• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

eşim biliyor birde annem oğluma bile söylemedik daha iş yerinde çok sıkıntı oluyor söylemek için sabırsızlanıyorum ama kendimi tutuyorum bi kalp atışlarını duyayım istiyorum
iyi yapıyosun canım aynen ben de işyerinde saklıyorum ve arkadaşlarımdan da :)

Kızlar ben salı günü tahlillerimi yaptirmistim. Ben tsh (tiroid) 5,76 çıkmış. Doktor hamilelikten olabilir dedi bir dahaki randevumda tekrar tahlil yapacak ama sorun olur mu bilemiyorum.

Bide sabah kalktigimdan beri belim ağrıyor. Bel ağrısı yaşayan var mı?

canım bel agrısı bendede var dün bide kasıklarım ağrıyo arada sırada araştırdım çok şiddetli deyilse korkulacak birşey yokmuş kalbini ferah tut benim gibi herseyi kafana takma inşaallah hepimiz sağlıkla alıcaz meleklerimizi kucağımıza:KK46::KK36:

kızlar merhaba ben de temmuz annesi olacağım inşallah :) dün doktora gittim kese gözüktü bir hafta sonrada kalp atışı için gideceğiz. Yalnız benden tahlil falan istemedi.

Bu tahliller ne için? Benden neden istemedi acaba kalp atışına baktıktan sonra mı tahlil yapacak?

banada tahlil vermekten gına geldi saglık ocagana gittinmi hemen kan idrar tahlili yaptı. ssk hastanesine gittim yine kan idrar aldı 3 sayfa test yaptı. şimdi özele başladım o da bir sürü test istedi kansızlık haricinde çok şükür bi sıkıntı yok..kontrol amaçlı rutin olarak yapılıyo

kızlar dünden beri sag tarafımda belimden kalçama dogru sanki kramp girmesi gibi yada tutulma bıçak saplanması gibi agrı var

6. Haftada başladı benim :KK43:
Hemen doktora danış enfeksiyon önemli canım
daha duzenli gidecegim doktora gitmedim ama bi kadin dogum uzmanina gorundum ampisina ve her zaman kullandigim phyloseptly verdi ama hala kullanmakta kararsizim korkuyorum bebise bisey olcak diye ama haklisiniz enfeksiyon daha koyu bisey :(

rasiba kendini fazla yorma canını sıkmak istemem ama allah korusun düşük olmasın yat uzat ayaklarını dinlenmene bak ve doktoruna bunu danış

uyku problemi heyecandan sanirim sabah namazina cok zor uyanirdim simdi alarm calmadan uyaniyorum sonra cok zor uyuyorum bebekler dunyamizi degistirmeye basladi bile :)

Hayırlı olsun canım darısı bana ve henüz kalp atışlarını duymamış hamişlere.MaşaAllah bebişine:nazar:

Hayırlı olsun canım,bu tahliller annede sorun olup olmadığını anlamak için önlem amaçlı yapılıyor.Kalp atışından sonra isteyebilir.Bazı doktorlar o zamanlarda istiyor.

Senin mesajını okuyunca ağzım sulandı :KK48: Ekşi yemek istiyorum hep,mandalina,limon yiyorum,zaten kan pıhtılaşmasıda var limon kanı sulandırıyor iyi oluyor.Birde 2 gündür kısır yapıp yiyorum ara öğünümde,canım kısır istiyor sürekli :KK48:
ayşeler geliyor demek :) :anneadayı: kızımda da limonlu yerdim sürekli :)

evet gercektende oyle ne cok dusuk yasayan troidi olan kan pihtilasmasi olan var.Zorlu bi surecten gectik geciyoruz.Hediyemiz saglikli omurlu evlarlar olacak insallah :KK66:

beni cok iyi anlarsin o zaman :)
basit bir atesi bile en kotusune yordugum zamanlar oldu.
simdi yine kalp atisiydi kipirdamasiydi yok gelisimiydi diyerek gecicek zaman.aman saglik versin Allahim kuzularada katlanirizda atlatirizda insallah...
amin cnm inş. evet çok iyi anlıyorum seni , kızımın bayadır süren öksürüğü var , bugün yine doktora getirdim , ciğer filmi birde kan testi istedi , hamileyim rontgen odasına giremem diye döndüm geldim , kızım benden başkasıyla durmaz biliyorum .

bende ekşiye bayılıyorum ama normaldede yerim hamilelikte sadece dozunu ayarlıyoamıyorum :oops: yedikçe yiyesim geliyo ben kız hissediyorum eşim erkek diyo bakalım eli ayagı düzgün olsunda önemi yok hiç bişeyin :)

Kimsenin keyfi olarak ultrasona girme durumu yok zaten.Yok zararlı yok radyasyon yayıyor diye bilip bilmeden yazıp insanların kafasını karıştıran insanlara tahammülüm yok .[/QUOT ben arastirdigim ögrendigim supheli bir durum oldugu icin ve sende bugun ultrasona girdim tam gorunmedi yarin baska doktora gidip tekrarmi baktirsam dedigin icin bekle bir daha ki kontrolunde yine girersin üst üste girme diye söyledim. yoksa bana ne istersen evine ultrason cihazi al hergun bak. sanki herkes yuzde yuz emin oldugu seyimi soyluyor burda . ben ogrendigimi seyi yazdim herkesde cocuk degilki arastiri. bu tahammulsuzluk nedir .hamilelik senin sinirlerini fena bozmus . senden baska herkes beni dogru anlamis .

Kızlar ben salı günü tahlillerimi yaptirmistim. Ben tsh (tiroid) 5,76 çıkmış. Doktor hamilelikten olabilir dedi bir dahaki randevumda tekrar tahlil yapacak ama sorun olur mu bilemiyorum.

Bide sabah kalktigimdan beri belim ağrıyor. Bel ağrısı yaşayan var mı?
Canım benimde belim ağrıyor.Herkeste farklı olabilir yaşananlar ama bende kasık,bel ve göğüs ağrısı birde ekşi yeme isteği oluyor :kk77: Ağrılara çok takılma canım tadını çıkar :anneadayı:

uyku problemi heyecandan sanirim sabah namazina cok zor uyanirdim simdi alarm calmadan uyaniyorum sonra cok zor uyuyorum bebekler dunyamizi degistirmeye basladi bile :)
Aynen öyleyim kolay uyanıyorum zor uyuyorum :)

Kizlar biz birazdan kontrole gitcez bebisimle buluscaz insallah ☺cok heyecanliyim :D
Hadi bakalım canım güzel haberlerle gel inşaAllah :nazar:
ayşeler geliyor demek :) :anneadayı: kızımda da limonlu yerdim sürekli :)
Olabilir canım hayırlısıyla sağlıklı olsunlarda:KK48: Çorba içiyorum küçücük kaseye yarım limon sıkıyorum :KK48:

ben arastirdigim ogrendigim supheli bir durum oldugu icin sende bugun ultrasona girdim tam gorunmedi yarin baska doktora gidip tekrarmi baktirsam dedigin icin soyledim
üst uste girme diye..yoksa banane istersen evine ultrason cihazi al hergun bak.sanki bu forumda herkes yuzde yuz bildiklerinimi soyluyor. herkes jinekolog mu.herkes okur arastirir cocuk degilki kimse. bu tahammulsuzluk nedir boyle . biraz saygili olun baskalarinin fikrine arastirmasina . inanip inanmamak sana kalmis.

Back