- 8 Ocak 2008
- 119
- 9
- 118
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #1.101
Ilk adete 2 kala 88İnşaAllah görürsün keseyiBakalım ben cumartesi görebilecek miyim Beta hcg kaç senin?
Bugün kanamam başladı kaybediyorum bebeğimi çok Üzgünüm
7 haftada hormonlardan dolayı sivilceler artarmış gayet doğalGünaydın kızlar yeni arkadaşlar gelmiş aramıza Hoşgeldiniz
Mide bulantılarıyla boğuşuyorum arada girip okuyorum çok sık yazamıyorum.
İki kızım var onlara gebeyken çok güzelleştiğimi söylerlerdi bende farkederdim. Karnımda sivri olurdu doğurana kadar herkes erkek dedi ikisindede doktor hariç tabi :)
Bunde Yüzüm ergenlik sivilceleri gibi doldu gögüslerimde çok çıktı resmen çirkinleşiyorum
Böyle olan var mı yaw çok ilginç
Kizlar merhaba, ben de haberler iyi degil. Gectigikiz cumartesiden beri doktor doktor dolaniyorum. Bebegimizin kalp atisi duyulmuyor. Hatta ilk doktor kese kansmis acil alalim dedi. Digerleri bu cumaya kadar sans verdiler. Bebegim suan 5 mm 6+2 lik goruntu veriyor. Eger buyume gelisme olmazsasu bi kac gunde cutesinalacaklar. Bize dua edin lutfen.
Kizlar merhaba, ben de haberler iyi degil. Gectigikiz cumartesiden beri doktor doktor dolaniyorum. Bebegimizin kalp atisi duyulmuyor. Hatta ilk doktor kese kansmis acil alalim dedi. Digerleri bu cumaya kadar sans verdiler. Bebegim suan 5 mm 6+2 lik goruntu veriyor. Eger buyume gelisme olmazsasu bi kac gunde cutesinalacaklar. Bize dua edin lutfen.
Hayırlısı böyleymiş canım sıkma canını inşaAllah Ağustos annesi olursun sende :) Bu arada gebelik yokken sana tavsiyem kan pıhtılaşma testlerini yaptır.Ona göre iğneye başlarsın canım,tekrar düşük yaşamaman için önlem alınır.Bu ay olmadı cnm kan testi negatif çıktı. Bi dahaki aya inşallahsizleri takipte olacağım Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah.
Benim perşembe günü 20 çıktı 2 gün sonra cumartesi günü 76 çıktı.Yükselme güzel cumartesi günü ilk ultrason muayenesi için gel dedi doktorum.İnşaAllah kese gözükür.Değer 1000 civarı olur cumartesi ama cihazının kalitesine güveniyor doktorum sanırım.Ilk adete 2 kala 88
2 gün geçtikten snr 168
sen ne zaman yaptırdın kaç cikti
Cesitli ilaclar var ama sanirim hepsinin icerikleri ayni.Sen yine de emin olmak icin doktoruna danis. Benim kullandigim ilac türkiye de de var, onu sorabilirsin.Her dozaji var 25lik, 50lik,75lik,100lük.... böyle uzuyor. En dogru cevabi doktorundan alirsin...
Hayırlısı böyleymiş canım sıkma canını inşaAllah Ağustos annesi olursun sende :) Bu arada gebelik yokken sana tavsiyem kan pıhtılaşma testlerini yaptır.Ona göre iğneye başlarsın canım,tekrar düşük yaşamaman için önlem alınır.
Canım inşaAllah hayırlısıyla herşey yolunda gitsin.Dualarım seninle.Olumlu düşünmeye çalış,Rabbim yardımcın olsun.Kizlar merhaba, ben de haberler iyi degil. Gectigikiz cumartesiden beri doktor doktor dolaniyorum. Bebegimizin kalp atisi duyulmuyor. Hatta ilk doktor kese kansmis acil alalim dedi. Digerleri bu cumaya kadar sans verdiler. Bebegim suan 5 mm 6+2 lik goruntu veriyor. Eger buyume gelisme olmazsasu bi kac gunde cutesinalacaklar. Bize dua edin lutfen.
Hayırlısı böyleymiş canım sıkma canını inşaAllah Ağustos annesi olursun sende :) Bu arada gebelik yokken sana tavsiyem kan pıhtılaşma testlerini yaptır.Ona göre iğneye başlarsın canım,tekrar düşük yaşamaman için önlem alınır.
benim durumun aynii senle.. uyuyamiyorum stresten...Ya kızlar uykum kaçtı tuhaf ruyalar görüyorum allahım hayirlisini ver bi 3 aylik olsak sıkıntı stres azalıyor ama bilinc altim bile neler ediyo bana yaw
AYNI DURUMDAYIZ CANIM BENDA ÇOK HAZIMSIZLIK CEKIYORUM MIDEM BULANIYORMaşallah cnm. İnş ilk ve son olur :)
Bugün benimde keyfim yok.
Kusmam yok ama sürekli midem ekşiyor, bulanıyor gb.
Nolduğunu da tam olarak anlayamadım.
Birde ciddi hazımsızlık çekiyorum.
Benim durumum da olan hanımlar var mı?
kalp atışlarını kimler gördü arkadaşlar bende bikaç gün sonra gidecğim görmeye inş :)[/ben duydum çok güzel bi duygu canım 6+2 de duydum
canim cok sevindim.. bizim senle hemen hemen ayni gidiyor..
benim 2. kontrolum haftaya Sali gunu..
allah saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..
Sizinle nerdeyse aynı gün =) Bizimde yarın tam 7 haftamız dolacak... Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza, atmaya başlayan kalpleri hiç durmasın miniklerin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?