• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

ne olduguna ne olmadigina dair ne senin elinde ne benim elimde 100% bir kanit tabiki yok. ama bir cok yerde ve doktorlardan gerekmedikce girilmemesi öneriliyor. kimseyi daha fazla sitrese sokmak gibi bir amacim yok sadece keyfi girilmemesi gerektigini soyledim onlem olarak. luzumluysa zaten doktor soyler. bence sen fazla stres yapmissin konuyu tartismaya cevirmene gerek yok şişşt sakin sakin
Kimsenin keyfi olarak ultrasona girme durumu yok zaten.Yok zararlı yok radyasyon yayıyor diye bilip bilmeden yazıp insanların kafasını karıştıran insanlara tahammülüm yok .

günaydın sevgili anne adayları...dün doktora gittik sonunda ...kesemizi gördük 5+2 haftalıkmış...daha henüz içinde bebiş gözükmedi 15 gün sonra gel bakalım dedi kalp atışlarınıda görebiliriz o zman dedi ...bu 15 gün nasıl gecicek yaww

günaydın sevgili anne adayları...dün doktora gittik sonunda ...kesemizi gördük 5+2 haftalıkmış...daha henüz içinde bebiş gözükmedi 15 gün sonra gel bakalım dedi kalp atışlarınıda görebiliriz o zman dedi ...bu 15 gün nasıl gecicek yaww
ayni seyleri soyledi bana da.5+2dedi kalp atisi icin iki hafta sonra gel dedi ama nasil gecicek onu bilemiyorum tabi.

arkadaşım hergün bile balık yiyebilecek olan ben ismine tahammülüm yok.şuan herşey yiyorum çok şükür mide bulantımda yok ama balık öö oldu valla.senin nasıl aşerme bulantı varmı

bende senin gibiydim haftanın 7 günü yesem hayır demezdim eşim şaşkınlık içinde bende öyle en güzel zamanda yiyemiyorum :( benimde bir haftadır bulantım var. İlk kez bugün kustum inşallah hemen geçer. :( aşerme yok ama tatlı sevdiğim için tatlıya devam.

günaydın sevgili annişler:KK54:sizle bşy sormak istiyorum doktora ilk gittiğinizde neler yapılıyor hangi testler tahliller isteniyor? sadece ultrasonla mı bakılıyor yoksa alttan muayene de yapıyorlar mı? haftaya doktor randevum var da merak içindeyim:KK64:

gecmiste dusuk hikayesi olan bizlere daha mi zor geciyo zaman ne :) heleki iki taneyse o dusuk daha zor sanirim.gerci ben iki dusugu kizimdan once yasadim 2.5 yasinda bir kizim var ama o evham olayini hic atamiyo insan sanirim :)

Merhaba hanimlar. Bu dördüncü hamileligim 2012 dogumlu bir kizim var sonrasinda 2 dusugum var. Birinde pihtilasma cikti. Su anda kan sulandirici igne coraspin ve progestan jel kullaniyorum. 2 dusukten sonra beta hcg yi takibe almistik iki gunde bir kan veriyordum sonucum guzel artti en son cuma kan verdim beta hcg degerim 5774 cikmisti. Doktorum cuma muayene etti deger cok guzel artiyor dedi ayrica keseyide gorduk. Artik test yaptirma dedi 26 kasima randevu verdi. Ama ben dayanamadim bugun yine kan verdim degerim 12337 cikti ama artis %60 degil bugun benim hesaplarima gore 16000 lerde cikmaliydi. Cok tedirgin oldum. Gelişimi yinemi duruyor diye dusunuyorum. Varmi aranizda dusukten sonra degerini takibe alan ve 5+3 de beta hcg degeriniz kaç cikti fikir verin lutfeen cok tedirginim :KK43:(
Canim benimde iki dusugum var ve kan pihtilasmasi cikti.Clexane 0.4 kullaniyorum.Bu kadar evham yapmamalisin bebisin etkilenir.Ben iki kere test yaptirdim o kadar.Degerin guzel artmis belli bir rakamdan sonra tam iki kati artmiyor zaten.Hayirli olsun :)
Kasigim ve belim cok agriyor korkuyorum :KK43:
Canim bende de ara ara agri oluyor.Bebek yerlesiyordur annesi.
Ve ben stresliyim galiba iki haftadır yani gebeliğimi Öğreneli sabaha karşı uyanıp oturuyorum oysa gece okadar yorgun oluyorum ki ama uyuyamıyorum ve bu durumun bir sebebi daha hamileliğimi gizli tutmam kalp atışlarını duyunca Söyleyeyim diyorum.,
Aksam yataga gidene kadar bayiliorum,yataga yatinca uykum kaciyor.Neyse zar zor uyuyorum,sabaha karsi uyaniyorum yine gozler fal tasi gibi acik :-) Ama aksam oluncada o kanepeden otekine bayiliyorum,basimi kaldiramiyorum :-)
Günaydın güzel annecikler:))
Gunaydin guzel annecik :KK68:

gecmiste dusuk hikayesi olan bizlere daha mi zor geciyo zaman ne :) heleki iki taneyse o dusuk daha zor sanirim.gerci ben iki dusugu kizimdan once yasadim 2.5 yasinda bir kizim var ama o evham olayini hic atamiyo insan sanirim :)
canım benim de 2 düşüğüm var ve hiç çocuğum yok malesef.Sanırım senden biraz daha kötü durumdayım.Günümüzde düşük geçmişi olmayan bayan çok az nedense.Havadan mıdır?Sudan mıdır?Yediğimiz içtiğimizden midir?...RAbbim hayır etsin sonumuzu inşallah tüm anne adaylarının ve anne olmak isteyenlerin...

