- Konu Sahibi Hedef65tir
- #1.221
merhaba arkadaşlar,allah ızın verırse bende temmuz annesı olacağım.ınş hayırlı sağlıklı bır şekilde mınıklerımızı kucağımıza alırız..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım bununla ilgili bilimsel bir bilgi veri var mı elinde? Anne adayları zaten bu dönemde stresli o sebeple bilginiz olmadan akıl yürütmeyle birşeyler yazmayın lütfen ultrason 40 yıldan fazla bir zamandan beri uygulanıyor ve zararı olduğuna dair klinik bir çalışma yok.
Kanama önemli canım yarın mutlaka görün dr a Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla inşaallahne güzel keseler görründü çoğunda kalp atışları bile duyuldu ben daha kendi doktoruma gidemedim üç kere test yaptırdım yarın ilk defa gidecem aslında 3 aralık a almıştım randevuyu ama hafif pembe kahve arası akıntım var benim gibi olan varmı yarın gitmeyi düşünüyorum
Merhaba ben de aynı şeyleri yaşıyorum.Bir çok yemekten tiksindim kokulara dayanamıyorum dr a gittim bugün mide bulantısı için ilaç verdi.Kızıma hamileyken de aynı sıkıntıları yaşadım 4. ayda geçti biraz üzerine gittim çıkarsam da yedim.Ne kadar üzerine gitsen de bulantılar oluyor.Allah şifa versin bebişlerimiz bizimle önemlli olan bu doğduklarında bugünleri unutacağız.Arkadaşlar iki gündür perişan bir haldeyim, nefes almak için bile ağzımı açamıyorum,midem berbat, bulantı yanma asit dolu sanki içi, su bile içemiyorum iyice hasta gibi oldum yerimden kalkamıyorum böyle olan var mı, varsa neler yapıyosunuz hep böyle mi sürer çok zor durumdayım ana yine de Allah ıma şükürler olsun çekmeye razıyım
cuma günü kontrole gidicem tahlil sonuçlarımla beraber acaba kalp atışlarını duyabilirmiyim? tarihimiz yakın olup duyan arkadaşlar ultrasonda mı yoksa alttan muayene de mi duydunuz?
Şimdi stresten 9 ay snr emzirmekten uykusuz kalicazbenim durumun aynii senle.. uyuyamiyorum stresten...
Sağol canım çok zor bir durummuş benim ilk hamileliğim tecrübesizlikte var tabi endişe korku heyecan stres hepsi bir arada, umarım geçer yoksa böyle dayanmak zor, ne gece uyuyabiliyorum ne gündüz vakit geçirebiliyorum ama dediğin gibi yine de çok şükür bebeğime kavuşmak için çok bekledim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz:)Merhaba ben de aynı şeyleri yaşıyorum.Bir çok yemekten tiksindim kokulara dayanamıyorum dr a gittim bugün mide bulantısı için ilaç verdi.Kızıma hamileyken de aynı sıkıntıları yaşadım 4. ayda geçti biraz üzerine gittim çıkarsam da yedim.Ne kadar üzerine gitsen de bulantılar oluyor.Allah şifa versin bebişlerimiz bizimle önemlli olan bu doğduklarında bugünleri unutacağız.