2015 Temmuz Anneleri

Arkadaşlar bu arada hamilelik takvimi nasıl hazırlıyorsunuz? Ben de yapmak istiyorum anlatırsanız sevinirim .
Arkadaşlar bu arada hamilelik takvimi nasıl hazırlıyorsunuz? Ben de yapmak istiyorum anlatırsanız sevinirim .
Profiline tıkla ordan kişisel bilgileri tıkla aşağılarda beklenen tarih var orayı ay-gün-yıl olarak doldur tarihler arası mutlaka orta çizgi (-) olmalı başka türlü takim eklemiyor yoksa

Kızlar hala adet olacağım gibi geliyor ara ara, bir bitse bu.

O adet olacakmıs hissi bende de geçmiyo..gıcık bir his ama bebiş için olunca insan katlanıyo..bu arada gebelil belirtileri başlayan var mı? Bende ne uyku düşkünlüğü ne de bulantı var..sadece cok yürüyünce hafif sersemlik oluyor..7. Hafta mı başlayacak acaba..

Selam kızlar...bende uyku düşkünlüğü başladı...:)birde 2 gündür mide bulantısı hafif hafif başladı..onun dışında det olcakmışım gibi ağrılar kısa süreli ama...beni en çok rahatsız eden ise göğüslerim resmen batıyor ya...bunun dışında pek bişey yok..

Selam uyku düşkünlüğü bende de var.Sabahları midem hafiften bulanıyor.Göğüs ağrısı bende de var çok acıyorlar.Bir de karnım çok şiş 4 aylık hamile gibi sende de var mı şişkinlik.

bendede uyku ve yorgunluk var bide bazen agrı oluyo zaten herkes de aman çok dikkat et bu aylar çok önemli diyo valla yataktan çıkasım gelmiyo

günaydın kızlar bugün ilk ultrasonum var. bakalım neler gözükcek bi strese girdim kan tahlilleri hamile çıktı ama hamile olmama durumu yoktur demi bide internette çok araştırıp okumamak lazım kimyasal hamilelik diye bişey varmış off şu ultrasona bi girsemde rahatlasam

Şişkinlik bende de var..adet olacakmısım gibi ara ara sızlama var..gögüs uçlarım cok acıyor.ama uyku düşkünlüğü başlamadı hala hatta sabaha dogru uyanıyorum..mide bulantısı başlamadı..iştahım açık..hatta aldım 1-2 kilo..elevit kullanıyodum doktor dedi gerek yok kilo aldırır gereksiz ..ben vitaminlerimi yediklerimden alıyorum zaten.folik asit kullanıyorum sadece

Arkadaslar kötü şeyleri okumayın ben de cok kormustum bos gebelik falan..aklımıza getirmeyelim öyle şeyler..hem cogu kadın sağlıklı gebelik geçiriyor

Kızlar yok ben eklemeyemedim hamilelik takvimi daha detaylı söylermisiniz? Bende de aşırı bir uyku hali var, mışıl mışıl uyuyasım var, çalışınca çok zor ayrıca hergün 1 saatimi alıyor işe gelmek araçlarda sizce zararlımıdır bebeğe? Bugüne bende gidebilirsem tekrar kan testi vercem

Arkadaslar kötü şeyleri okumayın ben de cok kormustum bos gebelik falan..aklımıza getirmeyelim öyle şeyler..hem cogu kadın sağlıklı gebelik geçiriyor

akışına bıraktım okumuyorum yoksa kafam gerçekten çok karışıyor

kişisel bilgilerine gir aşaga doğru inerken bebeginizin doğum tarihi diye bi şık var oraya yazıyorsun doğacağı tarihi güncelle diyorsun okadar

Kızlar internetten herşeyi okuyup kendinize yormayın..inanın işin içinden çıkamazsınız...Akışına bırakalım sorularımızı drumuza soralım bence...en güzel 9 ayımız olacak tadını çıkaralım bence:)

