- 16 Nisan 2010
- 460
- 435
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.161
İlacı kullanınca düzene girer inşallah, benim de aklımda hep bi soru işareti kaldı acaba tiroidden dolayımı bebeğim düştü diye ama doktorlar öyle söylemişti; düşüğe neden olmaz, doğduktan sonra Allah korusun bebekte başka sıkıntılar olur diye.. hiç bir zaman gerçek nedeni öğrenemicez Rabbim nasip etmedi diyorumben çok uzun süre ilaç kullandım hep aynı seviyede devam ediyodu 3 küsürlerde bugun kadın doğumcum tahlil yaptrdı 4 küsür çıktı bende yarın tekrardan endokrinolojiye gidicem galiba kullanmam gerekiyor önceden iki düşüğüm oldu şimdi çok korkuyorum tiroid hariç bi sorunum yok ben ona bağlıyorum
herşeye razı oluyo insan bulantı kusma ağlama nöbetleri............... Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi
hiç bir zararaUltrasonda radyasyon yok.Ses dalgalarıyla çalışır
evt canim yanlis söylemisim ama ses dalgalariyla calisiyor olmasi zararsiz oldugu anlamina gelmez . amerikada gerekli olmadikca hamilelik boyunca sadece 3kez ultrason muayenesi yapiliyor. tabi yine kendin bilirsinUltrasonda radyasyon yok.Ses dalgalarıyla çalışır
Tiroidim 3,5 cikti ve ilk 3 ay 2,5 un altinda olmasi gerektigi icin dusuk dozdan 25mg.dan tiroid hapi verdi dr.Bu durumda olan var mi?
Bu grupta cogunlugumuzun ya gecmisimizde ya simdi bir takim sorunlari olmus..Hepimiz hepsinin ustesinden gelip kavusacagiz ins.bebislerimize
Gercekten mi kizlar yaaaaevet tsh canım. 3.38 yüksek bi değer doktorun kafayı yemiş galiba bi hamile için bu değer çok yüksek en fazla 2,5 olmalı hatta benim doktorum 2,5 bile yoksa 1,5 2 olsa çok güzel olur demişti. bence sen tekrar başka bi doktora git.
çıkmaması normal iki gün önce bence.bekleyip yarın yap tekrardan..internet sitelerinin çogunda tiroid için düşüğe bebeğin kalbinin durmasına sebep olabilir fln yazıyo ama bilmiyorum Allah nasip ettimi inşallar her türlü kucagımıza alırızİlacı kullanınca düzene girer inşallah, benim de aklımda hep bi soru işareti kaldı acaba tiroidden dolayımı bebeğim düştü diye ama doktorlar öyle söylemişti; düşüğe neden olmaz, doğduktan sonra Allah korusun bebekte başka sıkıntılar olur diye.. hiç bir zaman gerçek nedeni öğrenemicez Rabbim nasip etmedi diyorumbugün buralarda dolaşmamın sebebi acaba hamile miyim sorusu? :) dün adet olmam gerekiyordu olmadım, bugün adet sancısı gibi sancım var ama henüz olmadım, aslında 2 gün önce idrar testi yaptım çıkmadı .. ama işte hala buralardayım bi UMUT bekliyorum...
Canim kisiye bunyeye gore degisiyor.benimde tam 5 haftalikken 6819 cikmisti degerim :)ben 5 haftalıkken öğrendim beta-hcg degerim 5050 çıkmıştı sizin neden bu kaadar düşük yada benim neden bu kadar yüksek acaba
dahiliyede bakıyor canım ona git ben ona gidicemGercekten mi kizlar yaaaanapcam ben simdi yasadigim sehirde 1 tane endokrin doktoru var pofff o da kullanma dedi.yarin kadin dogumcu da randevum var olmazsa ona bir sorarim icime kurt dustu simdu
neden verdiki kan tahlilinin sonucu görmeden.düşük hikayen flnmı varselam herkese 6. haftanin icindeyim bende ultrasona gore.kalp aatisi icin icin iki hafta sonra gek dedi.
