• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bulantim olsun diye ozenenler mi var :) Amann sakin o oyle ozenilecek bir sey degil.Benim simdilik yok ama oglumda ikinci ayda baslamisti.Cok uzun degildi dorduncu ayda gecmisti.Sogandan cok fazla tiksinmistim ben.Yemek yapamadim iki ay kokudan.Ayni donem hamile olan akrabam tam dokuz ay cekti hastanelerde kaldi serum takildi kac kez hicbisey yiyemedigi icin..Aslinda bu durumlarin hepsinin psikolojik oldugunu nasil gececegini dusunursen oyle gectigini okumustum.Ins.cpk agir durumlarla.karsilasmayiz

Bebeğimin kalp atışını gördüm :) Çok şeker büyümüş benim tırtılım 1 cm olmuş hatta çok iyi büyümüş dedi doktor 1-2 gün önden gidiyor çok şükür.Testleri tekrarlıyoruz ayrıca yeni tahlillerde istedi.Bir kaç arkadaş sormuştu hangi tahliller isteniyor diye.Hemogram,TİT,demir ferritin,vit,b12,fT4,TORCH (Toxo Tg M,G; Ruzella Ig,M; CMV İg G ve M),Akş,Tdbk,T2H

Herkese Günaydın =) Ben de 2015 temmuz annesiyim..Dün doktora gittim sonunda bebişimin kalp atışlarını duydum:mad:..hala inanamıyorum...12.haftaya girene kdr çok dikkat etmemi söyledi doktor.Sadece folik asit alıyorum..Hala hiç mide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi halsizlik hiç bir belirti yokk :nazar: hep yaz annesi olmak istedim vee Allah gönlüme göre verdi..Allah herkese nasip etsin bu duyguyu,aşkıı...

inşallah hayırlısı ile dünyaya gelirler. banada 12 hafta çok önemli dedi. ssk doktoru folik asit vermişti özel hastane doktoru onu decavit diye vitamin ilacına çevirdi

Merhaba kızlar.. Gebe olduğumu ilk öğrendiğim andan beri ne mide bulantım var ne başka belirti. Lakin bunun sebebi belirtilerin tahmini 8. haftadan sonra hormon dengesi ile ilgisi varmış. peki öncesinde bu belirtileri yaşayanlar psikolojik mi yaşıyor ya da o 8. haftaya daha mı erken girmiş oluyor.. kafam çok karışık :110:

beeeeeeeeeen :63::63::63::63:sadece kuru ekmek yiyesim var:KK43:yaptığım hiçbir yemeğe tahammül edemiyorum:KK43:

kızlar merhaba ben de temmuz annesi olacağım inşallah :) dün doktora gittim kese gözüktü bir hafta sonrada kalp atışı için gideceğiz. Yalnız benden tahlil falan istemedi.

Bu tahliller ne için? Benden neden istemedi acaba kalp atışına baktıktan sonra mı tahlil yapacak?

Canım geçmiş olsun.Benimde iki düşüğüm var ama hiç çocuğum yok.Sen bize göre daha kısmetlisin:nazar:Bende de kan pıhtılaşması var,clexane 0.4 kullanıyorum.Ben ve tüm hamile arkadaşlarım inşaAllah bu sefer hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı alırız kucağımıza.
Birde bir şey dikkatimi çekti temmuz anneleri topiğinde düşüksüz hiç anne adayı yok sanırım.

evet gercektende oyle ne cok dusuk yasayan troidi olan kan pihtilasmasi olan var.Zorlu bi surecten gectik geciyoruz.Hediyemiz saglikli omurlu evlarlar olacak insallah ;)

günaydın te

merhaba cnm yazdıklarını gülümseyerek okudum :) bende aynı durumdayım . 2 düşüğüm var bir erken doğum 34 haftalık kaybettim , şimdi 4 yaşında şükür bir kızım var , yine hamileyim ama o stres hiç bitmiyor psikopata bağlıyor insan :)

beni cok iyi anlarsin o zaman :)
basit bir atesi bile en kotusune yordugum zamanlar oldu.
simdi yine kalp atisiydi kipirdamasiydi yok gelisimiydi diyerek gecicek zaman.aman saglik versin Allahim kuzularada katlanirizda atlatirizda insallah...

Merhaba kızlar.. Gebe olduğumu ilk öğrendiğim andan beri ne mide bulantım var ne başka belirti. Lakin bunun sebebi belirtilerin tahmini 8. haftadan sonra hormon dengesi ile ilgisi varmış. peki öncesinde bu belirtileri yaşayanlar psikolojik mi yaşıyor ya da o 8. haftaya daha mı erken girmiş oluyor.. kafam çok karışık :110:
gebelikten gebeliğe farkediyor canım ilk gebeliğimde hiç aşermem olmadı çok iyi hissediyordum kendimi uyku sorunum da olmazdı ikinci ve üçüncü gebeliklerimde sürekli uyuyup uyandığımda da kusuyordum özellikle üçüncüde dokuz ay kustum teravi namazında secdeye çıkardım hiç eğilemezdim bu dördüncü sürekli bağıra bağıra kusuyorum apartman inliyo:KK43::KK43:

