2015 Temmuz Anneleri

Ya kızlar uykum kaçtı tuhaf ruyalar görüyorum allahım hayirlisini ver bi 3 aylik olsak sıkıntı stres azalıyor ama bilinc altim bile neler ediyo bana yaw

Günaydın kızlar yeni arkadaşlar gelmiş aramıza Hoşgeldiniz
Mide bulantılarıyla boğuşuyorum arada girip okuyorum çok sık yazamıyorum.
İki kızım var onlara gebeyken çok güzelleştiğimi söylerlerdi bende farkederdim. Karnımda sivri olurdu doğurana kadar herkes erkek dedi ikisindede doktor hariç tabi :)
Bunde Yüzüm ergenlik sivilceleri gibi doldu gögüslerimde çok çıktı resmen çirkinleşiyorum
Böyle olan var mı yaw çok ilginç

7 haftada hormonlardan dolayı sivilceler artarmış gayet doğal

Kizlar merhaba, ben de haberler iyi degil. Gectigikiz cumartesiden beri doktor doktor dolaniyorum. Bebegimizin kalp atisi duyulmuyor. Hatta ilk doktor kese kansmis acil alalim dedi. Digerleri bu cumaya kadar sans verdiler. Bebegim suan 5 mm 6+2 lik goruntu veriyor. Eger buyume gelisme olmazsasu bi kac gunde cutesinalacaklar. Bize dua edin lutfen.

Dualarım seninle canım bende aynı şeyleri yaşadım. Umutsuz olma Rabbim yardımcın olsun

canım RABBİM hakkında hayırlısını versin...güzel düşün duanı et gerisini Rabbim e bırak..

Bu ay olmadı cnm kan testi negatif çıktı. Bi dahaki aya inşallah sizleri takipte olacağım Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah.
Hayırlısı böyleymiş canım sıkma canını inşaAllah Ağustos annesi olursun sende :) Bu arada gebelik yokken sana tavsiyem kan pıhtılaşma testlerini yaptır.Ona göre iğneye başlarsın canım,tekrar düşük yaşamaman için önlem alınır.

Ilk adete 2 kala 88
2 gün geçtikten snr 168
sen ne zaman yaptırdın kaç cikti
Benim perşembe günü 20 çıktı 2 gün sonra cumartesi günü 76 çıktı.Yükselme güzel cumartesi günü ilk ultrason muayenesi için gel dedi doktorum.İnşaAllah kese gözükür.Değer 1000 civarı olur cumartesi ama cihazının kalitesine güveniyor doktorum sanırım.

haklısın canım aynı ilacın yüksek dozunu alıp hala tshı aynı kalanları okuyunca korktum inşallah hemen düzene girer yoksa bebekte ciddi problemler olabilir (

İnşaAllah tşk ederim canım. Doktor bu sefer hemen hamile kalamayabilirsin demişti. İlaçlardan dolayı sanırım çünkü bide kortizon kullanıyorum ben. Dikkat et kendine görüşürüz. :)

Canım inşaAllah hayırlısıyla herşey yolunda gitsin.Dualarım seninle.Olumlu düşünmeye çalış,Rabbim yardımcın olsun.

Çok tşk ederim. İnşallah güzel olacak hepimiz için. Bu sefer hemen hamile kalamayabilirsin demişti. Nasip kısmet :)

herşeyin hayırlısını dile arkadaşım bende senin gibi bir olay yaşadım 8 haftalıkken 6 hafta görünüyordu kalp atışıda 60 dı doktor pek ümit vermedi bunları bir buçuk ay önca yaşadım bebeğim düştü şimdi yine hamileyim bir ay korundum hemen hamile kaldım 5 haftalık şuan tabi bu sefer çok korkarak bütün tetleri yaptırıyorum hamileyim bile diyemiyorum yine aynı şeyler olur diye ama yinede herşeyin hayırlısını diliyorum dualarım seninle

AYNI DURUMDAYIZ CANIM BENDA ÇOK HAZIMSIZLIK CEKIYORUM MIDEM BULANIYOR

canim cok sevindim.. bizim senle hemen hemen ayni gidiyor..
benim 2. kontrolum haftaya Sali gunu..
allah saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..

Sizinle nerdeyse aynı gün =) Bizimde yarın tam 7 haftamız dolacak... Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza, atmaya başlayan kalpleri hiç durmasın miniklerin...

Aminn insallah hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza miniklerimizi :)

Ahh bide şu mide bulantilari ve kas agrilari olmasa

1 sene beklemeden sonra bende hamileyim :) Allah izin verirse Temmuz Annesiyim...Da bugun başım ağrıyor uykum çok var...

Kızlar Adet geçtikten 2 gun sonra kan değerim 92 çıktı sizce iyimi bugun yine kan vericem 2 gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…