Hepinize hayirli ugurlu olsun.Allah tamamina erdirsin.ben 2014 temmuz annesiyim.gecen yil 10 kasimda ogrenmistim hamile oldugumu.19 temmuzda beklenen kizim gecikip 24 temmuzda dogdu.cok istiyodum normal dogum ve yaptim.size nacizane onerilerim var.ekmek hamur isi vs. Bunlardan uzak durun.aman hamileyim yiyeyim dogurduktan sonra veririm kilolari demeyib.ben 19 kilo alddim ve 9 kilosu hala duruyo.elevit iciyorum diyen vardi.elevitte domuz jelatini bulundugundan ben decavit ictim.aklinizda bulunsun.hatta doktorum evet dogru soyluyosun diyerek decaviti onerdi.folik asiti 3 aydan sonra birakiyosunuz zaten.mide bulantisi zamanla arttiginda isyan edebilirsiniz ben cok agir mide bulantisi yasadim.balik hic yiyemedim o yuzden omega3 kullandim.yolculuktan zarar olur mu demis bi arkadasta.ogretmenim.hamileligim boyunca hergun 110 km koye gittim ve döndüm.hic bi sikinti olmadi cok sukur.bol bol uyuyun derim zira bebek olduktan sonra en ozledigim sey uyumakti..sorunuz varsa taze anne olarak yannitlayabilirim:)

Canım içini rahat tut bende sürekli araştırıp kendi kendimi strese soktum başlarda olumlu düşünmek lazım:)umarım güzel haberler alırsın bugun doktordan bende yarın ilk kez giricem ultrasona inşlh keseyi felan görürüm seninle sat tarıhımız döndüğünde haberlerini beklıyorum:)

biz bugün keseyi gördük mutlu olduk iki hafta sonra tekrar gel dedi doktor bir de tahlil filan yapmadan direkt folik asit yazdı ama ben kullanmak istemiyorum

biz bugün keseyi gördük mutlu olduk iki hafta sonra tekrar gel dedi doktor bir de tahlil filan yapmadan direkt folik asit yazdı ama ben kullanmak istemiyorum
Canım neden kullanmak ıstemıyosun ? Folıkasid hamıleliğin ılk 3 ayı için cok önemli ıhmal etme hatta planlanmış gebelikse eğer hamıle kalmadan 3 ay once baslanması gerekıyor ben hamıle kalmadan 1 bucuk ay once kullanmaya başladım halada devam edıyorum. Folıkasıd ıcın herhangı bı tahlıl yapmasına gerek yok saten canım

kişisel bilgilerine gir aşaga doğru inerken bebeginizin doğum tarihi diye bi şık var oraya yazıyorsun doğacağı tarihi güncelle diyorsun okadar
teşekkürler kızlar sanırım oldu:) bebeğim susam tanesi kadar bile belki yok.bugün hastaneye gittim onu görmek için,amam henüz görünmüyor kan testi verdim bakalım hcg miz kaç ancak yarın sabaha alabileceğim sonucu.kızlar ben 5 düşük ,1 boş gebelik,2 aşılama,1 tüp yaptım,bunlar haricinde kullandığım klomenleri saymıyorum bile,4 yıllık evliyim.bu 2 ay dinlenip aralıkda tekrar tüp deneyelim dedi eşim,bir ton maddi külfet,umutsuzluk hayal kırıklığı yaşadım.sonra kendi kendime zamana bırakacağım dedim,çünkü bu tedaviler tüm hormonal dengemi alt üst etmişti,kan vermekten kollarım mosmordu çok zaman,doktor doktor gezdim,ama bu defa umutluyum,hep derlerdi inanmazdım,artık akışına bıraktığım anda oldu psikoljk olarak rahatım artık.belki buda tutmicak diyeceksiniz ama ben bu defa umutluyum çünkü,o öncekilerde yaşadğım sevimsiz karın ağrısı ve kramplar bu defa yok...gebeliğimin tadını çıkartacağım tabi hep beraber sizlerle.herkese mutlu gebelikler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…