• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Temmuz Anneleri

Benim kizada zayif donmuyor diyorlar ayy bu kucucuk masallah fqlancanin bebegi boyu bundan uzun kilosuda iyi diyorlar gecen dr a gittigimde boyu kilosu nasil ayina gore dedim gayet iyi dedi bu insanlari anlamiyorum moral bozmaya calisoyorlqr resmen yeni dogum yaptigimda da sutun su gibi yaramiyor bebege diyorlardi yaramasa kilo almaz degilmi s
Kızlar takılmayın dönmüyor diye benim.bi arkadaşın bebeği 8.ayda döndü oturdu yaşındadır yürüdü yani hepsi farklı takılmayın sağlığı yerinde mi doktor iyi dedi mi bitti etrafa baksan benimki hasta zayıf gerilik var tüh falan yani

inir oluyordum simdi takmiyorum

Benim kizada zayif donmuyor diyorlar ayy bu kucucuk masallah fqlancanin bebegi boyu bundan uzun kilosuda iyi diyorlar gecen dr a gittigimde boyu kilosu nasil ayina gore dedim gayet iyi dedi bu insanlari anlamiyorum moral bozmaya calisoyorlqr resmen yeni dogum yaptigimda da sutun su gibi yaramiyor bebege diyorlardi yaramasa kilo almaz degilmi s

inir oluyordum simdi takmiyorum
Yani canım millette laf çok boşver bir ara bende çok taktım falan ama bebek h ekim kime ne neyse döner zamanı gelmemiştir benimki de altı aylık olmasına bir.hafta var bi dönmedi şükür sağlıklı ne yapayım kuzum gülsün yeter

Yani canım millette laf çok boşver bir ara bende çok taktım falan ama bebek h ekim kime ne neyse döner zamanı gelmemiştir benimki de altı aylık olmasına bir.hafta var bi dönmedi şükür sağlıklı ne yapayım kuzum gülsün yeter
Aynen saglikli olsunlarda donerler yok takmiyorum artik

yok canım hiç dönmedi hatta emeklemesi için ayaklarından bile ittiriyodum ama ilerlemiyodu.tam zamanındada yurudu.problem etme sende şimdilik bekle biraz.zaten problem olsa doktor söylerdi.sen ne kadar yoğurt yediriyosun .benimki 1 çorba kaşığı anca yiyor.2.850 gr doğdu.benimkide 31 temmuz doğumlu.
Can'ım benim kız da 2170 gr doğdu. Seninki kaçıncı haftada doğdu? Ben öğlen ve akşam veriyordum. Doktor 5 . Ay kontrolünde bekle deyince , önümüzdeki hafta vermeye başlayacağım inş. Benim kız sevmişti. 1 hafta kadar yedi. En son 4 tatlı kaşığı yiyordu .

canım benim oğlan taaa 2 temmuz doğumlu hala dönmüyor her çocuk farklı takma hiç benim komşumun 1 hafta büyük oğlu var yaklaşık 1 aydır dönüyor gel gel yapıyo bizimki daha dönmüyo düşün:)hiiç takmıyorum zamanı gelince yspsr.sen de hiç takma annesi
Allah Allah bizimkiler neden gecikti acaba gel gel mi? Yok a bizimkisi anlamıyor lafları henüz /:(( Allah yapan yavrucağıda korusun tabi maşallah . Darısı bizimkilere

merhaba arkadaşlar 2 ağustos doğumlu 5,5 aylık oğlum için artık süt veremiyorum maalesef :KK43: Bazı arkadaşların sütlerinin fazla olduğunu ve paylaşmak istediklerini okudum. Ankara'da ikamet ediyorum bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba? teşekkürler şimdiden.
CNm ne oldumneden veremiyorsun ki dönem dönem bnm de azalıyor bitiyor dinlen bol su iç çok sık emzir emmiyorsa sağma makinesinin ağır kısmında akşamları otururken sağ,emzirme çaylarından iç asla bırakma inan ki dönem dönem oluyor

merhaba arkadaşlar 2 ağustos doğumlu 5,5 aylık oğlum için artık süt veremiyorum maalesef :KK43: Bazı arkadaşların sütlerinin fazla olduğunu ve paylaşmak istediklerini okudum. Ankara'da ikamet ediyorum bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı acaba? teşekkürler şimdiden.
Canım paylaşmak isteyenler ölü doğum yapanlar vs. Melek anneleri yani. Bu forumda bulamazsın. Seninki kurtarmış artık kendini. Ek gıdaya geçebilirsin

Can'ım benim kız da 2170 gr doğdu. Seninki kaçıncı haftada doğdu? Ben öğlen ve akşam veriyordum. Doktor 5 . Ay kontrolünde bekle deyince , önümüzdeki hafta vermeye başlayacağım inş. Benim kız sevmişti. 1 hafta kadar yedi. En son 4 tatlı kaşığı yiyordu .
38.haftada sezeryan oldum ben

Annelerimm pazartesi günü 6.aylık kontrolümüze gidiceZ doktora.sormak istediklerini not alıyorum.sizler neler soruyorsunuz? Sormamı istediğiniz soruları bana yazarsanız doktor dönüşü buradada paylaşıcam :)

Hanımlar yarın 6 ay kontrolü var gidenlere sorum olacak kaç aşı yapıyorlar ve neresinden yaptılar, ateş falan yaptı mi ?

Koşar bugün oğluma röntgen çektirdik, kalma çıkıpı için şükür yok ama eklem aralarında çekirdek olması gerekiyormuş yokmuş gelişim geriliği var dedi başka doktora götürdük o da öyle dedi d vitamini verin dedi :( yıkıldık nedir bu duyan fikan var mj

Koşar bugün oğluma röntgen çektirdik, kalma çıkıpı için şükür yok ama eklem aralarında çekirdek olması gerekiyormuş yokmuş gelişim geriliği var dedi başka doktora götürdük o da öyle dedi d vitamini verin dedi :KK43: yıkıldık nedir bu duyan fikan var mj
Rontgen ne icin cektirdiniz dr mu istedi uzulme canim vitamin verince duzelecektir hic duymadim oyle bisey bizimde haftaya kontrolumuz var benim kizda tiroid hastasi ilac kullaniyoruz rabbim dermansiz dert vermesin sikma canini

Rontgen ne icin cektirdiniz dr mu istedi uzulme canim vitamin verince duzelecektir hic duymadim oyle bisey bizimde haftaya kontrolumuz var benim kizda tiroid hastasi ilac kullaniyoruz rabbim dermansiz dert vermesin sikma canini
CNm anlarsın oMzaman valla nazar oldu benm bebeğime:(( yıkıldım allahım tüm yavruları koru dermansız dert berme

Back