• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Bugün kanamam başladı kaybediyorum bebeğimi çok Üzgünüm
Çok geçmiş olsun, üzülmeyin demek bir işe yaramıyo biliyorum ama bhcg çok yükselmeden gitmiş, büyük ihtimal kimyasal gebelikti, hiç ara vermeyin, inşallah Ağustos annesi olursunuz

İyi günler tombiş anneler :)) nasılsınız bakalım

ben doktordan geldim ilk kez karından bakıldı keseyi gördük allahıma bin şükür. 10mm dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışını görürüz dedi. gebelik haftamla ilgili bir şey söylemedi :KK43:(( 2 hafta nasıl bekleyeceğim ya önümüzdeki hafta başka bi doktora daha mı gitsem???
Canim hadi gözün aydın.kistin ne alemdeymis insallah kuculmustur

Selam kızlar
Bende dün gördüm minisimi :KK49:
6+6 demisti dun doktor kalbimizde atiyor:-)
Her gun buyuyoruz biz :KK71:
Kan tahlillerimiz filanda temiz
Mide bulantilarimiz tam gaz devam:KK16:
Hepinize iyi aksamlar

İyi günler tombiş anneler :)) nasılsınız bakalım

ben doktordan geldim ilk kez karından bakıldı keseyi gördük allahıma bin şükür. 10mm dedi. 2 hafta sonra gel kalp atışını görürüz dedi. gebelik haftamla ilgili bir şey söylemedi :KK43:(( 2 hafta nasıl bekleyeceğim ya önümüzdeki hafta başka bi doktora daha mı gitsem???
bence acele etme sabretmeye calis. gereksiz yere zirt pirt ultrasona girme. sonucta radyasyon aliyor bebek. zararli

hayırlı akşamlar kızlar..benim gibi bugunu negatif mutsuz geçiren var mı aranızda?bir iki gündür hiç keyfim yok:(

Meraba kızlar ben de temmuz annesi olucam inşallah mide bulantılarım pek olmuyo ama mide ekşimesi ve gaz şişkinlik gibi sıkıntılarım var karnım şimdiden şişti gibi hissediyorum sizde de oluyor mu?

sagol canim.alisirim ins.kisa surede.oyle yatasim var.bes yasinda oglum var benim o ne olacak ben boyle olursam.Hicbir isini benden baskasina yaptirmaz :/
aynen canım benim kide beş yaşında yerin de durmuyor bende de fena mide ekşimesi var ne yiyeceğimi şaşırdım hep korkarak yiyiyorum kesin yine ekşiyecek diye

Merhaba hepinize
bende dün öğrendim test sonucu gebe olduğumu ve tahmini günün 27 temmuz olduğunu allahim hepimize sağlık sıhhat versin bebegimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallah:KK46:
slm canım allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder benimde 15 temmuz olacak nasipse :KK71:

Aynı durum bende de var arkadaşım. Dün gittik doktora, bir tane iğne yapıldı ve progestan verdi . Düşük teklikesi var dedi. Ama benim kanamam hiç olmadı. Sen de durum nasıl? Bir de doktor bana kan tahlili yapmadı. 2 hafta sonra tekrar çağırdı. :110:
Bende progestan ve hibor kullan1yorum.

Meraba kızlar ben de temmuz annesi olucam inşallah mide bulantılarım pek olmuyo ama mide ekşimesi ve gaz şişkinlik gibi sıkıntılarım var karnım şimdiden şişti gibi hissediyorum sizde de oluyor mu?
mrb canım benimde hiç bulantım olmuyor kasık ağrısı var biraz ilk gebeliğin mi?

Back