- Konu Sahibi Hedef65tir
- #1.141
selam kızlar bugün doktorumuza gititk 7+5 olmuşuz kalp atışlarımızı duyduk..1cm olmuş bebişim..:)mide bulantım çok çok fazlaydı dr bir ilaç verdi..sabah akşam ,folik asit görevide görüyormuş..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsh hormonundan bahsediyosunuz degil mi kizlar ? Ben yaklasik 4 aydir ilacimi kullanmiyodum hamile kalinca olçtuler 3.38 cikti.endokrin doktoru ilac kullanmadigin halde boyleyse ilac kullanmana gerek yok dedi.1 ay sonra bi daha bakalim dedi.gebelikte 2.5 ustu sakincali demissiniz.simdi bende pimpiriklendim.ilaci doktora danisipta mi kullanmaya basladin canim sen bugun ?
Hayırlı olsun canımSelam arkadaşlar ben de önumuzdeki salı için randevu aldim. Çok heyecanlı yaa inanılmaz merak içindeyim
Teşekkür ederim arkadaşım sizinle yakın Günlerimiz siz gittiniz mi?Hayırlı olsun canım
Benim birkac ay once tam sinirda cikmisti bir dr.ilac kullan digeri birqz bekleyelim yine olcelim demisti.sonra sinirin altina inmisti tsh.kendim de okumustum netten hamilelikte 2,5 un altinda olmali diye.dun dr. A soyledim olctuk ve oyle en dusuk dozdan basladik o nedenle.sen de kadin dogumcuna danis istersen
Yok canım benim ilk muayenem cumartesi günü inşaAllah.Beta hcg azken öğrendim biraz erken :) Sanırım seninde öyle oldu Perşembe test yaptırmıştım 20 çıktı,cumartesi tekrar yapıldı 76 çıktı.Haftaya cumartesi gel dedi doktorum,bakalım 3 gün kaldı heyecanlıyım Senin kaç çıktı hcg?Tarihlerimiz yakın sanırım.Teşekkür ederim arkadaşım sizinle yakın Günlerimiz siz gittiniz mi?
Yok canım benim ilk muayenem cumartesi günü inşaAllah.Beta hcg azken öğrendim biraz erken :) Sanırım seninde öyle oldu Perşembe test yaptırmıştım 20 çıktı,cumartesi tekrar yapıldı 76 çıktı.Haftaya cumartesi gel dedi doktorum,bakalım 3 gün kaldı heyecanlıyım Senin kaç çıktı hcg?Tarihlerimiz yakın sanırım.
ben pazar yaptirdigimda 414 çıkmıştı. Bu haftayı da doldurup haftaya salı gitmek istiyorum biraz da annem yonlendirdi beni. Onun kendine göre hesabında bebeğim 3 haftanın içinde :))Yok canım benim ilk muayenem cumartesi günü inşaAllah.Beta hcg azken öğrendim biraz erken :) Sanırım seninde öyle oldu Perşembe test yaptırmıştım 20 çıktı,cumartesi tekrar yapıldı 76 çıktı.Haftaya cumartesi gel dedi doktorum,bakalım 3 gün kaldı heyecanlıyım Senin kaç çıktı hcg?Tarihlerimiz yakın sanırım.
Ben adetimden önce erken 3.5-4 haftalık civarıyken öğrendim kan pıhtılaşmam var erken öğrenip iğneye başlamak için.Yani ikimizin değeride normalben 5 haftalıkken öğrendim beta-hcg degerim 5050 çıkmıştı sizin neden bu kaadar düşük yada benim neden bu kadar yüksek acaba
Benim dun tsh degerim 3,5 cikti.oyle basladik ilaca.simdilik gerek yok sanirim sende.ama birdaha gidisinde yeniden olculse iyi olur sanirimMerhaba,
Kaç çıkmıştı sizin tsh ? Benim 2,42 çıktı, çok sınırda tedirgin oldum burda okuyunca, ilerleyen dönemde daha artşa mı meyilli olur acaba tekrar doktora danışıp bi ilaç mı alsam şöyle 2 nin altına düşse ?
Canım annen en güzel en doğru yönlendirmeyi yapmış.Salı günü kese gözükür hatta belki kalp atışı bile görülebilir inşaAllah.ben pazar yaptirdigimda 414 çıkmıştı. Bu haftayı da doldurup haftaya salı gitmek istiyorum biraz da annem yonlendirdi beni. Onun kendine göre hesabında bebeğim 3 haftanın içinde :))
inşallah.. çok güzel heyecanlar bunlar yaaCanım annen en güzel en doğru yönlendirmeyi yapmış.Salı günü kese gözükür hatta belki kalp atışı bile görülebilir inşaAllah.
Ben adetimden önce erken 3.5-4 haftalık civarıyken öğrendim kan pıhtılaşmam var erken öğrenip iğneye başlamak için.Yani ikimizin değeride normal [/
bazen heyecan yapabiliyorum acemi anne :)
tebrik ederim majorrrcummm.....cok sevindimm.....
hayrılısı ile inşallah sağ salim alırsın kucağına...
ben çok uzun süre ilaç kullandım hep aynı seviyede devam ediyodu 3 küsürlerde bugun kadın doğumcum tahlil yaptrdı 4 küsür çıktı bende yarın tekrardan endokrinolojiye gidicem galiba kullanmam gerekiyor önceden iki düşüğüm oldu şimdi çok korkuyorum tiroid hariç bi sorunum yok ben ona bağlıyorumMerhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize hayırlı olsun..Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi inşallah.. ben yaklaşık 3 yıldır tiroid hapı kullanıyorum.. dokuzlara bile çıktığı zamanları gördüm..istanbul cerrahpaşa nükleer tıp tiroid bölümünde sürekli takip altındayım..yakın olanlarınız varsa tavsiye ederim, kendi dosyanız oluyor ve devamlı oradan takip ediyorlar.. ilaca ilk başladığımda aman nasıl olsa birgün bırakırım hamile kalıncada içecek değilim ya demiştim ama sonradan öğrendim ki asıl hamileyken bu ilacı kullanmak gerekiyormuş bir kere başlayınca da zaten bırakılmıyor.. hamilelik dönemi boyunca her ay gidip kan testi yaptırmanız gerekiyor ve ilaç kullanıyorsanız dozu bebeğe ve size göre ayarlanıyor..çok önemli ve kesinlikle ihmal edilmemesi gerekiyor..geçtiğimiz şubat ayında 1,5 aylıkken düşük yaptım malesef.. cerrahpaşadaki doktora sordum hastalığım sebep olmuş olabilir mi diye? bana söylediği tiroid hormonunun çalışmaması düşüğe sebep olmaz.. kadın doğum doktorum da öyle demişti tiroidi çok daha yüksek hastalarım sorunsuz doğum yaptı diye.. size nacizane tavsiyem, mutlaka bununla ilgili kontrol altında olun gerçekten çok önemli.. çalışmadığı için anneye bu hormon yetmezken bebekte eksiklik gösterirmiş, bu sebeple özellikle hamileyken takip altında olmak gerekiyor.. Rabbim hayırlarla karşılaştırsın sizi.. Allah'a emanet olun..