• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Iyi canim sevindim tiroidle ilgili bir aorun cikmadigina.iltihap da cabucak gecer ins.Benim de cok akintim var aslinda brn iltihap da cikar diye bklemistim ama cikmadi sasirdim ben.
Canım bugun aldım tahlil sonuclarımı trıot normal çıktı şüphelenmiştim trıotden sadce ıdrarımda ıltıhap cıktı hap verdı doktor başlıycam bugun

Iyi canim sevindim tiroidle ilgili bir aorun cikmadigina.iltihap da cabucak gecer ins.Benim de cok akintim var aslinda brn iltihap da cikar diye bklemistim ama cikmadi sasirdim ben.
Canım bende senın ıltıhap cıkmamasına sevındım:):) urocare dıye bı hap verdı ıltıhap için bendede hıc akıntı ya da yanma yoktu cok şaşırdım cıkmasına trıoti beklerdım ıltıhap beklmezdim:):)

Merhaba arkadaşlar , ben aranıza yeni katıldım.
bende 5. haftanın içindeyim. Allah inşallah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Henüz doktora gitmedim . Doktor Önümüzdeki hafta ortasından sonra anca görebileceğini söyledi. Aranızda 6. haftaya girdiğinizde kesesi görünen var mı ?

Merhaba arkadaşlar , ben aranıza yeni katıldım.
bende 5. haftanın içindeyim. Allah inşallah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Henüz doktora gitmedim . Doktor Önümüzdeki hafta ortasından sonra anca görebileceğini söyledi. Aranızda 6. haftaya girdiğinizde kesesi görünen var mı ?
Hoşgeldin canım ben 5 +3 de görmüştüm keseyi özel hastanede devletdekı makıneler daha eskı oluyo belkı o yuzden daha kesin sonuc olsun dıye 6 haftaya ertelemıştır

Hoşgeldin canım ben 5 +3 de görmüştüm keseyi özel hastanede devletdekı makıneler daha eskı oluyo belkı o yuzden daha kesin sonuc olsun dıye 6 haftaya ertelemıştır
Teşekkür ederim. Evet haklısın olabilir. Gerçi şuan 4+5 teyim. Önümüzdeki hafta benimde 5+2 olucak gideceğim gün. Sanıyorum görülebilir. Bu arada Beta hcg değerine baktırmışmıydın ?

bi dr a gitmeyen bnm galiba..haftaya gidip kalp atışını duymak istiyorum..kalp atışı duyan var mı:KK68:
SAT da bilmiyorum ama ekim in ilk günleri yada eylül sonu :-):-)hiç ummadığım bi anda oldu çünkü...

neden verdiki kan tahlilinin sonucu görmeden.düşük hikayen flnmı var

Hayırlı olsun canım.İki gündür coraspin kullanıyor olman sonucu etkilemez diye düşünüyorum.Önceden düşüğün olmuşmuydu?Neden pıhtılaşma testi istediki.Bende kan pıhtılaşması var ama iki düşükten sonra şüphelenip yaptırdım.

iki dusuk hikayem var kizimdan once.kizima hamileligimdede coraspin clexane ve prednol kullandim ama tedbir amacliydi.

Gercekten mi kizlar yaaaa :KK43: napcam ben simdi yasadigim sehirde 1 tane endokrin doktoru var pofff :KK43: o da kullanma dedi.yarin kadin dogumcu da randevum var olmazsa ona bir sorarim icime kurt dustu simdu :KK43:

illa endokrin olmasına gerek yok dahiliyeye de gitsen doktor yardımcı olacaktır ihmal etme canım

Kızlar dahiliye doktorumla görüştüm değer çok yüksek değil o yüzden yarım yerine tam doz alacaksın dedi yani ilacı iki katına çıkardı. 1 ay sonra tekrar bakalım dedi bende nee 1 ay olmaz ilkini zaten bu yüzden kaybettim diyince peki o zaman içiniz rahatlasın diye 10 gün sonra tekrar bakalım dedi..

benm doktorum prof. oda bakıyor ama kalp sesini dinletmiyor ya sakıncalı diyor. 10 haftanın içindeki hamile arkadaşıma bile dinletmedi oysa dger doktorlar 6 haftada dinletiyor

Benim doktorum dinletti ama çok kısa süreli, ultrasonuda aynı şekilde hızlıca yapıyor, çok yormayalım bebeği diyor... Keşke tamamen güvenli, hiç risk taşımayan bi yöntem olsa :) hergün dinlesek kalbini...

birde ultrason zararli deyip korkutmayin beni.iki dusuk ve 4 yil veklemeden sonra oldugu icin kizim o kadar cok ultrasona girdimki acaba kalbimi durdu.ay neden hareket etmedi vay neden yavas hareket etti diye.simdiki aklm olsa girmezdim o ladar o ayri dava.ama amerikada az girilmesinin sebebi devlet karsilamiyo ucreti yuksek ve ayri bi yere gidiyosun ultrason icin ondan dolayi az yapiliyo.zarali mi degil mi bilmiyorum ama umarim degildir.yalniz su var cok zararli olsa en riskli donem olan ilk uc ayda o kadar sık almazlar heralde diye dusunuyorum.heleki vajinal ultrason varki prop u rahminize kadar sokuyolar :). insallah zarari olmamistir . Allaha emanet kuzum.

bi dr a gitmeyen bnm galiba..haftaya gidip kalp atışını duymak istiyorum..kalp atışı duyan var mı:KK68:
SAT da bilmiyorum ama ekim in ilk günleri yada eylül sonu :-):-)hiç ummadığım bi anda oldu çünkü...
HAYIRLI OLSUN CANIM Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende gitmedim hastaneye sadece Beta hcg baktırdım. 2de bir ultrasona girmek istemiyorum.kalp atışlarını duymak için gideceğim

birde ultrason zararli deyip korkutmayin beni.iki dusuk ve 4 yil veklemeden sonra oldugu icin kizim o kadar cok ultrasona girdimki acaba kalbimi durdu.ay neden hareket etmedi vay neden yavas hareket etti diye.simdiki aklm olsa girmezdim o ladar o ayri dava.ama amerikada az girilmesinin sebebi devlet karsilamiyo ucreti yuksek ve ayri bi yere gidiyosun ultrason icin ondan dolayi az yapiliyo.zarali mi degil mi bilmiyorum ama umarim degildir.yalniz su var cok zararli olsa en riskli donem olan ilk uc ayda o kadar sık almazlar heralde diye dusunuyorum.heleki vajinal ultrason varki prop u rahminize kadar sokuyolar :). insallah zarari olmamistir . Allaha emanet kuzum.
Canım benımde kızıma hamileyken tedaviyle olduğu için ve düşük riski olduğu için nerdeyse haftada bir hastanedeydik.ama elhamdulillah bu defa sıkıntım yok gibi duruyor.ultrason için Zararlı deniyor çalışma prensibine baksanız anlaşılır zaten.diğer bir Ayrıntı eğer gebelik riskli değilse Drlar sık ultrason muayenesi yapmıyorlar zaten en azından Ücret kaygısı taşımayanlar

Back