birbirimize çok dua edelim müslümanın müslümana gıyabında yaptığı dualar kabul olrmuş.Rabbim hepimizi sağlıkla evlatlarımıza kavuştursun bir daha aynı acıları yaşatmasın:KK43::KK43::KK43:
evet gercektende oyle ne cok dusuk yasayan troidi olan kan pihtilasmasi olan var.Zorlu bi surecten gectik geciyoruz.Hediyemiz saglikli omurlu evlarlar olacak insallah :KK66:

beni cok iyi anlarsin o zaman :)
basit bir atesi bile en kotusune yordugum zamanlar oldu.
simdi yine kalp atisiydi kipirdamasiydi yok gelisimiydi diyerek gecicek zaman.aman saglik versin Allahim kuzularada katlanirizda atlatirizda insallah...

Bebeğimin kalp atışını gördüm :) Çok şeker büyümüş benim tırtılım 1 cm olmuş hatta çok iyi büyümüş dedi doktor 1-2 gün önden gidiyor çok şükür.Testleri tekrarlıyoruz ayrıca yeni tahlillerde istedi.Bir kaç arkadaş sormuştu hangi tahliller isteniyor diye.Hemogram,TİT,demir ferritin,vit,b12,fT4,TORCH (Toxo Tg M,G; Ruzella Ig,M; CMV İg G ve M),Akş,Tdbk,T2H
Hayırlı olsun canım darısı bana ve henüz kalp atışlarını duymamış hamişlere.MaşaAllah bebişine:nazar:
kızlar merhaba ben de temmuz annesi olacağım inşallah :) dün doktora gittim kese gözüktü bir hafta sonrada kalp atışı için gideceğiz. Yalnız benden tahlil falan istemedi.

Bu tahliller ne için? Benden neden istemedi acaba kalp atışına baktıktan sonra mı tahlil yapacak?
Hayırlı olsun canım,bu tahliller annede sorun olup olmadığını anlamak için önlem amaçlı yapılıyor.Kalp atışından sonra isteyebilir.Bazı doktorlar o zamanlarda istiyor.
mandalinaaa :) ya mandalinayı çok yiyen biri değildim şimdii miss gibi kokuyorr sanki ekşi ekşi :)
Senin mesajını okuyunca ağzım sulandı :KK48: Ekşi yemek istiyorum hep,mandalina,limon yiyorum,zaten kan pıhtılaşmasıda var limon kanı sulandırıyor iyi oluyor.Birde 2 gündür kısır yapıp yiyorum ara öğünümde,canım kısır istiyor sürekli :KK48:

Hayırlı olsun canım darısı bana ve henüz kalp atışlarını duymamış hamişlere.MaşaAllah bebişine:nazar:

Hayırlı olsun canım,bu tahliller annede sorun olup olmadığını anlamak için önlem amaçlı yapılıyor.Kalp atışından sonra isteyebilir.Bazı doktorlar o zamanlarda istiyor.

Senin mesajını okuyunca ağzım sulandı :KK48: Ekşi yemek istiyorum hep,mandalina,limon yiyorum,zaten kan pıhtılaşmasıda var limon kanı sulandırıyor iyi oluyor.Birde 2 gündür kısır yapıp yiyorum ara öğünümde,canım kısır istiyor sürekli :KK48:[/QUOTE
Ay kızlarr susun ya işteyim canımı çektirmeyin kısır diyipte ağzım sulandı valla :KK53:

Canım geçmiş olsun.Benimde iki düşüğüm var ama hiç çocuğum yok.Sen bize göre daha kısmetlisin:nazar:Bende de kan pıhtılaşması var,clexane 0.4 kullanıyorum.Ben ve tüm hamile arkadaşlarım inşaAllah bu sefer hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı alırız kucağımıza.
Birde bir şey dikkatimi çekti temmuz anneleri topiğinde düşüksüz hiç anne adayı yok sanırım.
Ben varım inşallah problem yaşamam...

gebelikten gebeliğe farkediyor canım ilk gebeliğimde hiç aşermem olmadı çok iyi hissediyordum kendimi uyku sorunum da olmazdı ikinci ve üçüncü gebeliklerimde sürekli uyuyup uyandığımda da kusuyordum özellikle üçüncüde dokuz ay kustum teravi namazında secdeye çıkardım hiç eğilemezdim bu dördüncü sürekli bağıra bağıra kusuyorum apartman inliyo:KK43::KK43:
Ayy Allah yardımcınız olsun... :110:Allah kolaylık versin..

İnşallah buradaki herkes sağlıcakla alır bebeğini kucağına... Benim korkum rahmimde perde var. Erken doğum olayından çok korkuyorum. İnşallah bebeğim zamanında gelir

Ben varım inşallah problem yaşamam...

almila000 seninle aynı gidiyoruz benimde hiç düşüğüm yok inşallah olmazda ill bebişim olucak nasipse :nazar::nazar::nazar:

MaşaAllah kızlar size:nazar:İnşaAllah sorunsuz hayırlısıyla sağlıkla evlatlarınızı alırsınız kucağınıza.İnşaAllah bu sefer bizlerde sorunsuz hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı alırız kucağımıza.

Back