Herkese Günaydın =) Ben de 2015 temmuz annesiyim..Dün doktora gittim sonunda bebişimin kalp atışlarını duydum:mad:..hala inanamıyorum...12.haftaya girene kdr çok dikkat etmemi söyledi doktor.Sadece folik asit alıyorum..Hala hiç mide bulantısı baş ağrısı baş dönmesi halsizlik hiç bir belirti yokk :nazar: hep yaz annesi olmak istedim vee Allah gönlüme göre verdi..Allah herkese nasip etsin bu duyguyu,aşkıı...

canım benim de 2 düşüğüm var ve hiç çocuğum yok malesef.Sanırım senden biraz daha kötü durumdayım.Günümüzde düşük geçmişi olmayan bayan çok az nedense.Havadan mıdır?Sudan mıdır?Yediğimiz içtiğimizden midir?...RAbbim hayır etsin sonumuzu inşallah tüm anne adaylarının ve anne olmak isteyenlerin...
amin canim.biliyorum senin dusuk hikayeni. ben kizimda clexane coraspin ve prednol kullandim.bide progestan. 35. haftada gebelik kolestazi yasadim hastanede falan yattim.ursofalk diye bir hapi gunde 6 adet kullanarak tamamladim gebeligimi.cok sukur dogdu kizim ama gel bana sor nasil gecti o zaman.ha bide sanmaki dogduktan sonra gecti :) film devam etti ediyor.bu defada ay niye hastalandi ,vay niye ateslendi ,yetmiyorum ,bakamiyorum ,yetersiz bi annemiyim; tribine giriyosun.zamanla biraz azaliyo sadece.
bak yine hamileyim filmi basa sardik :) Rabbime emanetiz hepimiz.

Canım geçmiş olsun.Benimde iki düşüğüm var ama hiç çocuğum yok.Sen bize göre daha kısmetlisin:nazar:Bende de kan pıhtılaşması var,clexane 0.4 kullanıyorum.Ben ve tüm hamile arkadaşlarım inşaAllah bu sefer hayırlısıyla sağlıkla evlatlarımızı alırız kucağımıza.
Birde bir şey dikkatimi çekti temmuz anneleri topiğinde düşüksüz hiç anne adayı yok sanırım.

merhaba temmuz annelerin nasipse bende temmuz annesi olucam çook mutluyum allahım tüm hamile kalmak isteyen kadınların kucaklarını boş bırakmasın inşaallah sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin ilk bebeğim olucak henüz 2,5 aylık evliyim çook heyecanlıyım :anneadayı::nazar::nazar::KK46:

günaydın te
amin canim.biliyorum senin dusuk hikayeni. ben kizimda clexane coraspin ve prednol kullandim.bide progestan. 35. haftada gebelik kolestazi yasadim hastanede falan yattim.ursofalk diye bir hapi gunde 6 adet kullanarak tamamladim gebeligimi.cok sukur dogdu kizim ama gel bana sor nasil gecti o zaman.ha bide sanmaki dogduktan sonra gecti :) film devam etti ediyor.bu defada ay niye hastalandi ,vay niye ateslendi ,yetmiyorum ,bakamiyorum ,yetersiz bi annemiyim; tribine giriyosun.zamanla biraz azaliyo sadece.
bak yine hamileyim filmi basa sardik :) Rabbime emanetiz hepimiz.
merhaba cnm yazdıklarını gülümseyerek okudum :) bende aynı durumdayım . 2 düşüğüm var bir erken doğum 34 haftalık kaybettim , şimdi 4 yaşında şükür bir kızım var , yine hamileyim ama o stres hiç bitmiyor psikopata bağlıyor insan :)

Ve ben stresliyim galiba iki haftadır yani gebeliğimi Öğreneli sabaha karşı uyanıp oturuyorum oysa gece okadar yorgun oluyorum ki ama uyuyamıyorum ve bu durumun bir sebebi daha hamileliğimi gizli tutmam kalp atışlarını duyunca Söyleyeyim diyorum.,
selam canım nasıl yani kimse bilmiyo mu ?

ben deeeee :/ kalbi durursa diye evhamlaniyorum, tiroidim 2.42 cikti artar mi diye korkuyorum, dun gece kabus gordum kanamam oluyordu durduramiyorlardi, ama iste sakinlesmek lazim nasil olacaksa ??? kalp atışından sonra risk %10 a düşüyormuş zaten, su uç ayı da bi bitirsek daha sakinleriz
aa bende rüya gördüm ya çok ilginçti hmde kanamam geldi güya kesesiyle birlikte düşmüş elime aldım kesenin içinde ufak birşey var kalbi atıyo hala kalbi atıyo dedim o anda durdu fln kabustu resmen ya.hele şu tirodi ögrendkten snra doktor korkuttu beni.inşallah sağ salim alcaz kucagımıza canım dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden

Back