size sorum su coraspin basladi dr bide prednol. kan pihtilasmasi icin test istedi.kan verdigimde iki gundur bu haplari kullaniyordum.acaba sonucu etkiler mi iki gundur coraspin kullaniyor olmam.?
benm doktorum prof. oda bakıyor ama kalp sesini dinletmiyor ya sakıncalı diyor. 10 haftanın içindeki hamile arkadaşıma bile dinletmedi oysa dger doktorlar 6 haftada dinletiyorhiç bir zarara
evt canim yanlis söylemisim ama ses dalgalariyla calisiyor olmasi zararsiz oldugu anlamina gelmez . amerikada gerekli olmadikca hamilelik boyunca sadece 3kez ultrason muayenesi yapiliyor. tabi yine kendin bilirsin
Meraba canım bende yarın yabtırıcam testlerımı benımde ailemde trıot hastası var hıc kendım kontrole gıtmedım ama şüphelenıyorum 2 ayda 4 kılo aldım cokda yemememe ragmen yarın sonuclarım alırsam yazarım buraya :)
amin canım inşallah.. dediğin gibi eğer adet olmazsam bir iki gün bekleyip öyle yapıcam test, sonra daha çok üzülüyorum çünkü.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)çıkmaması normal iki gün önce bence.bekleyip yarın yap tekrardan..internet sitelerinin çogunda tiroid için düşüğe bebeğin kalbinin durmasına sebep olabilir fln yazıyo ama bilmiyorum Allah nasip ettimi inşallar her türlü kucagımıza alırız
hayırlısı...en beklemediğin zamanda geliyo inanamin canım inşallah.. dediğin gibi eğer adet olmazsam bir iki gün bekleyip öyle yapıcam test, sonra daha çok üzülüyorum çünkü.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
Canım bugun aldım tahlil sonuclarımı trıot normal çıktı şüphelenmiştim trıotden sadce ıdrarımda ıltıhap cıktı hap verdı doktor başlıycam bugunTest sonuclarini yazarsin canim.ins.birsey cikmaz sende.benimde annem teyzelerim yillardir tiroid sorunlu ilac kullaniyorlar..
arkadaşım hergün bile balık yiyebilecek olan ben ismine tahammülüm yok.şuan herşey yiyorum çok şükür mide bulantımda yok ama balık öö oldu valla.senin nasıl aşerme bulantı varmımerhaba arkadaşlar nasılsınız. nasıl gidiyor hamilelik benim gibi balık aşkı olup şimdi görüntüsüne bile tahammül edemeyen varmı
Size minik bir tavsiye vermek isterim. Eğer elinizde ovulasyon testi varsa hamilelik testinden önce onu deneyin. Eğer t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıkarsa kesin hamilesiniz. Ben hamileliğimi bu sayede öğrenmiştim. Daha hamilelik testleri belli etmeden, ovulasyon testleri ipucu veriyor. Ama dediğim gibi T cizgisi oldukça koyu olacak. Hamilelik testindeki gibi silik de olsa sayılmıyoramin canım inşallah.. dediğin gibi eğer adet olmazsam bir iki gün bekleyip öyle yapıcam test, sonra daha çok üzülüyorum çünkü.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)
Hayırlı olsun canım.İki gündür coraspin kullanıyor olman sonucu etkilemez diye düşünüyorum.Önceden düşüğün olmuşmuydu?Neden pıhtılaşma testi istediki.Bende kan pıhtılaşması var ama iki düşükten sonra şüphelenip yaptırdım.selam herkese 6. haftanin icindeyim bende ultrasona gore.kalp aatisi icin icin iki hafta sonra gek dedi.
size sorum su coraspin basladi dr bide prednol. kan pihtilasmasi icin test istedi.kan verdigimde iki gundur bu haplari kullaniyordum.acaba sonucu etkiler mi iki gundur coraspin kullaniyor olmam.?
Benin de tsh 1'99 çıktı bu defa hamile kalmadan önce 4,76 idi. 37,5 MG kullanıyorfum. Şimdi 50 MG a çıkardı doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?