• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Benimde hafif sekilde kas1k agr1m oluyor. Ilk bebek beklentimde merak edip doktora sordum. stres yapma dedi.Gerçi benim tüp bebek tedavisi ile olduğundan progaston , hibor igneleri ve ilaçlar kullan1yorum. Doktoruna sor istersen ama genelde s1k tuvalete gitme, hafif kas1k agr1lar1n1 vb normal görüyorlar. Geçmis olsun.
Korkma canım ben bugün 6+3 oldum o ağrılar çok şiddetli olmamak üzere ara ara bende de oluyo.

Merhaba anneadayları:) dün doktora gittik ve kalp atışlarını duyduk..güzel bir tecrübeydi .doktor önemle uyardı yemenize dikkat edin hazır gıda tüketmeyin organik beslenin.yorulmayın.dinlenin.:KK46:

QUOTE="raindarksky, post: 37854960, member: 622416"]Evet canım ilk gebeliğim. Bende de var kasık ağrıları bugün komşuma sordum bende hiç öyle ağrılar olmadı önemli olabilir dedi korktum açıkçası[/QUOT
Bence korkma canım benim ilk gebeliğimde de olmuştu o zaman doktora sormuştum bebek yerlesiyor dedi inşallah seninde yerleşiyordur bebeğin :KK19:

Kizlar merhaba, ben de haberler iyi degil. Gectigikiz cumartesiden beri doktor doktor dolaniyorum. Bebegimizin kalp atisi duyulmuyor. Hatta ilk doktor kese kansmis acil alalim dedi. Digerleri bu cumaya kadar sans verdiler. Bebegim suan 5 mm 6+2 lik goruntu veriyor. Eger buyume gelisme olmazsasu bi kac gunde cutesinalacaklar. Bize dua edin lutfen.

Sogul arkadasim belki gec dollenme falandir kalp atisi icim zaten beklenmeli daha.ben dun gittim dra 4+6 gorundu ultrasonda dr. Bana 2 hafta sonra gel kalp atidi icin garanti olsun dedi.yani 6+6 da.ins birdahaki gittiginde duyarsiniz.allah yardimcin olsun

Ya kızlar uykum kaçtı tuhaf ruyalar görüyorum allahım hayirlisini ver bi 3 aylik olsak sıkıntı stres azalıyor ama bilinc altim bile neler ediyo bana yaw:KK61:
Aynen canım benim stresim de o ..Allahım şu 3 ayım bi dolsa Ocak giriverse hemen..Rabbim izin verir de o günleri görürüz inşallah.Ama inan o günleri görsek te bitmeyece stres,2li test,3lü test, doğum nasıl olacaktı vs vs..Sonra Allah izin verip de bi doğsalar.Bu sefer karnımızda büyüttüğümüz,koruduğumuz bebek artık dünyaya geldi tüm tehlikelere açık hasta olur mu?Aç mıdır susuz mudur vs..vs.... Yani anlayacağınız dönüşü olmayan bi yola girdik kızlar :)Ama önemli olan stres yapmadan hamileliğimizin tadını çıkarmamız ki bebişlerimizi de stres yapmayalım değil mi ;)

Benim perşembe günü 20 çıktı 2 gün sonra cumartesi günü 76 çıktı.Yükselme güzel cumartesi günü ilk ultrason muayenesi için gel dedi doktorum.İnşaAllah kese gözükür.Değer 1000 civarı olur cumartesi ama cihazının kalitesine güveniyor doktorum sanırım.
Canım senin ki biraz fazla artmış gibi çoğul gebelik fln olmasın sakın :)

ben varım canım ilk gebeliğimi tiroitim 9lara kadar çıktığı için bebeğin kalbi nerdeyse 10 haftalıkken durdu ve kürtaj oldum. şimdi 5,5 6 haftalık hamileyim tsh 4 çıktı. ilaca rağmen bu kadar yüksek çok korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum :((( sakın ihmal etme ilaçlarını düzenli kullan. ilk 3 ay değil hamilelik boyunca 2,5 altında olmalı. 1,5 olsa süper olur inşallah benimkide 1,5 a kadar düşer.
Gecmis olsun canim allah birdaha yasatmasin.ictim bugun ilk kez bakalim ins.duzene girer ikimizin de.

Aynen canım benim stresim de o ..Allahım şu 3 ayım bi dolsa Ocak giriverse hemen..Rabbim izin verir de o günleri görürüz inşallah.Ama inan o günleri görsek te bitmeyece stres,2li test,3lü test, doğum nasıl olacaktı vs vs..Sonra Allah izin verip de bi doğsalar.Bu sefer karnımızda büyüttüğümüz,koruduğumuz bebek artık dünyaya geldi tüm tehlikelere açık hasta olur mu?Aç mıdır susuz mudur vs..vs.... Yani anlayacağınız dönüşü olmayan bi yola girdik kızlar :)Ama önemli olan stres yapmadan hamileliğimizin tadını çıkarmamız ki bebişlerimizi de stres yapmayalım değil mi :KK66:
Evet canim hepsine katiliyorum cok guzel ifade etmissin ☺ bende stres sadece bende var saniyodum hepimiz ayniymisiz meger :D yarin doktora gitcem cok endiseliyim insallah iyidir bebegim :) hicbisey yiyemiyorum midem bulanmiyo ama istahsizlik tavan yapti dun gun boyu ac kaldim aksam tansiyonum dustu.boyle nolcak bilmiyorum :(

Gecmis olsun canim allah birdaha yasatmasin.ictim bugun ilk kez bakalim ins.duzene girer ikimizin de.
Tsh hormonundan bahsediyosunuz degil mi kizlar ? Ben yaklasik 4 aydir ilacimi kullanmiyodum hamile kalinca olçtuler 3.38 cikti.endokrin doktoru ilac kullanmadigin halde boyleyse ilac kullanmana gerek yok dedi.1 ay sonra bi daha bakalim dedi.gebelikte 2.5 ustu sakincali demissiniz.simdi bende pimpiriklendim.ilaci doktora danisipta mi kullanmaya basladin canim sen bugun ?

