- 19 Şubat 2013
- 835
- 293
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.301
iyi yapıyosun canım aynen ben de işyerinde saklıyorum ve arkadaşlarımdan da :)eşim biliyor birde annem oğluma bile söylemedik daha iş yerinde çok sıkıntı oluyor söylemek için sabırsızlanıyorum ama kendimi tutuyorum bi kalp atışlarını duyayım istiyorum
amin canımİnşallah buradaki herkes sağlıcakla alır bebeğini kucağına... Benim korkum rahmimde perde var. Erken doğum olayından çok korkuyorum. İnşallah bebeğim zamanında gelir
kızlar merhaba ben de temmuz annesi olacağım inşallah :) dün doktora gittim kese gözüktü bir hafta sonrada kalp atışı için gideceğiz. Yalnız benden tahlil falan istemedi.
Bu tahliller ne için? Benden neden istemedi acaba kalp atışına baktıktan sonra mı tahlil yapacak?
daha duzenli gidecegim doktora gitmedim ama bi kadin dogum uzmanina gorundum ampisina ve her zaman kullandigim phyloseptly verdi ama hala kullanmakta kararsizim korkuyorum bebise bisey olcak diye ama haklisiniz enfeksiyon daha koyu bisey6. Haftada başladı benim
Hemen doktora danış enfeksiyon önemli canım
ayşeler geliyor demek :)Hayırlı olsun canım darısı bana ve henüz kalp atışlarını duymamış hamişlere.MaşaAllah bebişine
Hayırlı olsun canım,bu tahliller annede sorun olup olmadığını anlamak için önlem amaçlı yapılıyor.Kalp atışından sonra isteyebilir.Bazı doktorlar o zamanlarda istiyor.
Senin mesajını okuyunca ağzım sulandıEkşi yemek istiyorum hep,mandalina,limon yiyorum,zaten kan pıhtılaşmasıda var limon kanı sulandırıyor iyi oluyor.Birde 2 gündür kısır yapıp yiyorum ara öğünümde,canım kısır istiyor sürekli
amin cnm inş. evet çok iyi anlıyorum seni , kızımın bayadır süren öksürüğü var , bugün yine doktora getirdim , ciğer filmi birde kan testi istedi , hamileyim rontgen odasına giremem diye döndüm geldim , kızım benden başkasıyla durmaz biliyorum .evet gercektende oyle ne cok dusuk yasayan troidi olan kan pihtilasmasi olan var.Zorlu bi surecten gectik geciyoruz.Hediyemiz saglikli omurlu evlarlar olacak insallah
beni cok iyi anlarsin o zaman :)
basit bir atesi bile en kotusune yordugum zamanlar oldu.
simdi yine kalp atisiydi kipirdamasiydi yok gelisimiydi diyerek gecicek zaman.aman saglik versin Allahim kuzularada katlanirizda atlatirizda insallah...
ayşeler geliyor demek :)kızımda da limonlu yerdim sürekli :)
Kizlar biz birazdan kontrole gitcez bebisimle buluscaz insallah ☺cok heyecanliyim
Kimsenin keyfi olarak ultrasona girme durumu yok zaten.Yok zararlı yok radyasyon yayıyor diye bilip bilmeden yazıp insanların kafasını karıştıran insanlara tahammülüm yok .[/QUOT ben arastirdigim ögrendigim supheli bir durum oldugu icin ve sende bugun ultrasona girdim tam gorunmedi yarin baska doktora gidip tekrarmi baktirsam dedigin icin bekle bir daha ki kontrolunde yine girersin üst üste girme diye söyledim. yoksa bana ne istersen evine ultrason cihazi al hergun bak. sanki herkes yuzde yuz emin oldugu seyimi soyluyor burda . ben ogrendigimi seyi yazdim herkesde cocuk degilki arastiri. bu tahammulsuzluk nedir .hamilelik senin sinirlerini fena bozmus . senden baska herkes beni dogru anlamis .
Canım benimde belim ağrıyor.Herkeste farklı olabilir yaşananlar ama bende kasık,bel ve göğüs ağrısı birde ekşi yeme isteği oluyorKızlar ben salı günü tahlillerimi yaptirmistim. Ben tsh (tiroid) 5,76 çıkmış. Doktor hamilelikten olabilir dedi bir dahaki randevumda tekrar tahlil yapacak ama sorun olur mu bilemiyorum.
Bide sabah kalktigimdan beri belim ağrıyor. Bel ağrısı yaşayan var mı?
Aynen öyleyim kolay uyanıyorum zor uyuyorum :)uyku problemi heyecandan sanirim sabah namazina cok zor uyanirdim simdi alarm calmadan uyaniyorum sonra cok zor uyuyorum bebekler dunyamizi degistirmeye basladi bile :)
Hadi bakalım canım güzel haberlerle gel inşaAllahKizlar biz birazdan kontrole gitcez bebisimle buluscaz insallah ☺cok heyecanliyim
Olabilir canım hayırlısıyla sağlıklı olsunlardaayşeler geliyor demek :)kızımda da limonlu yerdim sürekli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?