2015 Temmuz Anneleri

merhaba kizlar ben de 4+3 teyim simdilik hic bulanti flan yok bulantisi olan arkafaslar ne zaman basladi soyleyebilir misniz? evde olsam sorun degil de calisiyorum cok stresliyim kotu gececek diye cok korkuyorum idrar yolu enfeksiyonuyla basladim agrim var ilac icmek istemiyorum napcam bilmiyorum

Aynen çok bulantılarım var ve tiksinti
Canım hadi gözün Aydın kalp atışlarını duymuşun :)

6. Haftada başladı benim
Hemen doktora danış enfeksiyon önemli canım

keşke :) yinede kalbinin atışını gördüm ya yetti tiroidden korkuyorum şimdide ya kalbi durursa diye endişeleniyorum çok evham yaptım sakinleşemiyorum bir türlü

keşke :) yinede kalbinin atışını gördüm ya yetti tiroidden korkuyorum şimdide ya kalbi durursa diye endişeleniyorum çok evham yaptım sakinleşemiyorum bir türlü

ben deeeee :/ kalbi durursa diye evhamlaniyorum, tiroidim 2.42 cikti artar mi diye korkuyorum, dun gece kabus gordum kanamam oluyordu durduramiyorlardi, ama iste sakinlesmek lazim nasil olacaksa ??? kalp atışından sonra risk %10 a düşüyormuş zaten, su uç ayı da bi bitirsek daha sakinleriz

ne

ne olduguna ne olmadigina dair ne senin elinde ne benim elimde 100% bir kanit tabiki yok. ama bir cok yerde ve doktorlardan gerekmedikce girilmemesi öneriliyor. kimseyi daha fazla sitrese sokmak gibi bir amacim yok sadece keyfi girilmemesi gerektigini soyledim onlem olarak. luzumluysa zaten doktor soyler. bence sen fazla stres yapmissin konuyu tartismaya cevirmene gerek yok şişşt sakin sakin

evt bende bu yaziyi okudum .ve ilk hamileligimde doktorumda düsük riskim oldugu icin sık girdigimi yoksa sürekli girilmemesi gerektigini bazen anne adaylarinin fazla heyecanli olduklarindan gereksiz yere girmekte israrci olduklarini soylemisti o yuzden dikkatli olunmasini söylemek istemistim

bende 4+6 haftalık hamileyim benimde midem bulanmıyor ama oğlumda da bulanmazdı, bence çok büyük bir şans, oğlumda bende idrar yolu enfeksiyonu oldum doktorum gebeler için olan suda eriyen bir tablet verdi tek kullanımlık munurol muydu neydi adı onu içtim hemen geçmişti , bence doktorunla görüş , enfeksiyonun önlenmesi lazım.

Ya kizlar benim bgn kahverengi akintim basladi. Cok korkuyorum. Umarim kotu bisey olmaz. Bu problemi olan var mi ? Allah korusun..

benim gecen hafta adete bir gün kala kahverengi akıntı geldi kasıklarımda da ağrı biraz şiddetli oldu ama az az geldi 3 günde bitti , miktarı çok fazla ve dayanamayacağın bir ağrı olursa hemen doktorunu ara ama azsa yat dinlen bence.

Ya kizlar benim bgn kahverengi akintim basladi. Cok korkuyorum. Umarim kotu bisey olmaz. Bu problemi olan var mi ? Allah korusun..
Aynen bende de var bu durum korma bence oğlumada da çok olmuştu bişey çıkmadı umarım sende de çıkmaz

Ve ben stresliyim galiba iki haftadır yani gebeliğimi Öğreneli sabaha karşı uyanıp oturuyorum oysa gece okadar yorgun oluyorum ki ama uyuyamıyorum ve bu durumun bir sebebi daha hamileliğimi gizli tutmam kalp atışlarını duyunca Söyleyeyim diyorum.,

Günaydın herkese,

Midesi bulananları okudum ve çoook kıskandim. Keşke benimde bulansa böylece herşeyin yolunda gittiğinin işareti olsa. Uyku dışında pek bir belirtim yok, onada vücudum alışıyo sanırım artık eskisi kadar uyuklamıyorum :/ Gün içinde göğüslerim falan sızlayınca canım acıyınca mutlu oluyorum... İlkinin kalbi durduğu için sanırım diken üstündeyim :/

strestenmi bilmiyorum ama benimde uyku problemim var cnm . eskiden yastığa 5 parmak kala uyurdum şimdi yatakda dön dön uyuyamıyorum , gece 10 kere uyanıyorum . garip duygular içindeyim.

günaydın cnm .. bulantı çekmek zor oluyor ama ana yüreği herşeye katlanmak istiyor :) kalbini ferah tut aklına kötü şeyler getirme cnm , hepsi aynı olmaz inş. :)

ilk defa duydum bu söylediğinizi, benim gibi sabredemeyenler için güzel bir bilgi :) bugün gecikmemin 3. günü yarına kadar sabredip test yapmayı düşünüyorum tabi eğer olmazsam.. dün ve bugün sürekli adet sancısı çekiyorum.. kasıklarımda ağrı var umudumu kaybediyorum o yüzden.. kendimi kandırmaya çalışıyorum bir yandan belkide bebeğim yerleşiyordur yerine hani aynı adet sancısı gibi oluyor ya o da.. hep hayırlısı deyip konuyu kapatmaya çalışıyorum.. size de çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.. Allah'a emanet olun..

Merhaba canim hosgeldin ben 4+4 te keseyi gormustum onuzdeki haftaya tekrar cagirdi doktorum. Ama kalp atışını duyarmiyiz bilmiyorum. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Amin hepimize nasip etsin inşallah. ben önümüzdeki hafta salı gününe randevu alacağım. 5+4 olucak . umarım görünür. sabırsızlıkla bekliyorum . sürekli acaba herşey yolunda mı diye tedirginlikte var. İnşallah gördüğümde rahatlayacağım .

Rica ederim :) Siz de Allah'a emanet olun. Umarım biran önce hayırlı haberlerinizi alırız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…