- 10 Kasım 2014
- 50
- 14
- 18
- Konu Sahibi Hedef65tir
- #1.081
Bende de cok oluyo bulanti degil ama asiri siskinlik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar beklenilen tarihlerde de yak1n, ayn1 durumday1m.Ise giderken bugün kendimi çok yormayacag1m desem de bosuna.... Allah yard1mc1m1z olsun.Merhaba kizlar. Benim gibi günde 7 saat ayakta olup ilk hamileliği olan kaç kişi var? Ben çok yorulmaya başladım hep ayaktayim hem de sürekli konuşuyorum eve gidince pertim çıkıyor ilk zamanlar psikolojik yorgunluk dedim kendi kendime ama sanırım bedenim cidden yoruluyor
Merhabalar bugün benimde degerim 1505 ç1kt1 cumartesi doktora gidip keseye bakt1rmam söylendi. Insallah hep bu s1ralaman1z1 sorunsuz güzel birsekilde hepimiz görürüz. Bebeklerimizi kucag1m1za al1r1z...Amin canım sağol,inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı keseler sonrada kalp atışları sonra cinsiyetler görünsün sonrada kucaklarımıza alalım :)
Ultrasonda radyasyon yok.Ses dalgalarıyla çalışırbence acele etme sabretmeye calis. gereksiz yere zirt pirt ultrasona girme. sonucta radyasyon aliyor bebek. zararli
Kizlar hepinize bi sorum olucak.Oncelikle herkese iyi aksamlar ve mutlu saglikli hamilelikler, dogumlar ve bebekler diliyorum :) bgn ben 5+5im. Gecen sali kese gorundu ama bebegi daha gormedim. Haftaya sali kalp atisi icin cagirdi doktorum. Ama acaba yarin gitsem en azindan bebegi gorur muyum ? 5+6 olup baktiran deneyimlilerimiz var mi? :)
aminnn cümlemizin insallahMerhabalar beklenilen tarihlerde de yak1n, ayn1 durumday1m.Ise giderken bugün kendimi çok yormayacag1m desem de bosuna.... Allah yard1mc1m1z olsun.
Evet canım ilk gebeliğim. Bende de var kasık ağrıları bugün komşuma sordum bende hiç öyle ağrılar olmadı önemli olabilir dedi korktum açıkçasımrb canım benimde hiç bulantım olmuyor kasık ağrısı var biraz ilk gebeliğin mi?
Benimde hafif sekilde kas1k agr1m oluyor. Ilk bebek beklentimde merak edip doktora sordum. stres yapma dedi.Gerçi benim tüp bebek tedavisi ile olduğundan progaston , hibor igneleri ve ilaçlar kullan1yorum. Doktoruna sor istersen ama genelde s1k tuvalete gitme, hafif kas1k agr1lar1n1 vb normal görüyorlar. Geçmis olsun.Evet canım ilk gebeliğim. Bende de var kasık ağrıları bugün komşuma sordum bende hiç öyle ağrılar olmadı önemli olabilir dedi korktum açıkçası
Ben 5+5 te gittiğimde gormuştum bebeği, 6+3 te de kalp atışını ama bugun baya araştırdım cok fazla ultrasonu (her ne kadar kanıtlanmış bir zararı olmasa da) önermiyorlarmis, eger cok stres yapmıyorsan 1 hafta bekle derim...[/QUOTE
Aa zararli diyosun yani tamam o zaman ben biraz daha bekliim en iyisi. Muhtemelen ben de 6+3 te duymus olucam tesekkur ederim.
Canim bende de oluyo kasik agrilari. Takma kafana normalmis. Adet sancisi gibi ayni. Rahim buyudugu icin olurmus.Evet canım ilk gebeliğim. Bende de var kasık ağrıları bugün komşuma sordum bende hiç öyle ağrılar olmadı önemli olabilir dedi korktum açıkçası
Canim hadi gözün aydın.kistin ne alemdeymis insallah kuculmustur
ultrason kagıdında yazıyordur canım gebelik haftanda kesenin kaç haftalık olduguda vardır benm gttiğimde 5+6 görünüyordu gebelik haftam kesemde 5+5di mesela doktorda aynısını söyledi
Tiroidim 3,5 cikti ve ilk 3 ay 2,5 un altinda olmasi gerektigi icin dusuk dozdan 25mg.dan tiroid hapi verdi dr.Bu durumda olan var mi?
Bu grupta cogunlugumuzun ya gecmisimizde ya simdi bir takim sorunlari olmus..Hepimiz hepsinin ustesinden gelip kavusacagiz ins.bebislerimize
Tiroid ilacini kullandigin sürece sorun cikmaz merak etme. Ben 5 yildir kullaniyorum tiroid ilacini , 125mg lik olanindan, yani seninki cok düsük korkma bisey olmaz.Sadece düzenli hersabah kahvaltidan 30 dk önce icmeye dikkat et.Ilacini ihmal etme, tiroid eksikligi düsüge sebep olabiliyor.Ben de haftaya kontrole gittigimde tekrar ölctürücem, sorun ciksin istemiyorum. Güzel hamilelikler geciririz insallah...
Kızlar kafama takıldı ben hamile kalmadan önce bi takım testler yaptırmıştım TSH hormonum normaldi.Hamilelikte tekrar mı yaptırmak gerekiyo değişiyo mu yani hamilelikte bu hormon?
Biran önce doktorunla irtibata gec canim, evet tiroid sinsi bi hastalik, farkina bile varamadan cok seye sebep olabiliyor.Doktorun büyük bi ihtimalle dozajini yükseltecektir o zaman normale döner. Ben de L-Thyroxin 125 mg kullaniyorum, ama bu gidisimde yine kontrol etmelerini istiycem.Saglikla su bebeleri dogursak da stresimiz bitse...canım ben ilk bebeğimi kaybettikten sonra hipotiroit hastası olduğumu öğrendim. tshı 6 dan 1,5 a düşürdük. hamile kalmadan 1ay önceki ölçümde 1,7 idi değer çok güzeldi. dün kan verdim bugun sonuç çıktı tsh 4 çıktı. nasıl olurda bu kadar çabuk yükselir. zaten düzenli olarak 100lük lavotrionu yarım içiyorum. sonucu doktora gösteremedim bugun nöbetteymiş yarın gösterebileceğim. sence doz arttırsa düşer mi çok korkuyorum bebekte zeka geriliği cücelik vs yapıyormuş en korktuğumda ilki gibi bunuda kaybetmek..
İnşaAllah canım.Doktorun kan pıhtılaşmasından şüphelenerek coraspine başlatmıştır.Muhtemelende iğne verecektir.Sonucu yaz mutlaka
Biran önce doktorunla irtibata gec canim, evet tiroid sinsi bi hastalik, farkina bile varamadan cok seye sebep olabiliyor.Doktorun büyük bi ihtimalle dozajini yükseltecektir o zaman normale döner. Ben de L-Thyroxin 125 mg kullaniyorum, ama bu gidisimde yine kontrol etmelerini istiycem.Saglikla su bebeleri dogursak da stresimiz bitse...