2015 Temmuz Anneleri

Merhaba hanimlar. Bu dördüncü hamileligim 2012 dogumlu bir kizim var sonrasinda 2 dusugum var. Birinde pihtilasma cikti. Su anda kan sulandirici igne coraspin ve progestan jel kullaniyorum. 2 dusukten sonra beta hcg yi takibe almistik iki gunde bir kan veriyordum sonucum guzel artti en son cuma kan verdim beta hcg degerim 5774 cikmisti. Doktorum cuma muayene etti deger cok guzel artiyor dedi ayrica keseyide gorduk. Artik test yaptirma dedi 26 kasima randevu verdi. Ama ben dayanamadim bugun yine kan verdim degerim 12337 cikti ama artis %60 degil bugun benim hesaplarima gore 16000 lerde cikmaliydi. Cok tedirgin oldum. Gelişimi yinemi duruyor diye dusunuyorum. Varmi aranizda dusukten sonra degerini takibe alan ve 5+3 de beta hcg degeriniz kaç cikti fikir verin lutfeen cok tedirginim (

İyi aksamlar kizlar.. Ben 4+5te gordum keseyi ilk olarak. 6+5te kalp atislari icin gidicem yani haftaya sali :) ay cok heyecanliyim gecmek bilmedi zaman :) ayrica 2. Veya 3. Gebeligi olan anneler hamilelikte yasananlardan dolayi cinsiyet tahminleriniz var mi? :) deneyimlisinizdir siz. Tabiki de Allah hayirlisini versin hepimize. Maksat sohbet olsun iste :)

Selam arkadaşlar.Bende 2010 aralik annesiyim.Simdi de inşallah temmuz annesi olcam hayirlisiyla.bizde bugün keseyi gördük 2 hafta sonra da kalp atisi için gitcez.

Herkes aynı stresi yaşıyor ve kimsenin moral bozmak icin birsey yazdığını dusunmuyorum. İngilizce forumlarda çoklukla bahsediliyor, kesin bilinen bir zarar yok ancak gereksiz yere yapılmasını önermiyorlar... Herkes okuduğu seyleri belki faydası olur diye paylaşıyor, ve benim doktorumda ultrasonu hep kısa tutuyor ve sebebinide bebeği yormamak olarak açıklıyor.

Bir de bu yaziyi buldum okumak isteyen olursa... Sonucta burda kadin dogum doktoru olan yoktur diye düşünüyorum, herkes herseyi once doktoruna danışmalı, gerisi bilgi paylasimi

http://www.ntvmsnbc.com/id/25215605/

ne güzel keseler görründü çoğunda kalp atışları bile duyuldu ben daha kendi doktoruma gidemedim üç kere test yaptırdım yarın ilk defa gidecem aslında 3 aralık a almıştım randevuyu ama hafif pembe kahve arası akıntım var benim gibi olan varmı yarın gitmeyi düşünüyorum

Kanama önemli canım yarın mutlaka görün dr a Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla inşaallah

Arkadaşlar iki gündür perişan bir haldeyim, nefes almak için bile ağzımı açamıyorum,midem berbat, bulantı yanma asit dolu sanki içi, su bile içemiyorum iyice hasta gibi oldum yerimden kalkamıyorum böyle olan var mı, varsa neler yapıyosunuz hep böyle mi sürer çok zor durumdayım ana yine de Allah ıma şükürler olsun çekmeye razıyım

cuma günü kontrole gidicem tahlil sonuçlarımla beraber acaba kalp atışlarını duyabilirmiyim? tarihimiz yakın olup duyan arkadaşlar ultrasonda mı yoksa alttan muayene de mi duydunuz?

Merhaba ben de aynı şeyleri yaşıyorum.Bir çok yemekten tiksindim kokulara dayanamıyorum dr a gittim bugün mide bulantısı için ilaç verdi.Kızıma hamileyken de aynı sıkıntıları yaşadım 4. ayda geçti biraz üzerine gittim çıkarsam da yedim.Ne kadar üzerine gitsen de bulantılar oluyor.Allah şifa versin bebişlerimiz bizimle önemlli olan bu doğduklarında bugünleri unutacağız.

cuma günü kontrole gidicem tahlil sonuçlarımla beraber acaba kalp atışlarını duyabilirmiyim? tarihimiz yakın olup duyan arkadaşlar ultrasonda mı yoksa alttan muayene de mi duydunuz?

2 gun var sizinle aramizda, ben cmt gittiğimde vajinal muayenede duydum kalp atışını insallah sizde duyarsınız

haklısın ama oğlumda da çok olmuştu her damlada doktora koştum çok şükür bişey çıkmadı yarın gitmeyi düşünüyorum ama çok hafif pembe bile denemez ve çok az çok endişeli değilim bir çok gebelikte olabiliyormuş..seninde kalp atışların hayırlı olsun canım sen benden baya öndesin.

Kimse canım sıkıldı ultrasona gireyim demiyor zaten doktoru anne adayına ne zaman girmesi gerektiğini söylüyor boş kuruntular yapmaya gerek yok.Siz Amerika'daki gibi 3 kere girin o zaman doğuma kadar arkadaşım.

Kızlar merhaba .. Ben 2013 haziran annesiyim. Sat ım 16 ekim. Az önce test yaptım ve pozitif çıktı..galiba ben de katıldım aranıza.. Bu arada liste var mı? İlk 5 sayfaya baktım göremedim. Benim gibi ikinciye hamile kaç kişi var merak ettim..

Sağol canım çok zor bir durummuş benim ilk hamileliğim tecrübesizlikte var tabi endişe korku heyecan stres hepsi bir arada, umarım geçer yoksa böyle dayanmak zor, ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz vakit geçirebiliyorum ama dediğin gibi yine de çok şükür bebeğime kavuşmak için çok bekledim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz:)

Ya kizlar benim bgn kahverengi akintim basladi. Cok korkuyorum. Umarim kotu bisey olmaz. Bu problemi olan var mi ? Allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…