rahatladim
evt ya cok heyecanli ikinci cocugum olmasina ragmen cok heyecanlandim oyleki 10:40taki randevuya 8:45 te gittim belki daha erken girerim diye . ama nerdee saatim gelmeden giremedim susak gibi iki saat bekledim oradaHayırlı olsun canımBakalım benim ilk muayenemde cumartesi günü 2 gün kaldı heyecanlıyım
insallah sagolasinbidahakine kalp atışınıda duyarsınız canım
doktora sorucam 2 ye bölüp içsem sakıncası olurmu diyeevt aile hekimimde bana ayni ilaci verdi zayifsin biraz daha vitamin destegi iyi olur dedi. icinde folikte varmis. bende zor iciyorum . mecbur
al bende de o kadarNe ekşi ne tatlı hiç bişey yemek istemiyorum
Senin nezaman başladı ? Benim 6. Haftadaal bende de o kadar
Hoşgeldin inş canım herşey yolunda gidermerhaba ben de aranıza yeni katıldım 2,5 yaşında bir kızım var 2012 haziran annesi olacakken Kızım total plesanta previadan dolayı 1 ay erken alınmak zorunda kaldığı için mayıs 2012 annesi oldum şimdi İnşallah Allah nasip ederse 2015 temmuz annesi olacağım inşallah herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?