Evet canim hepsine katiliyorum cok guzel ifade etmissin ☺ bende stres sadece bende var saniyodum hepimiz ayniymisiz meger :D yarin doktora gitcem cok endiseliyim insallah iyidir bebegim :) hicbisey yiyemiyorum midem bulanmiyo ama istahsizlik tavan yapti dun gun boyu ac kaldim aksam tansiyonum dustu.boyle nolcak bilmiyorum :KK43:
EEE anne olmak kolay mı ;) Biraz sıkıntılarına katlanıcaz mecbur.Benim de grip olduğumda fln ağzımın tadı olmaz bişey yiysim gelmez bazen öyle oluyorum midem de bulanıyo.İstifra etmiyorum şükür ama yediğim yemek sanki gırtlağımda her an çıkçak gibi sürekli bu hissi yaşıyorum.İnşallah atlatırız bu günleri de.Ben de haftaya çarş gidicem kalp atışları için o kadar heyecanlıyım ki.Duyabilicek miyim duyamayacak mıyım?kalp atış sayısı normal mi olucak düşük mü?Burdakileri okudukça biraz daha sters oluyorum bazı kötü hikayeleri:( Ama yapıcak bişey yok korkunun ecele faydası yok ama iyi düşünelim, iyi olsun inşallah..

günaydın herkese bende iki gündür akıntımda renk değişikliği var biraz pembeyle kahve arası ama damla bile diyemem çok az gerçi ilk oğlumda bundan daha fazla olmuştu hatta iki defa oldu ev taşımıştım inşallah bişey olmaz

EEE anne olmak kolay mı :KK66: Biraz sıkıntılarına katlanıcaz mecbur.Benim de grip olduğumda fln ağzımın tadı olmaz bişey yiysim gelmez bazen öyle oluyorum midem de bulanıyo.İstifra etmiyorum şükür ama yediğim yemek sanki gırtlağımda her an çıkçak gibi sürekli bu hissi yaşıyorum.İnşallah atlatırız bu günleri de.Ben de haftaya çarş gidicem kalp atışları için o kadar heyecanlıyım ki.Duyabilicek miyim duyamayacak mıyım?kalp atış sayısı normal mi olucak düşük mü?Burdakileri okudukça biraz daha sters oluyorum bazı kötü hikayeleri:KK43: Ama yapıcak bişey yok korkunun ecele faydası yok ama iyi düşünelim, iyi olsun inşallah..
Evet sonucta nasibimizde ne varsa onu yasayacagiz.ben boyle rahatlatiyorum kendimi ☺ bizim disardan mudahale edebilecegimiz bisey degil cunku.Rabbime emanet meleklerimiz.:D insallah saglicakla kucaklamakta nasip olur :)

Günaydın kızlar yeni arkadaşlar gelmiş aramıza Hoşgeldiniz
Mide bulantılarıyla boğuşuyorum arada girip okuyorum çok sık yazamıyorum.
İki kızım var onlara gebeyken çok güzelleştiğimi söylerlerdi bende farkederdim. Karnımda sivri olurdu doğurana kadar herkes erkek dedi ikisindede doktor hariç tabi :)
Bunde Yüzüm ergenlik sivilceleri gibi doldu gögüslerimde çok çıktı resmen çirkinleşiyorum :KK43:
Böyle olan var mı yaw çok ilginç
bendede aynı durum var kızlarda güzelleşmiş beyazlaşmıştım şimdi ergen gibi yüzüm gözüm sivilceee:KK43:ve şiş

Kizlar merhaba, ben de haberler iyi degil. Gectigikiz cumartesiden beri doktor doktor dolaniyorum. Bebegimizin kalp atisi duyulmuyor. Hatta ilk doktor kese kansmis acil alalim dedi. Digerleri bu cumaya kadar sans verdiler. Bebegim suan 5 mm 6+2 lik goruntu veriyor. Eger buyume gelisme olmazsasu bi kac gunde cutesinalacaklar. Bize dua edin lutfen.
Allah yardımcın olsun canım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

Tsh hormonundan bahsediyosunuz degil mi kizlar ? Ben yaklasik 4 aydir ilacimi kullanmiyodum hamile kalinca olçtuler 3.38 cikti.endokrin doktoru ilac kullanmadigin halde boyleyse ilac kullanmana gerek yok dedi.1 ay sonra bi daha bakalim dedi.gebelikte 2.5 ustu sakincali demissiniz.simdi bende pimpiriklendim.ilaci doktora danisipta mi kullanmaya basladin canim sen bugun ?
Benim birkac ay once tam sinirda cikmisti bir dr.ilac kullan digeri birqz bekleyelim yine olcelim demisti.sonra sinirin altina inmisti tsh.kendim de okumustum netten hamilelikte 2,5 un altinda olmali diye.dun dr. A soyledim olctuk ve oyle en dusuk dozdan basladik o nedenle.sen de kadin dogumcuna danis istersen

Back